TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Zorgverzekering VGZ en Gezin

Uw gezin staat in alle gevallen voorop. Goede zorg is belangrijk, maar tijd hebben voor elkaar evengoed. De UnitedConsumers goedkope zorgverzekering van VGZ biedt verschillende dekkingen in zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering die voor u als gezin van belang zijn. We zetten wat aandachtspunten op een rijtje. Samen met de extra’s die VGZ biedt voor gezinnen.

Zorgverzekering tot 18 jaar gratis

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd met de best verzekerde volwassene op de polis. Kijk dus goed naar de vergoedingen van de verzekering. Want komen de zorgbehoeftes van ouder en kind overeen? Een aanvullende verzekering voor tandzorg is bijvoorbeeld alleen nuttig voor uw kind als u verwacht dat hij of zij binnenkort een beugel nodig heeft.

VGZ kent als ervaren verzekeraar uw zorgsituatie al aardig goed. Daarom hebben zij een aanvullend pakket samengesteld – het Gezin Pakket - speciaal voor degene waar uw kind meeverzekerd is. Werelddekking voor op vakantie, orthodontie en ravotgarantie op brillen is inbegrepen. Daarnaast is de dekking voor u als volwassene ook heel compleet.

Met het gezin op vakantie

Gezellig met het gezin op reis. Wel een hoop gedoe, zeker als er iets gebeurt op vakantie of als u iets verder weg gaat. In het VGZ Gezin pakket zit een ruime vergoeding voor vaccinaties opgenomen en wordt (spoedeisende) zorg ook boven Nederlands tarief vergoed. Op de pagina Zorgverzekering op Reis leest u welke handige apps en ondersteuning VGZ verder biedt als u zich wilt voorbereiden op de vakantie.

Preventie vergoed uit zorgverzekering

De meeste huishoudelijke ongelukken gebeuren in het huishouden van een gezin. VGZ biedt in alle aanvullende zorgverzekeringen een preventiebudget dat u naar eigen inzicht kunt besteden voor preventieve zorg. Bijvoorbeeld een EHBO cursus of een Leefstijl Check.

Andere zorgsituaties

Lees ook

VGZ informatie per zorgsituatie
Tips over uw zorgverzekering

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd