Zorgverzekering na echtscheiding

Staat u samen met uw partner op één zorgpolis, maar gaat u scheiden of uit elkaar? U kunt uw polis laten splitsen en een goedkope zorgverzekering afsluiten bij UnitedConsumers. 

Zorgverzekering afsluiten

U kunt een nieuwe zorgverzekering afsluiten als u meeverzekerd bent op de polis van uw ex-partner. Neem contact op met onze klantenservice via 040 255 81 11, zorg@unitedconsumers.com of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u gratis terug!

Wij bellen u gratis terug

Korting op uw zorgverzekering

Via UnitedConsumers ontvangt u 10% korting op de VGZ basisverzekering. Zo bespaart u snel honderd euro per jaar. Wilt u ook een vergoeding voor de fysiotherapeut of tandarts? Sluit dan ook een aanvullende verzekering of tandverzekering af. Goed voor elkaar.

Met wie worden mijn kinderen meeverzekerd?

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd met een van de ouders. Wilt u dat uw kinderen bij u op de polis komen te staan, geef dit dan aan ons door. In principe worden de kinderen meeverzekerd bij de ouder waar ze in huis wonen. Als er sprake is van co-ouderschap, is het verstandig de kinderen te verzekeren bij de ouder met de meest uitgebreide dekking. 

Wanneer gaat mijn nieuwe zorgverzekering in?

Uw nieuwe polis gaat in op de eerste dag van de maand na uw verzoek tot wijziging van de polis. 

Meer informatie over zorgverzekeringen

AWBZ
Mantelzorg
Eigen risico
Zorgtoeslag
Met pensioen
Eigen bijdrage
Zorgverzekeraars

Zorgkosten declareren
Internet zorgverzekering
De VGZ zorgverzekering
Verhuizen naar Nederland
Studenten zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering
Zorgverzekering voor 18-jarigen

Alles over zorgverzekeringen