UnitedConsumers
Achtergrond

Stage lopen

Investeren in de toekomst, dat doen we bij UnitedConsumers graag. Daarom zijn we hartstikke trots op onze erkenning als officieel stagebedrijf. Wie stage loopt bij UnitedConsumers komt in een warm, enthousiast team terecht. Je leert hoe je onze klanten op de beste manier helpt en streeft samen met je collega’s onze doelen na.

Je begeleider

Binnen ons bedrijf hebben we een ervaren (praktijk)begeleider die je helpt in het traject. Zij is tijdens je gehele stage het aanspreekpunt voor jou en de school en helpt je bij vragen of problemen.

“Ben jij klaar om jouw creatieve ideeën toe te passen binnen onze organisatie? Wil jij onderdeel van een team zijn en bijdragen aan de groei van ons bedrijf? Dan ben jij onze perfecte kandidaat!”

Marijke Klevant Groen - Gunneman (Trainer/Coach)

Je stage begeleider

Stage vacatures

Eigenlijk is er bij UnitedConsumers doorlopend plek voor leergierige en enthousiaste studenten. Denk jij dat je het verschil kan maken als software engineer, accountmanager of klantenservicemedewerker? Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de vacature en wie weet zien we jou binnenkort voor een eerste kennismaking!

Ervaringen van stagiairs

Van onze stagair Joris:

"Tijdens mijn stage bij UnitedConsumers ben ik werkzaam geweest bij twee producten, namelijk ‘Energie’ en ‘Autoverzekeringen’. Bij het product Energie heb ik mijn meewerktaken uitgevoerd. Bij Autoverzekeringen heb ik zeventien weken onderzoek gedaan naar de uitstroom van klanten.

Vanaf de eerste dag ben ik ontvangen als een medewerker en niet als een stagiair. Ik kreeg mijn eigen bureau en heb het inwerktraject gevolgd van een klantadviseur op de afdeling Energie. Waar UnitedConsumers goed in is, is in het begeleiden van stagiairs. Zij willen het beste uit de student naar boven halen, waardoor er voor elke student heldere doelen geformuleerd worden, waar feedback op wordt gegeven. Elke vijf weken heb ik samen met mijn stagebegeleider besproken hoe het met mijn onderzoek en persoonlijke ontwikkeling ging. Wil je als student het onderzoek aanpassen, dan staat UnitedConsumers daarvoor open en gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wat mij een goed gevoel gaf, was dat ik het idee had dat ik er niet alléén voor stond en iedereen me helpt bij het onderzoek. Elke collega, maakt niet uit van welke afdeling, maakte tijd om mij te begeleiden.”

Van onze stagiair Tom:

"Voor mijn studie Software Engineering heb ik stage gelopen op de ontwikkelafdeling van UnitedConsumers. Als stagiair bij UnitedConsumers heb ik veel geleerd en heb ik het erg naar mijn zin gehad. Wanneer ik tijdens mijn opdracht problemen tegenkwam, stond er altijd wel een collega klaar om mij hiermee te helpen.

Dit zorgde mede voor een fijne werkomgeving en heeft er uiteindelijk ook aan bijgedragen dat ik mijn opdracht succesvol heb kunnen afronden. Naast het serieuze werk werd er op z'n tijd ook gelachen, wat er voor zorgde dat ik mij snel op mijn plek voelde en kon genieten van een prettige werksfeer.

Mijn stage was mij zo goed bevallen dat ik daarna als Software Engineer bij UnitedConsumers aan de slag ben gegaan."

Van onze stagiair Joey:

"Tijdens mijn tweedejaars stage bij UnitedConsumers heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik heb stage gelopen bij zowel de afdeling Zorgverzekeringen als afdeling Autoverzekeringen. Tijdens mijn stage heb ik mijn Wft Schade Particulier gehaald. Hierdoor mag ik veel meer klanten helpen met hun vragen. Mijn collega’s leren mij heel veel. Vooral hoe je het beste kunt reageren op klanten en ze het beste adviseert.

Op het moment dat ik voor het eerst mocht bellen luisterde een collega van mij met de telefoongesprekken mee. Ook gaf mijn collega hier feedback over. Door de feedback leer je vooral wat je de volgende keer beter kan doen en wat er al goed gaat. De feedback die ik kreeg vond ik heel fijn, want hier leerde ik heel veel van. Na een aantal telefoongesprekken begon het steeds soepeler en zelfverzekerder te verlopen.

Mijn stage is erg goed afgerond en voor beide kanten zo goed bevallen dat ik daarna een contract kreeg aangeboden."

Solliciteren

Beschrijf in een motivatiebrief waarom jij stage wilt lopen bij UnitedConsumers en stuur je brief, inclusief cv, naar Marijke Klevant Groen - Gunneman (Trainer/Coach). Wie weet mag jij binnenkort stagelopen bij het leukste bedrijf van Nederland!

marijke-solliciteren

Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies