UnitedConsumers
Achtergrond

Maak kennis met onze experts

Bij UnitedConsumers helpen we je graag met het besparen op vaste lasten. Of je nu op zoek bent naar goedkope energie, een voordelig telefoonabonnement, of een auto- of zorgverzekering met een lage premie. Onze experts helpen je graag op weg met hun expertise én jarenlange ervaring bij UnitedConsumers. We stellen ze graag aan je voor!

Dirk-expert-energie

Dirk Mutsaers

Energie expert

Nienke-expert-zorgverzekering

Nienke Wuits

Expert in zorgverzekeringen

Jorg-expert-autoverzekering

Jorg van Rijn

Expert in autoverzekeringen

Lucy-expert-telecom

Lucy Maduro

Telecom expert

Dirk Mutsaers, energie expert

Dirk Mutsaers - Energie expert

Onze expert Dirk heeft ruim vijftien jaar ervaring in de energiesector en kan je dus alles vertellen over onze gas en stroom. Hij houdt nauwlettend de ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten en kan je advies geven over het ideale moment om energie te vergelijken en over te stappen. Ook geeft hij handige bespaartips, waarmee je direct en eenvoudig op gas en stroom bespaart!

energie

Werkt sinds 2016 bij UnitedConsumers

Tips en weetjes van Dirk

Nienke Wuits - Expert in zorgverzekeringen

Met meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van zorgverzekeringen, weet Nienke als geen ander hoe de zorgverzekeringsmarkt in elkaar zit. Heb je bijvoorbeeld een vraag over vergoedingen of het eigen risico? Als teamleider zorgt zij er samen met haar team voor dat onze deelnemers uitstekend geholpen worden. Ook vertelt zij graag haar favoriete tips en wist-je-datjes.

zorg

Werkt sinds 2011 bij UnitedConsumers

papier-vink

Wft Zorg

Nienke Wuits, expert in zorgverzekeringen

Tips en weetjes van Nienke

Jorg van Rijn, expert in autoverzekeringen

Jorg van Rijn - Expert in autoverzekeringen

Onze expert Jorg werkt sinds 2011 bij UnitedConsumers en kan je persoonlijk advies geven over welke dekking het beste bij jouw auto én wensen past. Als supervisor van team autoverzekeringen is zijn doel duidelijk: iedereen helpen aan een voordelige en passende autoverzekering. Dit doet hij door zich dagelijks bezig te houden met het verbeteren van onze service en vergelijker.

auto

Werkt sinds 2011 bij UnitedConsumers

papier-vink

Wft Basis, Schade Particulier/Zakelijk

Tips en weetjes van Jorg

Lucy Maduro - Telecom expert

Wil je weten hoe een toestel kopen op afbetaling werkt, of zoek je bij een bepaald budget het beste toestel in ons assortiment? Onze expert Lucy is assistent-teamleider Mobiel en werkt sinds 2006 bij UnitedConsumers. Je kunt bij haar terecht voor al jouw vragen over smartphones en abonnementen. Daarnaast deelt ze graag haar beste bespaartips met jou.

mobiel

Werkt sinds 2006 bij UnitedConsumers

Lucy Maduro, telecom expert

Tips en weetjes van Lucy


Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies