UnitedConsumers
Achtergrond

Klachten

Wij doen altijd ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je toch een opmerking of klacht? Laat het ons weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Je kunt contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur

ico-telefoon

Telefoon
040 235 05 60 (lokaal tarief)

ico-envelop-pen

Post
Luchthavenweg 20, 5657EB Eindhoven

Klachtenprocedure

Jouw klacht wordt zorgvuldig door ons behandeld via onderstaande procedure:

Binnen twee werkdagen: ontvangstbevestiging

Binnen twee werkdagen na ontvangst van de klacht ontvang je bericht van UnitedConsumers over wie binnen onze organisatie jouw klacht onderzoekt.

Binnen tien werkdagen: ons voorstel

Vervolgens ontvang je binnen tien werkdagen na ontvangst van de klacht een voorstel ter oplossing of tegemoetkoming van jouw klacht.

Ontevreden over een zorgverlener

Ben je niet tevreden over een behandeling bij een zorgverlener, bijvoorbeeld: je huisarts, fysiotherapeut of medisch specialist? Het is altijd verstandig om de ontevredenheid kenbaar te maken aan de zorgverlener. Wellicht komen jullie samen al tot een goede oplossing. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Mijn klacht hoort bij een andere organisatie

In sommige gevallen kun je beter bij een andere instantie terecht met jouw klacht. Bijvoorbeeld:

Mijn klacht is niet naar wens behandeld

Ben je niet tevreden met onze reactie? Of heb je niet binnen 30 dagen een reactie ontvangen? Dan kun je terecht bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ).

Onder de SKGZ vallen de Ombudsman en de Geschillencommissie. In de meeste gevallen probeert de Ombudsman te bemiddelen. Kan het probleem niet door bemiddelen worden opgelost? Dan neemt de Geschillencommissie de zaak in behandeling. De Geschillencommissie brengt vervolgens een advies uit. Dit advies is bindend voor beide partijen. Je kunt het geschil ook voorleggen aan de bevoegde rechter.


Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies