Zorgverzekering met 10% korting

Bereken uw premie

 • nee ja
 • nee ja
Zorgverzekering met 10% korting

Zorgverzekering met 10% korting - € 86,35 per maand

Sluit uw zorgverzekering af via het UnitedConsumers ZorgCollectief en ontvang maar liefst 10% korting op uw premie. Voor € 86,35 per maand bent u verzekerd van de beste zorgverzekering met het laagste eigen risico. En dat met één van de goedkoopste premies van Nederland. Goed voor elkaar.

Aanmelden vanaf 1 februari 2014

Na 1 februari 2014 is het alleen in onderstaande situaties mogelijk om over te stappen naar het VGZ Zorgcollectief van UnitedConsumers:

 • U komt uit het buitenland en moet u in Nederland verzekeren
 • Uw huidige collectieve regeling komt te vervallen
 • U bent afgelopen maand 18 jaar geworden
 • In het geval van een echtscheiding
 • U komt uit actieve militaire dienst

Is één van bovenstaande situaties voor u van toepassing? Dan helpen wij u graag met het afsluiten van de goedkoopste zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief, of maak eerst een offerte om uw premie te berekenen.

Beste zorgverzekering met de hoogste korting

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al voor het 9e jaar op rij een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Dat doen we door voor al onze verzekerden tegelijkertijd een verzekering af te sluiten bij VGZ. Voor zoveel klanten geeft een zorgverzekeraar graag korting. Bovendien staan wij als tussenpersoon altijd voor u klaar!

Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op de naturapolis van VGZ. Een uitstekende zorgverzekering van een zorgverzekeraar met meer dan 60 jaar ervaring. VGZ staat bekend om klantgerichtheid, uitstekende vergoedingen en de beste zorgverleners. De hoogste korting krijgt u van ons. Geen gedoe, wel de korting.

De beste zorgverzekering met korting

Sluit uw VGZ zorgverzekering af via UnitedConsumers. U betaalt vanaf januari premie aan VGZ en ontvangt 10% korting van ons. Dat betekent een besparing van € 115,20 per volwassene op de polis! De korting wordt bijgeschreven in uw persoonlijke kortingstegoed. U bepaalt zelf wanneer u deze korting op uw bankrekening ontvangt.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bij ons kunt u ook dit jaar weer een goedkope zorgverzekering afsluiten. U bespaart met UnitedConsumers per volwassene 10% op uw zorgverzekering. Zo loopt uw voordeel met onze zorgverzekering snel op. Wilt u onze zorgverzekering vergelijken met die van andere verzekeraars? Dat kan in onze handige zorgvergelijker!

Bij UnitedConsumers vindt u de beste service en een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit uw zorgverzekering af via het UnitedConsumers Zorgcollectief en krijg 10% korting op uw zorgpremie. Deze korting spaart u in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

 • De laagste maandelijkse premie: 10% korting op uw zorgverzekering.
 • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
 • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
 • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
 • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen!

De goedkoopste zorgverzekering

Voor het negende jaar op rij bieden we een zorgverzekering met 10% korting. Per volwassene bespaart u zo veel premie per jaar. De korting spaart u in uw persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt.

Specialist in zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Veel ervaring, ruime vergoedingen en deskundig advies: bij VGZ bent u in goede handen.

Vrije keuze in zorg

VGZ heeft met bijna alle zorgverleners contracten. Daardoor is uw keuzevrijheid optimaal. U kunt dus gewoon naar het ziekenhuis en de huisarts van uw keuze.

De beste service

Zowel UnitedConsumers als VGZ komen op voor uw belangen. Wilt u een second opinion of heeft u hulp nodig bij wachtlijstbemiddeling? VGZ helpt u graag. Ook bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw verzekering.

Geen gedoe

Bent u nog verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Wij zeggen uw oude verzekering voor u op als u voor 31 december een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit. Meld u gratis aan en start met besparen!

U bent al via ons verzekerd? Bedankt dat u meedoet, want alleen door uw deelname kunnen we de hoge korting bieden. Als bestaande verzekerde krijgt u ieder jaar weer de goedkoopste zorgverzekering. U verdient meer.

Ook volgend jaar weer 10% korting

Uw korting blijft. Ook komend jaar ontvangt u uw korting gewoon weer in uw persoonlijke kortingstegoed. Daar hoeft u niets voor te doen. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? Dan kunt u voor 1 januari uw wijziging doorgeven.

Kado-Actie

De Kado-Actie is er voor alle deelnemers van het UnitedConsumers ZorgCollectief. Dus ook voor u! Ieder jaar heeft u de keuze om de korting op uw zorgverzekering te ontvangen, of om uw korting in te wisselen voor een kado. Komend jaar zullen we u in november informeren over de nieuwste actie.

Wij zijn uw tussenpersoon

De klantenservice van UnitedConsumers staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Denkt u dat het goedkoper kan? Wij staan altijd open voor uw mening, tips en advies.

Zelf over uw korting beslissen

Bij UnitedConsumers ontvangt u korting zoals u dat wilt. Elke maand na betaling van uw maandelijkse zorgpremie of tegelijkertijd met het vakantiegeld. Dat maakt ons niets uit.

Zorgverzekering
8.7 De UnitedConsumers Zorgverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,7.
8.7 van10

(Gebaseerd op 73 beoordelingen)

Mijn UnitedConsumers

Vul hieronder uw gegevens in om uw opgebouwde korting te bekijken.

Uw deelnemernr.
of kaartnummer:
Uw postcode:
 

Problemen met inloggen? Klik hier
Nog geen klant? Klik hier

Laagste premies

UnitedConsumers biedt u ook in 2014
weer één van de laagste premies:
Zorgverzekeraar Jaar
premie
UnitedConsumers/VGZ € 1.036
DSW € 1.140
Menzis € 1.146
CZ € 1.151
Univé € 1.151
ONVZ € 1.158
OHRA € 1.160
Salland € 1.161
De Friesland € 1.175
Delta Lloyd € 1.181
Agis € 1.185
Avéro € 1.197
Zilveren Kruis € 1.199
Interpolis € 1.227
Tanken met korting
Energie met korting
Autoverzekering met korting Zorgverzekering met korting
GSM-abonnementen met korting Over UnitedConsumers