Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers haalt 500 euro op voor War Child

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 7 januari 2019

Met de actie ‘kwartje voor een hartje’ haalden de medewerkers en trouwe volgers van UnitedConsumers in totaal € 500,00 op. Door de reacties op verschillende kanalen zijn er in totaal flink wat hartjes opgehaald. De directie van UC besloot het eindbedrag aan te vullen tot € 500,00 voor het goede doel.

De medewerkers van War Child zijn ontzettend blij met het mooie bedrag. "Wat een het prachtig bedrag hebben jullie opgehaald met jullie actie “Hartje voor War Child”! Een bedrag van € 500,00 is echt fantastisch! War Child is ontzettend dankbaar voor jullie inzet," vertelt War Child's actie coördinator Inez Lambregts.

Haal de oorlog uit een kind

"Dankzij bedrijven zoals UnitedConsumers kunnen wij ieder jaar meer kinderen helpen aan een betere toekomst. Wereldwijd groeien er miljoenen kinderen en jongeren op in conflictgebieden. Dit heeft een verwoestende impact op hun ontwikkeling. Zij leven vaak in angst, zonder bescherming, en volgen soms jarenlang geen onderwijs."

UnitedConsumers helpt mee

Jaarlijks zet UnitedConsumers verschillende acties op om mensen in nood te helpen. Ook in 2018 hielpen we op die manier een aantal organisaties met een moeilijke maar belangrijke taak. Zo ondersteunden we bijvoorbeeld de onderzoekers van het iGem team uit Leiden bij hun onderzoek naar resistente bacteriën.

Ook deden we onderzoek naar de kwaliteit van voorzieningen in Nederlandse ziekenhuizen. Daaruit bleek dat patiënten en bezoekers erg tevreden zijn over zaken als bereikbaarheid, communicatie en faciliteiten in het ziekenhuis. Gemiddeld scoorden de ziekenhuizen vier van de vijf sterren.