Opzegbrief printen

Wilt u zich aanmelden bij het UnitedConsumers ZorgCollectief en profiteren van maximaal 10% korting op de zorgverzekering? Maakt u zich dan geen zorgen over opzeggen en overstappen. Overstappen is eenvoudig en zo geregeld. Als u zich voor 31 december aanmeldt, nemen wij contact op met uw huidige zorgverzekeraar en zeggen de zorgverzekering voor u op. Geen gedoe, wel de korting.

Overstappen

Overstappen van zorgverzekering kan niet het hele jaar. Als u een nieuwe zorgverzekering afsluit gaat uw nieuwe polis in per 1 januari van het volgende kalenderjaar. Uw opzegging moet daarom altijd geregeld zijn voor 31 december. Daarna is opzeggen niet meer mogelijk. Wettelijk gezien kunt u nog wel een nieuwe zorgverzekering afsluiten tot 1 februari.

Zo geregeld

Wilt u de opzegging liever zelf doen? Ook dan maakt UnitedConsumers het u graag gemakkelijk. We hebben alvast handige voorbeelden voor uw opzegbrief opgesteld. De gegevens van de zorgverzekeraars hebben we daarbij al voor u ingevuld. U kunt dus eenvoudig uw persoonlijke gegevens invullen, de brief printen en versturen. Na uw opzegging ontvangt u van uw huidige zorgverzekeraar een schriftelijke bevestiging.

Het UnitedConsumers ZorgCollectief
Een zorgverzekering met maximaal 10% korting is er voor iedereen. Bij UnitedConsumers is een goedkope zorgverzekering vanzelfsprekend. Door onze samenwerking met VGZ bent u altijd verzekerd van de beste zorg en uitgebreide vergoedingen. Voor de korting hoeft u niets te doen. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij regelen vervolgens de rest voor u.

De voordelen van een UnitedConsumers Zorgverzekering

  • Vrije keuze voor zorgaanbieders.
  • Zorgverzekering met zeer lage premie.
  • Een betrouwbare VGZ zorgverzekering.
  • Hulp bij wachtlijstbemiddeling en vinden van zorg.