TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Voluit leven

Heeft u wel eens last van sombere gedachten, zit u weleens in een dip of heeft u last van depressieve klachten? U wilt hier uitkomen en uw mentale gezondheid verbeteren maar weet even niet hoe? ‘Voluit leven’ kan u hierbij helpen.

Cursus Voluit Leven

Voluit leven is een cursus waarmee u handvatten krijgt aangereikt om beter om te gaan met tegenslagen en/of een terneergeslagen gevoel. Door een combinatie van persoonlijke gesprekken en zelfhulp via e-health of het boek ‘Voluit leven’ leert u moeilijke ervaringen te accepteren. Met als gevolg dat u met meer energie en positiviteit in het leven staat, waardoor depressieve gevoelens minder vaak voorkomen. U krijgt meer zin in de leuke dingen in het leven en krijgt meer energie van bijvoorbeeld een oude hobby.

Voluit leven

Lees meer:

Cursus Voluit leven
Samen sporten is leuker
De kracht van een goede nacht
Mindfull leven - wat levert dat op?
Gezond eten met gezond verstand
Anti stress tips voor een druk gezin
Neem de tijd voor een gezond ontbijt
Bewegen is goed voor uw algehele gezondheid

Leuk en gezond leven

Een leuk én gezond leven willen we allemaal. UnitedConsumers helpt u graag om uw leven een beetje gezonder en leuker te maken.

Hier vindt u berichten over gezondheid, levensstijl en alles wat er mee te maken heeft. Voor uw gezondheid of gewoon voor een glimlach.

Samen gaan we voor een gezond en leuker leven. U toch ook?