UnitedConsumers
Achtergrond

Wat zeggen onze klanten over ons?

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9
SterSterSterSterSter
Gebaseerd op 5393 reviews

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.

  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.

10Boogje
SterSterSterSterSter
Rustgevend

Naast United Autoverzekering heb ik ook de Gas en Licht en mijn mobiel verzekeringen bij United Consumers afgesloten en dat bevalt uitstekend. Alles onder 1 naam: United Consumers.

Daarbij 'spaar' je ieder jaar voor elke verzekering en dat resulteert na enkele jaren tot een heel leuk spaarpotje waar je niets voor hoeft te doen...

Dus werkt het aan 2 kanten: duidelijke rekeningoverzichten, prima prijs/kwaliteitverhouding en een leuk spaarpotje.

Dit zijn de redenen dat ik me prima voel bij United Consumers.

21-05-2024
Joke Louise Kuipers, Diemen

  • Beveelt ons aan
3Boogje
SterSterSterSterSter
Niet voor zonnepanelen

Tot op heden goede ervaringen. Maar vooruitkijkend ineens de duurste door de terugleverkosten. Onbegrijpelijk voor een club die is opgericht voor consumentenbelang. Jammer.

17-05-2024
Ronald Verkerk, Schoonebeek

  • Beveelt ons aan
6Boogje
SterSterSterSterSter
Redelijk

Er zou een compensatie moeten zijn voor mensen die geen zonnepanelen hebben maar wel flink betalen voor de teruglever energie

Het is absurd dat je moet betalen terwijl je geen zonnepanelen hebt .

17-05-2024
am, Vianen

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Het klopt dat in het verleden de onbalanskosten verdeeld werden onder alle klanten. Deze kosten waren, gezien het kleinere aantal zonnepanelen, over een groot aantal klanten te verwaarlozen. Echter, door de snelle toename van het aantal huishoudens met zonnepanelen in de afgelopen jaren, zijn deze onbalanskosten aanzienlijk toegenomen.

Om deze reden heeft UnitedConsumers ervoor gekozen om de kosten door te belasten aan diegenen die ze veroorzaken. Sinds medio maart rekent UnitedConsumers deze terugleverkosten aan zonnepaneelhouders door, afhankelijk van de hoeveelheid teruggeleverde energie, via de vaste leveringskosten. Gemiddeld betalen zonnepaneelhouders zo'n 10 euro per maand meer, terwijl klanten zonder zonnepanelen ongeveer 5 euro minder aan vaste leveringskosten betalen.

In uw specifieke situatie is daarom per 19 april uw termijnbedrag zelfs verlaagd. We hopen dat deze uitleg eventueel ongenoegen wegneemt en dat u tevreden bent met de aanpak van UnitedConsumers om de kosten eerlijk te verdelen onder degenen die ze veroorzaken.

9Boogje
SterSterSterSterSter
prima

prima

17-05-2024
Fons, Berkel Enschot

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Fons,

Bedankt voor het plaatsen van je review!

Fijn om te vernemen dat je tevreden met ons bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke

UnitedConsumers

8Boogje
SterSterSterSterSter
Ik vindt het geweldig dat jullie dit doen. Had ik niet verwachtt.

Het is een goed bedrijf en veel service.

16-05-2024
C, Sassenheim

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Netjes en correct afgehandeld

?

16-05-2024
Wim, Vaassen

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Uiterst positief

Nooit geen problemen gehad met UC

16-05-2024
Geert, Haarlem

  • Beveelt ons aan
9Boogje
SterSterSterSterSter
prima

Alles okay

16-05-2024
Henk Kinkhouwers, Heemstede

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Henk,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat alles prima verloopt.

Groetjes Nienke

UnitedConsumers

5Boogje
SterSterSterSterSter
Nog niet zo goed

Wij hebben een schadegevallen gehad.maar kregen niks vergoed.die rechtsbijstand verkeer valt me wel tegen.

Deed naar mijn mening niks.

16-05-2024
Gj Langenkamp, Deventer

  • Beveelt ons aan
2Boogje
SterSterSterSterSter
Waardeloze afwikkeling administratie

Ongelooflijk slechte reactie op mails

Ik vertrek bij dit bedrijf

16-05-2024
Wim, Zwijndrecht

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk en voor een goede prijs.

16-05-2024
Vincent Gielen, Marum

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Ik wordt door jullie alles optijd door gegeven en bedankt

een prima verzekeraar

15-05-2024
Sonny, Vianen

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Uitstekende service

Bij vragen, duidelijke antwoorden.

Zeer professioneel.

14-05-2024
Peter Johannes Beukeboom, Heibloem

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling,

Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service!

Met vriendelijke groeten,

Caspar

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
Super service en direct bereikbaar, kan het iedereen aanraden!

Super en snel geholpen door een deskundige medewerkster van United Consumers!

14-05-2024
Willem , Haarlem

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Goede service, persoonlijk, accuraat

Vriendelijk alsof je een nieuwe klant bent, advies geeft vertrouwen, doen wat ze beloven, onafhankelijki dus altijd de beste prijs.

14-05-2024
Willem Steur, Tiel

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste W. Steur,

Dit mooie compliment geven we zeker aan de medewerker door! Bedankt voor de mooie review en warme woorden, heel fijn om te zien dat je tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Johan

UnitedConsumers

1 van 360

Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies