Contact
Mijn UnitedConsumers

Korting autoverzekering: hoe werkt onze korting?

Bij UnitedConsumers krijg je deze maand 25% korting op je autoverzekering! En door te vergelijken, is er altijd een autoverzekering met korting die perfect bij jou past. Zo ben je goed verzekerd, krijg je de beste service én houd je meer over voor een leuker leven!


Korting autoverzekering

Bovenop de lage premie, ontvang je van ons 25% korting op je autoverzekering. De korting op je autoverzekering storten wij vervolgens in het bespaartegoed, gewoon in euro's! Dat is wel zo fijn, want zo kun je het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer je dat wilt. De korting op je autoverzekering werkt zo:

Energie ico

Iedere maand betaal je de premie zonder korting aan de autoverzekeraar.

uitbetalen

De korting op je autoverzekering ontvang je vervolgens in je bespaartegoed.

kado

Dankzij onze korting bespaar je jaarlijks op je autoverzekering. Doe er iets leuks mee!


Autoverzekering aanbieding van dit moment

Bij de autoverzekering aanbieding van deze maand krijg je maar liefst 25% korting op je autoverzekering. Vergelijk, kies en bespaar direct op je autoverzekering!

De actie is geldig van 31 mei tot en met 30 juni 2024.

Bereken mijn besparing


Veelgestelde vragen over de korting op je autoverzekering

De korting die je krijgt, wordt uitgekeerd in je eigen spaarpot: het bespaartegoed. Je kunt jouw bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kun je ook aangeven wat je met het gespaarde bedrag wilt doen. Je kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op je bankrekening.

Wanneer de autoverzekering korting wordt bijgeschreven, is afhankelijk van de betalingstermijn. Betaal je per maand, dan wordt de korting maandelijks bijgeschreven in jouw bespaartegoed. Betaal je per jaar, dan wordt de korting voor het gehele jaar in één keer bijgeschreven na de eerste incasso.

Je kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

 

In Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment je bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kun je het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op je bankrekening laten uitbetalen. Wanneer je jouw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op je bankrekening.

Je kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag