Veelgestelde vragen voor bestaande verzekerden

Heeft u de VGZ of Bewuzt zorgverzekering van het UnitedConsumers ZorgCollectief? Dan heeft u het goed geregeld. Ieder jaar geniet u opnieuw van hoge collectiviteitskortingen op een van de beste zorgverzekeringen.

Het is fijn om geen omkijken te hebben naar u goedkope zorgverzekering. Daarom heeft UnitedConsumers de dienstverlening aan haar klanten hoog in het vaandel staan. We informeren u bijvoorbeeld over uw bespaartegoed en over uw spaardoel. Goed voor elkaar.

Hoe verleng ik mijn zorgverzekering bij jullie?

Om te verlengen hoeft u in principe niets te doen. U krijgt ieder jaar gewoon 10% korting op uw VGZ zorgverzekering. Ook bij de zorgverzekering van 2019. In november sturen we u een e-mail met een overzicht van uw polis en nieuwe mogelijkheden voor volgend zorgjaar. Zo kunt u weloverwogen beslissen of u nog een jaar deelneemt zonder wijzigingen, of bijvoorbeeld uw aanvullende pakketten wilt veranderen.

Hoe wijzig ik mijn polis?

Inhoudelijke wijzigingen op uw polis, bijvoorbeeld aanvullende pakketten opzeggen of toevoegen, doet u het makkelijkste via Mijn VGZ of Mijn Bewuzt. Wilt u een kind toevoegen aan de polis, of juist de polis splitsen, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik mijn bespaartegoed inzien? En opnemen?

Uw bespaartegoed vindt u terug in uw persoonlijke account van UnitedConsumers. Daar kunt u het ook met één druk op de knop laten uitbetalen. Wij storten het bedrag gewoon in euro’s op uw bankrekening.

Hoe ziet mijn polis er volgend jaar uit?

U kunt uw polis nakijken op Mijn VGZ of Mijn Bewuzt. Ieder jaar in november stuurt VGZ of Bewuzt u de polis voor het volgende jaar toe.

Waar kan ik terecht met mijn vragen over zorg?

Lees over hulp bij het vinden van een zorgverlener en wachtlijstbemiddeling. Lees ook de veelgestelde vragen.

Geeft dit geen antwoord op uw vraag? Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen over zorg en uw verzekering.