Contact
Mijn UnitedConsumers

De UC restitutiepolis is de goedkoopste van Nederland!

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 26 november 2020

Goed nieuws: onze restitutiepolis UC Eigen Keuze is de goedkoopste van Nederland! UC Eigen Keuze is een ideale basisverzekering voor wie graag 100% keuzevrijheid heeft. Bovendien krijgt u 5% korting op de zorgverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

 

ucdoor vgz

 

UnitedConsumers en VGZ werken samen om zo de beste zorgverzekering, tegen de hoogste korting aan te kunnen bieden. De restitutiepolis van UnitedConsumers door VGZ is zelfs de goedkoopste van Nederland. Zo bent u verzekerd van uitstekende zorg, tegen de laagste premie.

Restitutieverzekering Premie per maand  
1. UnitedConsumers door VGZ € 125,59 > Kiezen
2. Ohra  € 126,75  
3. ZorgDirect € 127,68  
4. FBTO € 128,50  
5. Nationale Nederlanden € 129.44  
6. Univé € 133,42  
7. Zorg en Zekerheid € 135,00  
8. CZ € 138,50  
9. Zilveren Kruis € 139,95  


Restitutiepolis UC Eigen Keuze

De restitutiepolis UC Eigen Keuze biedt u volledig vrije keuze in zorgverleners. Dit betekent dat u, ongeacht naar welke zorgverlener u gaat, zorgkosten 100% vergoed krijgt. Met UC Eigen Keuze weet u zeker dat u de goedkoopste en beste restitutiepolis van Nederland heeft! 

UC Eigen Keuze

De goedkoopste restitutiepolis van Nederland
5% korting

Premie 2021 € 125,59 p/mnd
Vergoeding zorgverleners met contract 100%
Vergoeding zorgverleners zonder contract 100% (marktconform tarief)

UC Eigen Keuze kiezenBesparen via UnitedConsumers

Met UnitedConsumers bespaart u op uw vaste lasten, dus ook op uw zorgverzekering. Wij schrijven uw korting maandelijks bij in uw persoonlijke bespaartegoed. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u het gespaarde bedrag uit laat betalen. Met de zorgverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ bespaart u gemiddeld € 160,- per jaar. Doe er iets leuks mee!Kunnen wij u helpen?

Vindt u het kiezen van een nieuwe zorgverzekering lastig en kunt u wel wat advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

Neem contact met ons op