UnitedConsumers
Achtergrond

Anti spam policy

Wij communiceren het liefst via e-mail. Je ontvangt onze mails alleen als je hiervoor toestemming hebt gegeven, want we houden niet van ongewenste post. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je op elk moment uitschrijven. In onze anti-spam policy lees je hoe wij ervoor zorgen dat je geen ongewenste e-mails van ons ontvangt.

Onze nieuwsbrief: alleen als jij dat wilt

UnitedConsumers stuurt nooit ongevraagd e-mails. Alleen wanneer we jouw toestemming hebben, ontvang je e-mails van ons. We houden een register bij van alle e-mailadressen waarvan de eigenaar toestemming heeft gegeven om onze e-mails te ontvangen. Staat jouw e-mailadres niet in dit register, dan ontvang je geen e-mails van ons.

Iedere deelnemer kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden via onze website. Indien UnitedConsumers e-mailadressen van derden verkrijgt, gebeurt dat altijd onder de strikte conditie dat er per e-mailadres sprake is van toestemming voor het ontvangen van onze e-mails. Wij toetsen altijd via het register of anderszins of de ontvangers toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van e-mails.

Uitschrijven kan op ieder moment

Je kunt op ieder gewenst moment aangeven dat je onze e-mails niet meer wil ontvangen. Dit doet je door op de uitschrijflink te klikken die in iedere e-mail staat. Wij respecteren alle regelgeving rondom elektronische mailings en privacywetgeving en zullen je gegevens dan ook nooit doorverkopen aan derden.

Klachten over ongewenste e-mail

Heb je klachten over ongewenste e-mails, neem dan contact met ons op. Wij gaan direct na of jouw e-mailadres in ons register voorkomt. Mocht blijken dat jouw e-mailadres niet geregistreerd staat, dan zorgen wij er voor dat je in de toekomst geen ongewenste mails meer ontvangt. Onze medewerkers leiden wij op en informeren wij over het voorkomen van ongewenste e-mail. Zij handelen met inachtname van de anti-spam policy, zoals hierboven genoemd. Medewerkers van UnitedConsumers worden geacht op een correcte en volledige wijze om te gaan met klachten over ongewenste e-mail.


Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies