Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Zorgverzekering kiezen: welke zorgverzekering kiezen?

Een zorgverzekering kiezen is helemaal niet moeilijk. U wilt natuurlijk de goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking, maar welke zorgverzekering moet u dan kiezen? Het is wel verstandig om een verzekering te kiezen die aansluit op uw zorgwensen. Zo weet u zeker dat u niet over- of onderverzekerd bent.

  • Basisverzekering vanaf € 114,85 per maand.
     
  • Aanvullend verzekerd vanaf € 6,48 per maand.
     
  • Tandartsverzekering al vanaf € 13,38 per maand.
     

UC door VGZ
 

Zorgverzekering kiezen

De inhoud van de basis zorgverzekering is voor iedereen gelijk, maar het type polis dat u kiest, bepaalt uw keuzevrijheid in zorgverleners. Zo heeft u bij een naturapolis zeer ruime keuze in zorgverleners, terwijl u bij een restitutiepolis volledig vrije zorgkeuze heeft. Welke zorgverzekering past bij u?

 

UC Basis Keuze

Naturapolis
USP's


vink 
Zorgverzekering kiezen met ruime keuze in zorgverleners

vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract

€ 114,85 per maand
 

Kies basisverzekering

 

UC Ruime Keuze

Naturapolis
USP's


vink 
Zorgverzekering kiezen met ruime keuze in zorgverleners

vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract

€ 118,23 per maand
 

Kies basisverzekering

 

UC Eigen Keuze

Restitutiepolis
USP's


vink 
Zorgverzekering kiezen met eigen keuze in zorgverleners

vink 
vergoed bij zorgverleners zonder contract

€ 125,59 per maand
 

Kies basisverzekering


 

Aanvullende zorgverzekering kiezen

Een basisverzekering breidt u voor extra vergoedingen uit met een aanvullende verzekering. Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapiealternatieve zorg en brillen of lenzen. Maar, wanneer is een aanvullende zorgverzekering kiezen interessant?

Wel een aanvullende verzekering

Verwacht u komend jaar zorg nodig te hebben bij de fysiotherapeut, een nieuwe bril of lenzen of heeft u alternatieve zorg nodig? Dan is een aanvullende verzekering een interessante keuze voor u. Deze zorg wordt namelijk niet vergoed vanuit de basisverzekering. Maak een inschatting van de te verwachten zorgkosten en kies vervolgens het aanvullende pakket dat aansluit op uw zorgwensen. U bent al aanvullend verzekerd vanaf € 6,48 per maand.

Geen aanvullende verzekering

Verwacht u dit jaar geen zorg nodig te hebben die niet vergoed wordt door de basisverzekering? Dan is een aanvullende zorgverzekering kiezen niet interessant voor u. In dit geval heeft u voldoende aan de vergoedingen uit de basisverzekering.


 

Tandartsverzekering kiezen

Een basisverzekering breidt u voor extra vergoedingen uit met een tandartsverzekering. Met een tandartsverzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan vergoedingen voor de tandarts of mondhygiëniste

Wel een tandartsverzekering

Verwacht u dit jaar extra tandzorg nodig te hebben bij de tandarts of mondhygiëniste? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn! U heeft al een tandartsverzekering vanaf € 13,38 per maand.

Geen tandartsverzekering

Verwacht u dit jaar geen extra zorg nodig te hebben bij de tandarts of mondhygiëniste? Dan is het niet nodig om een tandartsverzekering af te sluiten. 


 

Welke zorgverzekering kiezen?

Een zorgverzekering kiezen die past bij uw persoonlijke situatie, is belangrijk. Welke zorgverzekering het meest geschikt is voor u, kan zelfs jaarlijks veranderen. Daarom adviseren wij u om elk jaar te vergelijken welke zorgverzekering het beste aansluit op uw behoeften en indien nodig over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Bekijk in onderstaande video direct welke zorgverzekering het beste past bij uw persoonlijke situatie.

 

Persoonlijk advies bij zorgverzekering kiezen?

Vindt u een zorgverzekering kiezen lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste en goedkoopste zorgverzekering die past bij uw zorgwensen.

service

Neem contact met ons op

Terug naar boven