Contact
Mijn UnitedConsumers

Deelnemers zetten samen 14 miljoen stappen

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 22 februari 2021

UnitedConsumers heeft haar deelnemers uitgedaagd om 100.000 stappen te zetten tijdens de stappenchallenge. De deelnemers gingen op pad met de Fitter app. Deze app is speciaal voor deelnemers met een zorgverzekering via UnitedConsumers. En er is veel gewandeld!

Doel binnen 12 dagen behaald

In het totaal werden er gemiddeld 112.005 stappen per deelnemer gezet. Het doel was om in 17 dagen samen het gemiddelde van 100.000 stappen te behalen. En dat is, ondanks de sneeuw en lage temperaturen, binnen 12 dagen gelukt!

Marlou (157.980 stappen): “Door de challenge heb ik veel meer te voet gedaan dan normaal, het daagt je uit! De extreme weersomslag maakte het extra leuk, van sneeuw tot lenteweer.“

Persoonlijke beloning

Deelnemers aan de stappenchallenge konden een persoonlijke beloning verdienen. Het behalen van het persoonlijke doel van 100.000 stappen, leverde 100 extra Healthcoins (digitaal spaartegoed) op. De tien deelnemers die tijdens de challenge de meeste stappen hebben gezet, kregen nog een extra beloning in Healthcoins. De gespaarde Healthcoins kunnen worden besteed in de winkel van de Fitter app. Ook kunnen de Healthcoins gedoneerd worden aan een goed doel.

Bewegen bevordert de gezondheid

Nu we veel tijd thuis doorbrengen, is het extra belangrijk om af en toe een frisse neus te halen. Dat is niet alleen lekker, maar ook goed voor de gezondheid! Het draagt bij aan de gezondheid van het hart, het geeft hersenfuncties een boost en zorgt voor een snellere vetverbranding. En dat is nog niet alles. Het is ook goed voor o.a. de spijsvertering, longen, rug en gewrichten. Met deze actie werd goed bewegen extra gestimuleerd.

Bij UnitedConsumers krijgt u niet alleen korting op uw zorgverzekering. We helpen onze deelnemers ook om fit en gezond te worden én te blijven. Daarom dagen we iedereen graag uit om in beweging te komen voor een gezonde leefstijl.