Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Hoe werkt de korting?

Met een autoverzekering via UnitedConsumers, start u direct met besparen op uw vaste lasten. U vergelijkt de beste en voordeligste verzekeringen en kiest de autoverzekering die bij u past. Zo bent u goed verzekerd, krijgt u de beste service én houdt u meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

Bovenop de lage premie, krijgt u minimaal 5% extra korting op uw goedkope autoverzekering. Deze korting storten wij in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.

Energie ico

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan de autoverzekeraar.

uitbetalen

De korting ontvangt u in uw persoonlijke bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting bespaart u al snel € 150,00 in het eerste jaar. Doe er iets leuks mee! 

Wilt u ook besparen op uw autoverzekering?

Vul uw kenteken in en wij vergelijken ruim 100 autoverzekeringen voor u. Zo vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering!

Start vergelijking


Heeft u nog vragen?

U kunt uw persoonlijke bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

Wanneer de korting wordt bijgeschreven, is afhankelijk van de betalingstermijn. Betaalt u per maand, dan wordt de korting maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed.

Betaalt u per jaar, dan wordt de korting voor het gehele jaar in één keer bijgeschreven na de eerste incasso. U kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

Ik heb een andere vraag