Zorgverzekering met 10% korting

Bereken uw premie

  • nee ja
  • nee ja
Zorgverzekering met 10% korting

Zorgverzekering met 10% korting

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al negen jaar op rij een van de goedkoopste zorgverzekeringen. U ontvangt maar liefst 10% korting op uw premie, zo bent u voor € 86,35 per maand verzekerd van de beste zorgverzekering met het laagste eigen risico. Goed voor elkaar.

Aanmelden na 1 februari 2014

Op dit moment is het alleen in onderstaande situaties mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten:

Wij helpen u graag een goedkope zorgverzekering af te sluiten via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Neem contact met ons op via 040 235 05 60 of bereken uw premie.

Zorgverzekering 2015: wat verandert er?

De overheid voert ieder jaar wijzigingen door op de inhoud van de basisverzekering. Voor de zorgverzekering 2015 zijn er al een aantal wijzigingen bekend op het gebied van de AWBZ en de nieuwe Jeugdwet. Wij houden u graag op de hoogte over de wijzigingen in uw zorgverzekering voor 2015.

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de naturapolis van VGZ. Een uitstekende zorgverzekering van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. En de hoogste korting? Die krijgt u van ons. Geen gedoe, wel de korting.

Uw persoonlijke kortingstegoed

Bij ons krijgt u altijd korting. U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt 10% korting van ons. Zo bespaart u maar liefst € 115,20 per volwassene per jaar op uw zorgverzekering! Iedere maand schrijven wij uw korting bij in uw persoonlijke kortingstegoed. U kunt op ieder moment uw tegoed inzien en uw korting laten uitbetalen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar 10% op uw zorgverzekering via UnitedConsumers. Zo loopt uw voordeel op tot € 115,20 per volwassene per jaar! Met onze handige zorgvergelijker kunt u eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken op onder andere premie en voorwaarden.

Bij UnitedConsumers vindt u de beste service en een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit uw zorgverzekering af via het UnitedConsumers Zorgcollectief en krijg 10% korting op uw zorgpremie. Deze korting spaart u in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

  • De laagste maandelijkse premie: 10% korting op uw zorgverzekering.
  • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
  • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

De goedkoopste zorgverzekering

Voor het negende jaar op rij bieden we een zorgverzekering met 10% korting. Per volwassene bespaart u zo veel premie per jaar. De korting spaart u in uw persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt.

Specialist in zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Veel ervaring, ruime vergoedingen en deskundig advies: bij VGZ bent u in goede handen.

Vrije keuze in zorg

VGZ heeft met bijna alle zorgverleners contracten. Daardoor is uw keuzevrijheid optimaal. U kunt dus gewoon naar het ziekenhuis en de huisarts van uw keuze.

De beste service

Zowel UnitedConsumers als VGZ komen op voor uw belangen. Wilt u een second opinion of heeft u hulp nodig bij wachtlijstbemiddeling? VGZ helpt u graag. Ook bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw verzekering.

Geen gedoe

Bent u nog verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Wij zeggen uw oude verzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit. Meld u gratis aan en start met besparen!

U bent al via ons verzekerd? Bedankt dat u meedoet, want alleen door uw deelname kunnen we de hoge korting bieden. Als bestaande verzekerde krijgt u ieder jaar weer de goedkoopste zorgverzekering. U verdient meer.

Ook volgend jaar weer 10% korting

Uw korting blijft. Ook komend jaar ontvangt u uw korting gewoon weer in uw persoonlijke kortingstegoed. Daar hoeft u niets voor te doen. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? Dan kunt u voor 1 januari uw wijziging doorgeven.

Kado-Actie

De Kado-Actie is er voor alle deelnemers van het UnitedConsumers ZorgCollectief. Dus ook voor u! Ieder jaar heeft u de keuze om de korting op uw zorgverzekering te ontvangen, of om uw korting in te wisselen voor een kado. Komend jaar zullen we u in november informeren over de nieuwste actie.

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en advies.

Zelf over uw korting beslissen

Bij UnitedConsumers ontvangt u korting zoals u dat wilt. Elke maand na betaling van uw maandelijkse zorgpremie of tegelijkertijd met het vakantiegeld. Dat maakt ons niets uit.

Zorgverzekering
8.5 De UnitedConsumers Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,5.
8.5 van10

(Gebaseerd op 78 beoordelingen)

Mijn UnitedConsumers

Vul hieronder uw gegevens in om uw opgebouwde korting te bekijken.


Problemen met inloggen?
Nog geen deelnemer?

Laagste premies

UnitedConsumers biedt u ook in 2014
weer één van de laagste premies:
Zorgverzekeraar Jaar
premie
UnitedConsumers/VGZ € 1.036
DSW € 1.140
Menzis € 1.146
CZ € 1.151
Univé € 1.151
ONVZ € 1.158
OHRA € 1.160
Salland € 1.161
De Friesland € 1.175
Delta Lloyd € 1.181
Agis € 1.185
Avéro € 1.197
Zilveren Kruis € 1.199
Interpolis € 1.227
Tanken met korting
Energie met korting
Autoverzekering met korting Zorgverzekering met korting
GSM-abonnementen met korting Over UnitedConsumers