Contact
Mijn UnitedConsumers

Korting autoverzekering: hoe werkt de UC korting?

Bij UnitedConsumers krijgt u minimaal 5% korting op uw autoverzekering! En door te vergelijken, is er altijd een autoverzekering met korting dat perfect bij u past. Zo bent u goed verzekerd, krijgt u de beste service én houdt u meer over voor een leuker leven!

Korting autoverzekering

Bovenop de lage premie, krijgt u van ons standaard 5% extra korting op uw autoverzekering. De korting op uw autoverzekering storten wij vervolgens in uw persoonlijke bespaartegoed, gewoon in euro's! Dat is wel zo fijn, want zo kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. De korting op uw autoverzekering werkt zo:

 

Energie ico

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan de autoverzekeraar.

uitbetalen

De korting op uw autoverzekering ontvangt u in een persoonlijk bespaartegoed.

kado

Dankzij onze korting bespaart u jaarlijks op uw autoverzekering. Doe er iets leuks mee! 

Autoverzekering aanbieding

Naast de standaard 5% korting, heeft UC regelmatig aantrekkelijke kortingsacties. Bent u op zoek naar een goede autoverzekering aanbieding? Vul dan uw kenteken in en wij vergelijken de beste autoverzekeringen voor u. Zo vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering met korting!

Autoverzekering aanbieding


Heeft u nog vragen over de autoverzekering korting?

De korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het persoonlijk bespaartegoed. U kunt uw persoonlijke bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

Wanneer de autoverzekering korting wordt bijgeschreven, is afhankelijk van de betalingstermijn. Betaalt u per maand, dan wordt de korting maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Betaalt u per jaar, dan wordt de korting voor het gehele jaar in één keer bijgeschreven na de eerste incasso.

U kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

 

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw autoverzekering korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven