Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Korting autoverzekering: hoe werkt dat?

Via UnitedConsumers kiest u een autoverzekering met korting en start u direct met besparen op uw vaste lasten. U vergelijkt de beste en voordeligste verzekeringen en kiest de autoverzekering met korting die bij u past. Zo bent u goed verzekerd, krijgt u de beste service én houdt u meer over voor een leuker leven!

Korting op autoverzekering

Bovenop de lage premie, krijgt u minimaal 5% extra korting op uw goedkope autoverzekering. De autoverzekering korting storten wij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.

Energie ico

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan de autoverzekeraar.

uitbetalen

De korting ontvangt u in uw persoonlijke bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting bespaart u tot € 125,00 per jaar. Doe er iets leuks mee! 

Wilt u ook een autoverzekering met korting?

Vul uw kenteken in en wij vergelijken ruim 100 autoverzekeringen voor u. Zo vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering met korting!

Autoverzekering aanbieding


Heeft u nog vragen over de autoverzekering korting?

U kunt uw persoonlijke bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

Wanneer de autoverzekering korting wordt bijgeschreven, is afhankelijk van de betalingstermijn. Betaalt u per maand, dan wordt de korting maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Betaalt u per jaar, dan wordt de korting voor het gehele jaar in één keer bijgeschreven na de eerste incasso.

U kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

 

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw autoverzekering korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven