Uw VGZ Zorgverzekering in 2017

Goed nieuws! Ook in 2017 bent u via het UnitedConsumers ZorgCollectief voordelig uit, dankzij de korting op uw VGZ basisverzekering. Zo blijft u verzekerd van uitstekende zorg, voor een lage premie. De korting spaart u op in uw persoonlijke kortingstegoed. Voor een weekendje weg of misschien wel lekker uit eten? De keuze is aan u.

Bekijk uw polis voor 2017

Uw korting loopt volgend jaar automatisch door

Uw VGZ zorgverzekering loopt gewoon door, net als uw korting van UnitedConsumers. Bent u benieuwd naar uw premie en korting via het UnitedConsumers ZorgCollectief? Wij hebben uw polisoverzicht van 2017 voor u klaargezet. Hier ziet u direct hoe u bent verzekerd en wat uw voordeel in 2017 is. Bekijk nu uw polisoverzicht voor 2017.

UnitedConsumers Kado-Actie 2017

Ook als trouwe deelnemer van het UnitedConsumers ZorgCollectief heeft u kunnen kiezen om uw korting in te ruilen voor een Kado. Vanaf 1 februari is het niet meer mogelijk om deze keuze te maken. Neemt u deel aan onze Kado-Actie? Naar verwachting zullen wij medio maart starten met het leveren van de kado's. Natuurlijk houden wij u per e-mail van op de hoogte.

De beste zorgverzekering

Ieder jaar zorgen wij ervoor dat u de beste zorgverzekering heeft. Zo betaalt u niet teveel premie en bent u uitstekend verzekerd. Is uw gezinssituatie veranderd, of denkt u volgend jaar meer of minder zorg nodig te hebben? Dan kan het verstandig zijn om uw zorgverzekering hierop aan te passen. Wij helpen u hierbij graag.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over uw zorgverzekering, uw korting of over onze Kado-Actie? Of wilt u advies over welke basisverzekering en aanvullende verzekering het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op:

Telefoon:
040 255 81 11 (lokaal tarief)

We kunnen u ook kosteloos terugbellen op een tijdstip dat het ú uitkomt.