UnitedConsumers
Achtergrond

Samenwerkingen

handen
Samen staan
we sterker
duim
Vertrouwde partijen
waar wij mee werken
munten
Extra voordelig
speciaal voor jou
persoon
Jouw vaste lasten
onder één dak
Over Ons - Samenwerkingen - Introblok

Samen besparen op vaste lasten

Bij UnitedConsumers geloven we in de kracht van samen. Daarom werken we samen met gevestigde namen om jou de beste producten te kunnen bieden, tegen de laagste prijs.

Kiezen voor UnitedConsumers betekent meer overhouden voor andere leuke dingen in je leven! Dat wil jij toch ook?

De beste producten met het hoogste voordeel

Samenwerkingen - zorgverzekering - banner

Zorgverzekering

Sinds 2006 werken we samen met VGZ, een van de grootste verzekeraars van Nederland. Samen met VGZ hebben wij extra voordelige zorgverzekeringen samengesteld die voldoen aan jouw zorgbehoeften.
Samenwerkingen - energie - banner

Energie

Voor de inkoop van energie hebben wij een duurzame relatie met ENGIE, één van de grootste producenten op het gebied van energie. Samen met ENGIE zorgen wij ervoor dat jij voordelig groene energie kunt verbruiken.
Samenwerkingen - autoverzekering - banner

Autoverzekering

Bij ons kun je kiezen uit autoverzekeringen van verschillende verzekeraars. Denk bijvoorbeeld aan Nationale Nederlanden, a.s.r. en Avéro Achmea. De autoverzekering sluit je af via ons en wordt uitgevoerd door Voogd & Voogd.
Samenwerkingen - mobiel - banner

Mobiel

Bij ons kies je voor de beste en meest voordelige abonnementen van onder andere Vodafone, KPN en Odido. Bij ons krijg je namelijk maandelijks korting op jouw sim only abonnement.
Samenwerkingen - tanken - banner

Tanken

We werken samen met meer dan 600 tankstations in Nederland om jouw tankbeurt goedkoper te maken. Met onze tankkaart kun je namelijk tanken met korting. Wel zo voordelig!

Veelgestelde vragen

Zijn jullie een aanbieder of een tussenpersoon?

Wij zijn een aanbieder én een tussenpersoon. Samen met onze partners hebben we producten samengesteld die aansluiten op jouw wensen én extra voordelig zijn.

Je sluit jouw nieuwe autoverzekering, zorgverzekering, telefoonabonnement, tankpas of energiecontract direct af via ons.

Zijn jullie een onafhankelijke vergelijker?

Nee, wij zijn geen onafhankelijke vergelijker. Voor bepaalde producten die wij aanbieden is het wel mogelijk om een vergelijking te maken.

Autoverzekering

Wij werken samen met Voogd & Voogd en bieden autoverzekeringen van een selectie verzekeraars aan. Denk bijvoorbeeld aan Nationale Nederlanden, a.s.r. en Avéro Achmea. Als je jouw premie gaat berekenen, dan kun je de premies van deze selectie verzekeraars vergelijken. Zo vind je altijd de autoverzekering die bij jou past.

Mobiel

Via ons kun je een sim only abonnement afsluiten bij één van de grote providers in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Vodafone, KPN en Odido. Bij het vergelijken van de verschillende sim only abonnementen die wij aanbieden, kies je dus zelf de provider van jouw voorkeur.

Bij wie moet ik zijn als ik vragen heb?

Wij zijn altijd jouw eerste aanspreekpunt, want je sluit jouw product af via UnitedConsumers. Kies je bijvoorbeeld voor een zorgverzekering van UnitedConsumers? Dan is VGZ jouw verzekeraar. Dit betekent dat je de premie betaalt aan VGZ, maar eventuele korting van UnitedConsumers krijgt. Voor vragen, advies en het regelen van je zorgzaken zijn wij jouw eerste aanspreekpunt.

Waarom werken jullie samen met andere partijen?

Samenwerken betekent dat we de beste producten aan jou kunnen aanbieden, tegen de laagste prijs.

besparen foto breed

Wil jij besparen op je vaste lasten?

Bekijk direct hoeveel jij kunt besparen op jouw autoverzekering, energiecontract, zorgverzekering, tankbeurt of telefoonabonnement. Samen gaan we voor lagere lasten!

Dat wil jij toch ook?

Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies