Verhuizen binnen nederland

Als u gaat verhuizen, dan moet u uw nieuwe adres doorgeven aan uw gemeente. VGZ en Bewuzt ontvangen dan automatisch uw adreswijziging, maar wij als tussenpersoon ontvangen deze wijziging niet. Het is belangrijk om daarom uw adreswijziging per e-mail aan ons door te geven.

Overstappen naar een andere huisarts

Uw huisarts moet binnen 15 minuten bij u kunnen zijn. In veel gevallen is het daarom verstandig om over te stappen naar een andere huisarts. De VGZ Zorgadviseur kan u helpen met het vinden van een nieuwe huisarts. Bel de VGZ Zorgadviseur op 088-131 16 11 of de Bewuzt Zorgadviseur op 088 - 131 16 11 (lokaal tarief). Bij UnitedConsumers is een zorgverzekering altijd een goedkope zorgverzekering.

Op zoek naar zorgverleners in uw nieuwe woonplaats

Wellicht bent u niet alleen op zoek naar een nieuwe huisarts, maar ook naar een andere tandarts, fysiotherapeut of apotheek. Via Vergelijk & Kies vindt u alle gecontracteerde zorgaanbieders bij u in de buurt.

Heeft u al een energieleverancier op uw nieuwe adres?

UnitedConsumers levert ook stroom en gas met korting. Als u kiest voor UnitedConsumers Energie ontvangt u 100% windenergie en kunt u gemiddeld € 310,00 besparen. Aanmelden voor energie kan eenvoudig via onze website. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 040-2350560. U krijgt meteen een deskundige medewerker aan de lijn.

Bekijk ook:

Verhuizen naar het buitenland
Verhuizen naar Nederland
Wijzigingen doorgeven