UnitedConsumers
Achtergrond

Bespaartegoed

Via Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment jouw bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kun je (een deel van) het gespaarde bedrag uit laten betalen op jouw bankrekening of besteden in de Kadoshop.

Bekijk je bespaartegoed

Bespaartegoed - screenshot 1

Laat je tegoed uitbetalen

Bespaartegoed - screenshot 2

Shop met je bespaartegoed

Bespaartegoed - screenshot 3

Je bespaartegoed uitbetalen

Je kunt het bedrag in je bespaartegoed laten uitbetalen op je bankrekening. Daarbij kies je zelf de hoogte van het bedrag. Wanneer je de uitbetaling van het bespaartegoed vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en 20e van die maand op je bankrekening.

Bespaartegoed - Sparen - Medium
Bespaartegoed - Kadoshop - Medium

Direct shoppen met je bespaartegoed

Ken je onze Kadoshop al? Je kunt je bespaartegoed inwisselen voor een kado naar keuze in de Kadoshop. In samenwerking met Paradigit selecteren we mooie aanbiedingen voor jou. Je kunt jouw korting in één keer besteden, een gedeelte gebruiken of een bedrag naar keuze bijbetalen. Op zoek naar een nieuwe smartwatch, huishoudelijk apparaat of laptop? Bekijk onze blijmakers!

Sparen met het Leuker leven doel

Wil je makkelijker en leuker sparen? Wij helpen je graag! Spaar korting met UnitedConsumers en stel je Leuker leven doel in. Is het gewenste bedrag bereikt? Dan sturen wij je een bericht. Zo maak je sparen makkelijker én leuker!

Bespaartegoed - Leuker leven doel - Medium

Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies