Contact
Mijn UnitedConsumers



€ 617,95

iPhone 13

Apple bracht in september 2021 de iPhone 13-lijn uit, met als instapmodel de iPhone 13. Apple heeft hele grote stappen gemaakt met de iPhone 13. Zo is het toestel voorzien de ijzersterke A15 Bionic-chip en hebben de camera's een prachtige upgrade gekregen. Wij vertellen je wat de iPhone 13 allemaal kan!

Wat zit er in de doos?

vink De iPhone 13
vink USB-kabel
Cross Oplader

iPhone 13


iPhone 13 specs

De iPhone 13 heeft specificaties waar 'u' tegen gezegd mag worden. Wij zetten de beste iPhone 13 specs voor je op een rij:

Formaat

6,1 inch Super Retina XDR OLED- Display

Camera

12 MP dual camera groothoek- en ultragroothoekcamera

Netwerk

Verbeterde accu en is binnen 30 minuten 50% opgeladen

Processor

A15 Bionic-chip, is 5G ready en beter beveiligd dan ooit tevoren!


Waarom de iPhone 13 wel of niet kopen?

Denk je erover om de iPhone 13 te kopen? Dan wil je waarschijnlijk weten waarom dit toestel juist top, of minder goed is. Want door dit op een rij te zetten, weet je direct waar je aan toe bent. Wij vertellen je wanneer de iPhone 13 kopen wel of geen goed idee is! 

Wanneer past de iPhone 13 perfect bij jou?

Hoewel Apple steevast ieder toestel blijft voorzien van 12 MP camera's, werd de iPhone 13 de beste iPhonecamera's op het moment van uitkomen. Zo heeft het toestel een verbeterde Filmmodus, waarmee je gemakkelijk de focus van bepaalde onderwerpen in je beeld kunt veranderen. Beeld wordt opgenomen in Dolby Vision HDR - wat natuurlijk ontzettend mooi is om te zien. 

Moeiteloos prachtige foto's maken? Dat kan met de iPhone 13. Nachtmodus maakt bij weinig licht automatisch nóg helderdere en kleurigere foto's dan ooit tevoren. Portretmodus 'blurt' de achtergrond, zodat het onderwerp scherp in beeld staat. En met de Slimme HDR 4-functie ziet iedereen op de foto er geweldig uit! Tot wel vier personen worden op de foto herkend, waardoor individueel het contrast, de belichting en de huidtinten worden aanpast. 

Ook nieuw is 'Fotografische stijlen'. Hiermee geef je jouw foto's altijd een persoonlijk tintje. Zo kun je de foto er 'Levendig' uit laten zien, of kies je juist voor 'Rijk contrast'. Ontdek alle stijlen en maak de meest unieke foto's.

De selfiecamera is beter dan ooit tevoren. Het TrueDepth-camerasysteem bezit namelijk nu ook alle features die de camera's aan de achterzijde hebben. Zo kun je met de selfiecamera onder ander gebruikmaken van Filmmodus, Fotografische stijlen, Portretmodus, Nachtmodus en Smart HDR 4.

Ik wil de iPhone 13 kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Wil je graag een goede iPhone, maar wil je liever wat minder geld uitgeven? Kijk dan eens naar een ouder model, zoals de iPhone 11 of iPhone 12. Ben je op zoek naar de iPhone met de beste specs? Dan kun je beter kiezen voor de iPhone 13 Pro of Pro Max. Liever zelf rondneuzen in ons aanbod? Dat kan! 

Bekijk Apple alternatieven


iPhone 13 kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koop je de iPhone 13 als los toestel, maar je kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat je voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vind je altijd een abonnement dat aansluit op je voorkeuren en budget! Welke provider heeft jouw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben

*Vul de iPhone 13 in als toestel naar keuze



De iPhone 13-lijn

De iPhone 13-lijn bestaat onder andere uit de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen deze toestellen? Wij zetten het voor je op een rij: 

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 13

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel


Alternatieven voor de iPhone 13

Is de iPhone 13 toch niet iets voor jou? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij je persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de iPhone 13 


iPhone 13 kopen: veelgestelde vragen

Wil je de iPhone 13 kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heb je namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor je nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons iPhone 13 aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor je klaarstaat. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de iPhone 13 met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe iPhone 13 in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wil meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag