Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Goedkope smartphone: uw smartphone goedkoop houden

Uw smartphone goedkoop houden, betekent dat u meer overhoudt voor andere leuke dingen in uw leven! Hoe kiest u voor een goedkope smartphone en wat is de beste goedkope smartphone van dit moment?

Goedkope smartphone

Beste goedkope smartphone

Hecht u veel waarde aan een uitstekende camera? Dan betaalt u hier meer voor dan wanneer u voor een model kiest met een minder geavanceerde camera. Op zoek naar de beste goedkope smartphone? Dit is onze top 3 beste goedkope smartphones!


Goedkope telefoon: bepaal uw budget

Een goedkope smartphone betekent niet per definitie dat u slechte kwaliteit koopt. Afhankelijk van het te besteden budget, wilt u de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Hoe kiest u dan voor een betaalbare smartphone? Bepaal allereerst wat uw budget gaat zijn en wijk hier niet vanaf.


Goedkope mobiele telefoon: het besturingssysteem

Bij het kiezen van een goedkope smartphone kunt u kiezen tussen Android of iOS. Op basis van prijs is de keuze snel gemaakt, want Android is een stuk goedkoper dan iOS. De overstap van iOS naar Android of van Android naar iOS is overigens niet lastig. Binnen een paar stappen zet u de gegevens van uw oude smartphone over op uw nieuwe smartphone.


Goedkope gsm door voor refurbished te kiezen

Naast een ouder model, kunt u ook kiezen voor een refurbished smartphone van bijvoorbeeld Apple. Deze refurbished smartphones zijn al eerder gebruikt en worden opnieuw te koop aangeboden. Een refurbished smartphone is niet zomaar een tweedehands telefoon, want het toestel wordt grondig gecontroleerd door specialisten. Het grote voordeel van een refurbished toestel is dat deze zo goed als nieuw is én tevens ook goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe smartphone. 


Telefoon goedkoop houden? Kies een minder populair merk

Maakt het voor u niet uit welk merk smartphone u heeft? Bekijk dan ook eens de modellen van bijvoorbeeld Motorola, OPPO en Nokia. Deze toestellen zijn over het algemeen lager geprijsd én voorzien van alle gemakken. Zo houdt u uw smartphone goedkoop! 


Smartphone goedkoop houden met specificaties

Smartphones hebben tegenwoordig geavanceerde technologie en indrukwekkende specificaties. Overbodige specificaties, zoals: draadloos opladen, ultrasone vingerafdrukscanner en augmented reality zijn niet belangrijk voor het functioneren van de smartphone. Daarom beperken we ons tot de kern en kijken we naar het werkgeheugen, de processor en de beschikbare opslag.

Processor

Een goedkope telefoon heeft niet de allersnelste processor, dus is qua snelheid niet vergelijkbaar met een high-end model. Gaat surfen, bellen of appen te traag op een goedkope smartphone? Absoluut niet. Bij normaal gebruik is een goedkope mobiele telefoon nog steeds snel genoeg.

Werkgeheugen

Een smartphone houdt u ook goedkoop door voor een model te kiezen met een kleiner werkgeheugen. Smartphones met een laag werkgeheugen - bijvoorbeeld 3GB of 4GB - functioneren prima en kunnen dagelijkse taken goed aan.

Beschikbare opslag

Bij goedkope modellen zien we vaak een beschikbaar opslaggeheugen van 16GB of 32GB. Dit is bedoeld voor standaardgebruik. Vaak zijn er wel mogelijkheden om het geheugen uit te breiden met een microSD kaart. Dit verschilt per toestel.


Goedkope gsm? Kies voor Sim Only

Houd uw smartphone goedkoop door deze los aan te schaffen en hier een Sim Only abonnement bij te kiezen. Met deze optie bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u een abonnement inclusief toestel afsluit. 

Kijk bij een Sim Only abonnement ook altijd naar de grootte van de bundel. Uw dataverbruik speelt hierbij een belangrijke rol. Kiest u een Sim Only abonnement en maakt u deze maandelijks niet op? Dan bent u in principe te duur uit. Dit geldt ook wanneer u een te kleine bundel afsluit en maandelijks bij moet betalen. Uw smartphone goedkoop houden betekent kiezen voor een passende bundel én voordelige provider. Zo kiest u de beste Sim Only!

t-mobile
Tele2
Vodafone
Hollandsnieuwe
BEN

Ook interessant voor u
 

beste kleine smartphone

Wat is de beste kleine smartphone van het moment?

> Lees meer

 

Energie besparen

Wat is de beste budget smartphone van dit moment?

> Lees meer

 

Energie besparen in de winter

Hoe kies ik voor het beste Sim Only abonnement?

> Lees meer

 

Blog homepage