UnitedConsumers
Achtergrond

Wat zeggen onze klanten over ons?

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9
SterSterSterSterSter
Gebaseerd op 5423 reviews

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.

  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.

8Boogje
SterSterSterSterSter
super tevreden

al jaren bij unit consumers energie denken ze mee

18-06-2024
robbert van den Elsen, HELMOND

  • Beveelt ons aan
9Boogje
SterSterSterSterSter
Fantastisch.

Ben zo tevreden, moet zo weer opnieuw mijn contract bekijken, maar hopelijk kan ik gewoon blijven waar ik nu zit. Ben heel tevreden, zou het iedereen aanraden hoor, ik heb wel alleen de energie, elektra en gas. Maar de rest zal zeker ook goed zijn, hopelijk blijf ik zitten waar ik zit.

18-06-2024
Hanneke Schiebroek Spann, Millingen aan de Rijn

  • Beveelt ons aan
1Boogje
SterSterSterSterSter
UC wil geen klanten meer met zonnepanelen

Vaste kosten voor teruglevering van zonnepanelen schieten door het dak ik betaal nu 38 euro per maand!

Als je belt voor uitleg wordt er gezegd dat ze geen klanten willen die zonnepanelen hebben.

Demotivatiebeleid ipv eerlijk de kosten doorberekenen.

Zo snel mogelijk opzeggen er zijn genoeg aanbieders die veel goedkoper zijn,

De naam United Consumers graag aanpassen die klopt nu niet meer!

17-06-2024
Elco, Alphen aan den Rijn

  • Beveelt ons aan
10Boogje
SterSterSterSterSter
Snel en hulpvaardig

Een probleempje met een rekening werd snel en netjes opgelost. Geen wachttijden bij de telefonische helpdesk, snel en terzake kundig geholpen. En binnen enkele minuten teruggebeld met de juiste oplossing.

14-06-2024
Patre, Middelburg

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste,

Hartelijk dank voor je mooie feedback en mooie woorden. We doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Daan

UnitedConsumers

1Boogje
SterSterSterSterSter
Negatief contact binnendienst

Ivm d'r komende vakantieperiode tel. Contact gezocht met de binnendienst. Mijn verzoek was of er eerder dan 24-07 as. een aanbieding gemaakt kon worden voor contractverlenging. Dit was niet mogelijk, dan moest ik maar een andere energieleverancier opzoeken Echte klantenbinding!

12-06-2024
Arjan , Heerde

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Arjan,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat het telefonisch contact niet naar wens is verlopen. We begrijpen je frustratie en willen je graag verder informeren over de huidige situatie met betrekking tot je contract. We waarderen je feedback enorm en nemen je opmerkingen serieus om onze dienstverlening te verbeteren.

Momenteel kunnen we helaas geen nieuw vast contract aanbieden aan klanten die nog een lopend vast contract hebben. Zodra je vaste contract overgaat naar een variabel contract, kunnen we je een aanbod doen voor een nieuw vast contract met een looptijd van één jaar. Het is op dit moment technisch niet mogelijk om je eerder een vast aanbod te doen voordat je huidige vaste contract is afgelopen. Onze ontwikkelaars werken hard om dit proces te verbeteren, zodat we in de toekomst eerder een nieuw aanbod kunnen doen.

We begrijpen dat dit ongemak veroorzaakt, vooral tijdens de vakantieperiode. Onze oprechte excuses hiervoor en we hopen snel een betere oplossing te kunnen bieden.

Met vriendelijke groeten,

Wendy

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
Prima autoverzekering met een scherpe prijs.

Jaarlijks wordt het aantal schadevrije jaren bijgehouden en de premie hierop verlaagd bij meer schadevrije jaren.

Prima geregeld.

09-06-2024
Joop Holtmann, Oldemarkt

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste J. Holtmann,

Fijn om te zien dat je onze jaarlijkse premie-check weet te waarderen! Bedankt voor de 10, heel fijn dat je zo tevreden bent :-)

Met vriendelijke groet,

Johan

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
heel goed dienst en goedkoper.

heel goed dienst en goedkoper.

09-06-2024
Athier Al gayem, Beek

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste A. Al Gayem,

Bedankt voor je review en de 10!

Met vriendelijke groet,

Inge

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
Zeer goede ervaring en ik raad deze verzekering aan

Zeer goede ervaring en ik raad deze verzekering aan

09-06-2024
Samia, Heemskerk

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Samia,

Bedankt voor deze mooie woorden en de 10! Dat doet ons zeer goed :-)

Met vriendelijke groet,

Inge

UnitedConsumers

9Boogje
SterSterSterSterSter
Altijd tijdig geïnformeerd

Door de prijsvergelijkingen heb ik een goed beeld of ik blijf bij mijn huidige partij of eventueel over wil ( moet ) stappen.

08-06-2024
Cornelis, Rotterdam

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Cornelis,

Goed om te zien dat je onze jaarlijkse premie-check weet te waarderen, dat is waar we het voor doen!

Met vriendelijke groet,

Johan

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
Voordelig en goede service!

Gelukkig nog maar weinig tot geen schade gehad de afgelopen jaren, check regelmatig andere maatschappijen maar via United Consumers blijft het de voordeligste autoverzekering.

08-06-2024
Ton, Lisse

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Ton,

Bedankt voor deze 10, heel goed om te zien dat je nog steeds tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
Super goed geholpen

Ik ben heel geholpen met het zoeken naar de goedkoopste verzekering

07-06-2024
Rene Klaver, Hekelingen

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste R. Klaver,

We kijken graag met onze deelnemers mee naar de best passende en voordeligste verzekering. Fijn om te zien dat je dat weet te waarderen met een 9. Bedankt :-)

Met vriendelijke groet,

Johan

UnitedConsumers

10Boogje
SterSterSterSterSter
Zeer behulpzaam voor een oud mens.

Gelukkig geen ongeval gehad. Ze zijn aan de telefoon altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

07-06-2024
Mieke, Heerlen

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Mieke,

Wat een fijn bericht voor onze klantenservice! We doen ons best om iedereen zo goed, geduldig en vriendelijk mogelijk te woord te staan. Fijn dat je deze ervaring ook hebt gehad en hier wilde delen :-)

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Inge

UnitedConsumers

9Boogje
SterSterSterSterSter
Zorgeloos verzekerd zijn

Het gemak van niet op te hoeven letten op de verschillen welke jaarlijks ontstaan bij div. maatschappijen en de alertheid van UC met het op tijd informeren van de klant maken mij een tevreden klant

07-06-2024
Andy Smits, Eindhoven

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste A. Smits,

Bedankt voor dit mooie compliment! We houden onze deelnemers graag op de hoogte van de nieuwe (te verwachten) premie. Goed om te zien dat je dit als prettig ervaart.

Met vriendelijke groet,

Johan

UnitedConsumers

8Boogje
SterSterSterSterSter
Gewoon weg super

Je wordt vriendelijk op de hoogte gehouden.

07-06-2024
Normain, Apeldoorn

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste Normain,

Fijn om te zien dat je onze communicatie als vriendelijk ervaart. Bedankt voor de 8 :-)

Met vriendelijke groet,

Inge

UnitedConsumers

8Boogje
SterSterSterSterSter
prima

geweldig geholpen na schade. vriendelijk en efficiët.

07-06-2024
S.F., Dordrecht

  • Beveelt ons aan
Onze reactie

Beste S. F.,

Schade is altijd vervelend. Maar wat fijn om te zien dat je ondanks de schade onze klantenservice als geweldig hebt ervaren, dat is waar we het voor doen!

Met vriendelijke groet,

Inge

UnitedConsumers

1 van 362

Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies