TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Veelgestelde vragen voor bestaande verzekerden

Heeft u de VGZ zorgverzekering van het UnitedConsumers ZorgCollectief? Dan heeft u het goed geregeld. Ieder jaar geniet u opnieuw van hoge collectiviteitskortingen op een van de beste zorgverzekeringen: VGZ.

Het is fijn om geen omkijken te hebben naar u goedkope zorgverzekering. Daarom heeft UnitedConsumers de dienstverlening aan haar klanten hoog in het vaandel staan. We informeren u bijvoorbeeld over uw kortingstegoed en over onze kado acties. Goed voor elkaar.

Hoe verleng ik mijn zorgverzekering bij jullie?

Om te verlengen hoeft u in principe niets te doen. U krijgt ieder jaar gewoon tot 10% korting op uw zorgverzekering. Ook bij de zorgverzekering van 2017. In november sturen we u een e-mail met een overzicht van uw polis en nieuwe mogelijkheden voor volgend zorgjaar. Zo kunt u weloverwogen beslissen of u nog een jaar deelneemt zonder wijzigingen, of bijvoorbeeld uw aanvullende pakketten wilt veranderen.

Hoe wijzig ik mijn polis?

Inhoudelijke wijzigingen op uw polis, bijvoorbeeld aanvullende pakketten opzeggen of toevoegen, doet u het makkelijkste via Mijn VGZ. Wilt u een kind toevoegen aan de polis, of juist de polis splitsen, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik mijn kortingstegoed inzien? En opnemen?

Uw kortingstegoed vindt u terug in uw persoonlijke account van UnitedConsumers. Daar kunt u het ook met één druk op de knop laten uitbetalen. Wij storten het bedrag gewoon in euro’s op uw bankrekening.

Kan ik meedoen aan de kado actie?

Ieder jaar bieden we deelnemers aan het ZorgCollectief de mogelijkheid om hun korting in te ruilen voor een groot cadeau. Deze kado actie is niet alleen voor nieuwe klanten, ook bestaande klanten mogen hier gebruik van maken.

Hoe ziet mijn polis er volgend jaar uit?

U kunt uw polis nakijken op Mijn VGZ. Ieder jaar in november stuurt VGZ u de polis voor het volgende jaar toe.

Waar kan ik terecht met mijn vragen over zorg?

Lees over hulp bij het vinden van een zorgverlener en wachtlijstbemiddeling. Lees ook de veelgestelde vragen.

Geeft dit geen antwoord op uw vraag? Onze klantenservice helpt u graag met al uw algemene vragen over zorg en uw verzekering in het algemeen.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd