Zorgverzekering VGZ en 50+

Misschien bent u nog jaren aan het werk, misschien bent u al jaren klaar. U staat nog midden in het leven of heeft soms al wat hulp nodig. 50 plussers willen we niet over één kam scheren. Maar ze hebben wel één ding gemeen: vitaliteit is een belangrijk thema.

De UnitedConsumers zorgverzekering met korting van VGZ biedt zowel in de basisverzekering als in de aanvullende pakketten verschillende vergoedingen die voor u van belang zijn.

Direct zorgverzekering afsluiten

Veel reizen en de zorgverzekering

Reizen doen we veel. Naarmate we ouder worden gaan we het meestal meer doen. Daarmee groeien ook de risico’s dat er een keertje iets gebeurt. Daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn. Alleen een basisverzekering is voor reislustigen eigenlijk niet meer genoeg. Een reisverzekering of aanvullende verzekering met de juiste dekking is nodig. Lees meer over alle handige dekkingen en extra’s die zorgverzekeraar VGZ biedt als u van reizen houdt.

Voorkomen is beter dan genezen

U wilt het best wat rustiger aan doen. Als u daar ook wat voor terug krijgt. Preventieve zorg is ook een manier om narigheid te voorkomen. In alle aanvullende zorgverzekeringen van VGZ zit een preventiebudget. Dit kunt u naar eigen inzicht besteden aan preventieve zorg. Een griepprik bijvoorbeeld. Of een preventief medisch onderzoek. De zeer effectieve incontinentiezorg zit overigens standaard in de basisverzekering.

Speciaal samengesteld voor 50+: Alles-in-1 pakket Vitaal Basis en Vitaal Uitgebreid

VGZ heeft op basis van haar ervaring aanvullende pakketten speciaal voor 50 plussers samengesteld. Dit biedt een hoop gemak, doordat bijvoorbeeld de tandartsverzekering hier al bij in zit. Verder: veel beweegzorg (fysio), vergoedingen voor mantelzorgers (als u mantelzorg voor bijvoorbeeld uw ouders of buren doet) en alternatieve zorg. Bekijk voor alle vergoedingen het VGZ Vitaal Basis pakket of het VGZ Vitaal Uitgebreid pakket.

Meld u aan

Andere zorgsituaties

Lees ook

VGZ informatie per zorgsituatie
Overstappen zorgverzekering
Tips over uw zorgverzekering