Energie met korting (groene stroom en/of gas)

Bereken uw korting

Jaarverbruik Stroom Gas
Gem. 4000 kWh 2000 m3
Anders: kWh m3
Totale korting
(in 3 jaar)
340,00
De voordelen van energie met Stapelkorting

Iedereen kan besparen op energie. Waar u ook woont, wat uw energieverbruik ook is. Bij UnitedConsumers krijgt u stroom en gas met korting. Voor goedkope energie hoeft u bijna niets te doen, want overstappen is zo geregeld. Uw aansluiting blijft hetzelfde, dus u behoudt gewoon gas en stroom. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Altijd goedkope energie

Bij UnitedConsumers krijgt iedereen goedkope energie. Met onze Stapelkorting kan uw voordeel oplopen tot gemiddeld € 340,00 in drie jaar. En groene stroom? Daarvoor betaalt u bij ons nooit extra.

Energie vergelijken

UnitedConsumers houdt het graag simpel. Daarom kunt u snel en eenvoudig energie vergelijken. Wij helpen u de laagste energieprijzen te vinden, want er is altijd een energieproduct dat bij u past. Vergelijk energieleveranciers op kwaliteit, service en korting met onze handige energievergelijker. Goed voor elkaar.

UnitedConsumers helpt u graag bij het vinden van betrouwbare en goedkope energie. Wilt u graag goede service en lage energieprijzen? Of vindt u vooral goede beoordelingen belangrijk? Met onze energievergelijker kunt u snel energieleveranciers vergelijken op onder andere service en kwaliteit. Helder en overzichtelijk.

UnitedConsumers energievergelijker

U kunt bij ons snel en gemakkelijk energie vergelijken. Wij maken binnen enkele seconden een vergelijking tussen de verschillende energieleveranciers. Zo ziet u in een oogopslag het verschil in service, kwaliteit en korting.

Gemiddeld energieverbruik

Iedere woonsituatie en ieder huishouden is anders. Uw energieverbruik is afhankelijk van het type woning en de samenstelling van uw gezin. Weet u niet precies hoeveel energie u verbruikt? Of wilt u graag energie besparen? Bekijk dan het gemiddeld energieverbruik en vergelijk energie met andere huishoudens.

UnitedConsumers Energie staat voor lage energieprijzen en goede service. Uw stroom en gas zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen dat u snel antwoord krijgt op al uw vragen. En wilt u energie vergelijken? Dat kan eenvoudig met onze energievergelijker.

Goedkope energie

Het maakt niet uit waar u woont, of hoeveel energie u verbruikt. Met onze Stapelkorting bent u altijd goedkoper uit:

  • Goedkoper dan regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Groene stroom bij UnitedConsumers

Als energieleverancier dragen wij graag bij aan een duurzame toekomst. UnitedConsumers Energie gebruikt onder andere wind- en waterkracht voor de productie van energie. Duurzaamheid vinden wij vanzelfsprekend. Daarom betaalt u bij ons nooit extra voor groene stroom.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag en geven u persoonlijk advies over uw situatie. Uw e-mail beantwoorden we binnen één werkdag en als u ons belt krijgt u meteen een deskundige medewerker aan de lijn.

Telefoon: 040 - 235 05 60 (kies optie 2 voor energie)
E-mail: Energie@UnitedConsumers.com

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Overstappen is eenvoudig

Wilt u ook energie met korting? Overstappen is gemakkelijk en zo geregeld. Wij nemen contact op met uw energieleverancier en controleren de einddatum van uw lopende contract. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij zorgen voor een soepele overstap. Geen gedoe, wel de korting.

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag over uw energierekening? Of wilt u wijzigingen doorgeven? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u zo snel mogelijk aan een goed antwoord. En dat blijft niet onopgemerkt. Dit jaar kwam UnitedConsumers Energie opnieuw als beste uit de test van Vereniging Eigen Huis. Met een gemiddelde waardering van 8,1 voor klanttevredenheid. Goed voor elkaar.

Zelf beslissen over uw korting

Voor de korting hoeft u niets te doen. U spaart automatisch via uw persoonlijke kortingstegoed en u ontvangt de korting wanneer u dat wilt. U kiest zelf of u de korting maandelijks of bijvoorbeeld net voor de vakantie uit laat betalen. We keren de korting rond de vijftiende van de maand uit. U ontvangt het bedrag gewoon in euro's op uw bankrekening.

Storing melden

Uw netbeheerder geeft informatie over mogelijke storingen aan het energienetwerk. Op de website van Netbeheer Nederland vindt u een overzicht van actuele storingen.

Heeft u geen elektriciteit of ruikt u een gaslucht? Neem dan contact op met het nationale storingsnummer voor gas en stroom.

Nationale storingsnummer voor gas en stroom

UnitedConsumers Energie
8.6 UnitedConsumers Energie is gemiddeld beoordeeld met een 8,6.
8.6 van10

(Gebaseerd op 102 beoordelingen)

Mijn UnitedConsumers

Vul hieronder uw gegevens in om uw opgebouwde korting te bekijken.


Problemen met inloggen?
Nog geen deelnemer?

Altijd goedkope energie!

Tanken met korting
Energie met korting
Autoverzekering met korting Zorgverzekering met korting
GSM-abonnementen met korting Over UnitedConsumers