TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Is deze zorgverzekering inhoudelijk hetzelfde als die ik bij VGZ afsluit?

Het is moeilijk voor te stellen dat exact dezelfde zorgverzekering voor minder geld te krijgen is. Maar het is echt zo. Als u een zorgverzekering 2016 via UnitedConsumers afsluit, krijgt u korting van VGZ omdat we met ruim 100.000 consumenten tegelijkertijd een zorgverzekering afsluiten.

Wat is er wel anders met een UnitedConsumers zorgverzekering?

U bent klant bij twee bedrijven in plaats van alleen bij VGZ. Dat proberen we zo eenvoudig mogelijk te houden hoor, maar het komt bijvoorbeeld soms voor dat u voor een wijziging naar beide bedrijven een mailtje moet sturen.

Wij hebben al een keuze voor u gemaakt

Bij een UnitedConsumers zorgverzekering kunt u alleen kiezen voor de naturapolis van VGZ. Dat doen we om twee redenen. We vinden de naturapolis van VGZ de beste verzekering, door de lage premie die bij natura hoort en de prima dekking die VGZ heeft. Daarnaast maakt het de administratie een stuk eenvoudiger, waardoor wij minder kosten maken en u meer korting kunnen geven. Geen gedoe, wel het voordeel.

Verzekerd én verenigd

Verder zijn er geen verschillen. U bent inhoudelijk hetzelfde verzekerd als bij VGZ. Sterker nog, u bént verzekerd bij VGZ. U bent alleen óók deelnemer aan het UnitedConsumers ZorgCollectief. U betaalt zorgpremie aan VGZ en krijgt korting van ons teruggestort. Lees ook de veelgestelde vragen.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd