UnitedConsumers
Achtergrond

Energie van UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten
ico-energie-actie-moment

energie
100% Nederlandse
groene stroom
spaarvarken-rechts
Goedkope energie
€ 50,00 korting
beker
Klanten beoordelen ons
met een 8,9
stroom-gas
Energie­leverancier
sinds 2008

Goedkope energie
Kies voor een vast energiecontract

Bij ons kies je altijd voor voordelige energie. Wij staan altijd voor je klaar met uitstekende service (gemiddelde klantbeoordeling is een 8,9) en 100% Nederlandse groene stroom.

Een vast contract betekent daarnaast dat je voor het komende jaar verzekerd bent van goedkope gas en stroom. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en profiteer je bovendien van maar liefst € 50,00 extra korting.

1 jaar vaste prijs
stroom en gas


  • Vaste, lage tarieven

  • 1 jaar lang geen verrassingen

  • Ontvang € 50,00 korting

energie-home-afsluiten

Goedkope energieleverancier

Al sinds 2008 zijn wij trotse leverancier van goedkope gas en stroom. We werken als energieleverancier samen met ENGIE om te bepalen waar onze energie vandaan komt en welke tarieven we hanteren. Op die manier bieden we voordelige energie aan die ook nog eens gunstig is voor het milieu. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Binnen 2 minuten geregeld

Energie van UnitedConsumers Zo doen we dat

Voor het milieu

boogje
energie-home-zodoenwedat-item1

Samen zorgen we voor een beter klimaat. Daarom leveren wij als energieleverancier 100% Nederlandse groene stroom, zonder dat het invloed heeft op je energietarieven. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Voor iedereen

boogje
energie-home-zodoenwedat-item2

Ruim 500.000 deelnemers besparen op hun vaste lasten via UnitedConsumers. Wil jij ook meer overhouden voor een leuker leven? Kies voor ons als energieleverancier en start vandaag nog met besparen op energie!

Voor lage vaste lasten

boogje
energie-home-zodoenwedat-item3

Wij vinden het belangrijk dat energie betaalbaar blijft. Daarom bieden wij voordelige tarieven voor stroom & gas aan. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Onze klanten beoordelen ons met een

8,9

Gebaseerd op 938 reviews

10Boogje
SterSterSterSterSter
perfect

De presentatie is duidelijk, de gemaakte afspraken worden volgens afspraak uitgevoerd. Dit geeft een heel prettig gevoeld.

Dick, Vlissingen

Energie afsluiten Bereken jouw voordeel

Met goedkope energie van UnitedConsumers bespaar je direct op je vaste lasten. Wil je ook meer overhouden voor een leuker leven? Vul je postcode en huisnummer in en ontvang direct je persoonlijke aanbod voor energie!

Bekijk je aanbod voor gas en stroom
energie-home-vergelijken

Goedkoop gas en stroom afsluiten

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Dat betekent dat wij je energie goedkoop houden, mét extra korting. Kies daarom voor een vast contract en profiteer van een jaar lang zekerheid.

Ruim 500.000 deelnemers gingen je voor en besparen nu maandelijks op hun vaste lasten. Deze deelnemers beoordelen ons bovendien met een 8,9 voor onze service.

Meer inzicht in je energie met UnitedConsumers

Een energiecontract afsluiten bij UnitedConsumers betekent meer overhouden voor een leuker leven. Je bespaart namelijk op je energierekening en regelt je energiezaken ook eenvoudig online. Dat is het voordeel van energie van UnitedConsumers.

energie-home-item1-gas

Energietarieven en stroometiket

Met Mijn UnitedConsumers heb je altijd je huidige energietarieven bij de hand. Zo weet je precies hoeveel je betaalt voor je gas en stroom. Bovendien zie je op het stroometiket direct waar je energie vandaan komt.
energie-home-mijnuc-item2

Energie verbruiksmanager

Wij geven je op verschillende manieren inzicht in je verbruik. In Mijn UnitedConsumers zie je jouw verbruik per maand, week en per dag. Ook ontvang je maandelijks een verbruiksoverzicht per e-mail. Zo wordt energie besparen makkelijk!

Veelgestelde vragen over energie

Ik heb energie aangevraagd. Wat gebeurt er nu?
kalender

Wij zorgen ervoor dat je aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de energie aanvraag ontvang je de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd en kun je kosteloos annuleren.

papier-pen

Wij zeggen je huidige energiecontract voor je op. Daarbij houden we rekening met de door jou gewenste startdatum. Houd rekening met een eventuele opzegboete van je huidige energieleverancier. Goed om te weten: een opzegboete wordt niet door ons vergoed.

envelop-mail-pen

Rond de start van de levering van je goedkope energie ontvang je een e-mail voor het doorgeven van je meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand je energieverbruik start. Heb je een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.

spaarvarken-rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvang je goedkoop gas en/of stroom en start je met besparen op je energierekening. Ook kun je eenvoudig via Mijn UnitedConsumers online je energiezaken regelen.

Krijg ik een opzegboete als ik overstap naar UnitedConsumers?

Het kan zijn dat je huidige energieleverancier een boete in rekening brengt voor je overstap naar UnitedConsumers. Goed om te weten: een eventuele opzegboete wordt niet door ons vergoed.

Waarom ontvang ik twee aparte leveringsovereenkomsten voor stroom en gas?

Gas en stroom zijn twee verschillende producten. Bij je aanmelding voor stroom en gas ontvang je daarom twee aparte leveringsovereenkomsten: één voor de levering van stroom en één overeenkomst voor de levering van gas. Dit houdt ook in dat wij je maandelijkse termijnbedrag voor stroom en gas apart incasseren. Op je bankafschrift zie je dus twee afschrijvingen (voor gas en stroom) van UnitedConsumers.

Ik heb zonnepanelen. Kan ik energie terugleveren?

Wanneer je beschikt over zonnepanelen en stroom teruglevert aan de energieleverancier, worden bij de periodieke meteropname zowel de meterstanden van de levering als van de teruglevering aan ons doorgegeven.

Op de jaarafrekening wordt vervolgens de teruglevering in mindering gebracht op de kosten van de energielevering. Dit wordt ook wel 'salderen' genoemd. Voor het vergoeden van dit gedeelte van je teruggeleverde stroom hanteren wij dus hetzelfde tarief als je betaalt voor de levering van stroom. Indien je meer teruglevert dan verbruikt, bedraagt de terugleververgoeding € 0,05 per kWh. De hoogte van deze vergoeding kan variëren per energiecontract. Je kunt je teruglevertarieven vinden in Mijn UnitedConsumers.

Indien er sprake is van een stroommeter die terugloopt bij het registreren van de teruglevering, wordt de teruglevering direct op de meter gesaldeerd. Het verbruik dat overblijft, wordt door de energieleverancier gefactureerd op de jaarafrekening. Wanneer je zonnepanelen hebt, is het belangrijk dat je de teruglevering aanmeldt bij de netbeheerder. Ook wanneer je een salderende meter hebt. Het aanmelden van je teruglevering kan via deze site.

Waarom werkt UnitedConsumers samen met Engie?

Voor de inkoop van energie heeft UnitedConsumers Energie een duurzame relatie met ENGIE Nederland Retail. ENGIE vindt de energie van de toekomst uit en maakt deze vandaag al beschikbaar voor jou. Energie die mooi is voor de wereld en voor jou. ENGIE is een belangrijke speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare partner van UnitedConsumers. Tot 1 januari 2016 was ENGIE in Nederland actief onder de naam Electrabel.

Als energieleverancier is UnitedConsumers Energie je eerste aanspreekpunt. Voor vragen over energieprijzen, de meterstand of je energierekening kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen voor betrouwbare en goedkope energie.

Wij helpen je graag

Heb je een vraag, advies of hulp nodig?

puck
Chat met Puck
Antwoord binnen 1 min
whatsapp
App ons
Antwoord binnen 30 min
telefoon
Bel ons
040 - 235 05 60
(lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn
envelop-mail
Mail ons
Antwoord binnen 1 dag
energie-home-bereken
energie

Goedkope energie, 100% Nederlandse groene stroom én de beste service.

Dat wil jij toch ook?

Laatste nieuws, tips en interessante weetjes over energie

Energie - Nieuws - Groene stroom checker - Thumbnail
UnitedConsumers krijgt keurmerk voor 100% groene stroom
Klimaatstichting HIER deed onderzoek naar de herkomst van onze stroom. Met het Groene stroom checker-keurmerk mogen we deze 100% groen noemen!
Kosten-gas-water-licht
Hoeveel kost gas, water en licht?
Kosten van gas, water, licht komen maandelijks terug. Benieuwd wat je per maand betaalt voor gas, water en licht? Bekijk de kosten van gas, water en licht!
Energie besparen tips thumb
Onze beste tips om op water, stroom en gas te besparen
Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. We hebben de beste tips om te besparen op gasverbruik en tips om water en stroom te besparen. Bekijk ze hier!
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies