UnitedConsumers
Achtergrond

UnitedConsumers en Engie

Voor de inkoop van energie heeft UnitedConsumers Energie een duurzame relatie met ENGIE. In Nederland is ENGIE een van de grootste producenten op het gebied van energie. Hier profiteer je van als deelnemer van UnitedConsumers. Zo kun je goedkoop energie afnemen!

engie

ENGIE in Nederland

ENGIE vindt de energie van de toekomst uit en maakt deze vandaag al beschikbaar voor jou. Energie die mooi is voor de wereld en voor jou. ENGIE is een belangrijke speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare partner van UnitedConsumers. Tot 1 januari 2016 was ENGIE in Nederland actief onder de naam Electrabel.

Wij staan voor je klaar

Als energieleverancier is UnitedConsumers Energie jouw eerste aanspreekpunt. Voor vragen over energieprijzen, meterstanden of je energierekening kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen voor betrouwbare en goedkope energie.


Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies