Waar bent u naar op zoek?

Samsung S serie: dit is de beste Samsung Galaxy S!

Met een Samsung Galaxy S haalt u gegarandeerd snelheid in huis. De Samsung S serie bestaat namelijk uit de snelste én meest geavanceerde smartphones van Samsung. Voor iedereen die een toptoestel zoekt, is een Samsung S telefoon een goede keuze. Maar, welke Samsung Galaxy S modellen zijn er? Wij zetten de 5 beste Samsung Galaxy S toestellen voor u op een rij!

samsung s serie

Samsung S serie

Samsungs Galaxy S lijn kan ook wel gezien worden als het vlaggenschip van Samsung. In de Samsung S serie vindt u de meest luxe en beste smartphones van Samsung. De toestellen uit de Galaxy S serie zijn allemaal voorzien van een luxe uitstraling en strak design. Bovendien zijn alle modellen uit de Samsung S serie voorzien van uitstekende camera's, zodat u hét perfecte plaatje kunt schieten.

U heeft daarnaast de keuze uit verschillende soorten Samsung S smartphones, zoals de Samsung S, Samsung S Plus of Samsung S Ultra smartphones. Tot slot zijn de Galaxy S smartphones uitgerust met snelle hardware en een goede accucapaciteit. De smartphones binnen de Samsung S serie zijn vaak wat prijziger, maar staan garant voor kwaliteit en jarenlang plezier! 

Samsung Galaxy S: onze top 5

Samsung heeft diverse Galaxy S smartphones uitgebracht, zoals: de S10, S20 en S21 lijn. De Samsung Galaxy S10 serie werd in maart 2019 geïntroduceerd, de Galaxy S20 in februari 2020 en de Galaxy S21 in januari 2021. Welke Samsung Galaxy S smartphone past het beste bij u? Dit zijn de top 5 Samsung Galaxy S modellen uit ons assortiment:
 

5. Samsung Galaxy S10 Plus

Deze Samsung Galaxy S Plus smartphone is misschien wel de oudste uit dit rijtje, maar zeker niet de minste! Dit toestel staat voor kracht, snelheid én gebruiksvriendelijkheid. Met de Samsung Galaxy S10 Plus heeft u een toptoestel in handen waar u nog heel lang plezier van heeft. De belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy S10 Plus:

Beeldscherm 6,4 inch AMOLED display (3040 x 1440 pixels)
Camera's achterzijde 12 + 12 + 16 megapixel
Camera's voorzijde 10 + 8 megapixel
Opslagcapaciteit 128GB (uit te breiden met microSD)

Bestel direct

Samsung Galaxy S10 Plus

4. Samsung Galaxy S20 5G

Een van de beste Samsung telefoons van dit moment: de Galaxy S20. U bent met dit toestel niet alleen klaar voor het razendsnelle 5G netwerk, maar u maakt ook nog eens prachtige foto's. De belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy S20 5G:

Beeldscherm 6,2 inch AMOLED display (3200 x 1440 pixels)
Camera's achterzijde 12 + 12 + 64 megapixel
Camera's voorzijde 10 megapixel
Opslagcapaciteit 128GB (uit te breiden tot 1TB met microSD)

Bestel direct

Samsung Galaxy S20 5G

3. Samsung Galaxy S21 5G

De Samsung Galaxy S21 5G is van alle gemakken voorzien en is verkrijgbaar in vier verfrissende kleuren. Deze Galaxy S smartphone heeft vier uitstekende camera's en is uitgerust met de allernieuwste hardware. Absoluut een goede keuze dus! De belangrijkste Galaxy S21 5G specificaties:

Beeldscherm 6,2 inch AMOLED display (2400 x 1080 pixels)
Camera's achterzijde 64 + 12 + 12 megapixel
Camera's voorzijde 10 megapixel
Opslagcapaciteit 128GB of 256GB (uit te breiden met microSD)

Bestel direct

Samsung Galaxy S21

2. Samsung Galaxy S20 Plus 5G

Sneller, luxer en krachtiger; dat is de Samsung Galaxy S20 Plus 5G. Deze Samsung S smartphone heeft een uitstekend beeldscherm en is voorzien van een voortreffelijke set camera's. Het is daarom niet voor niets wat ons betreft de één na beste Samsung S telefoon van dit moment. De belangrijkste Galaxy S20 Plus 5G specificaties:

Beeldscherm 6,7 inch AMOLED display (3200 x 1440 pixels)
Camera's achterzijde 64 + 12 + 12 megapixel, inclusief ToF-camera (DepthVision)
Camera's voorzijde 10 megapixel
Opslagcapaciteit 128GB (uit te breiden tot 1TB met microSD)

Bestel direct

Samsung Galaxy S20 Plus

1. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

De beste Samsung telefoon van dit moment is de S21 Ultra 5G. Een kraakhelder beeldscherm, de beste camera en razendsnelle hardware. De S21 Ultra 5G is absoluut de beste Samsung telefoon van dit moment! De belangrijkste Samsung Galaxy S21 Ultra 5G specificaties:

Beeldscherm 6,8 inch AMOLED display (3200 x 1440 pixels)
Camera's achterzijde 10 + 10 + 12 + 108 megapixel
Camera's voorzijde 40 megapixel
Opslagcapaciteit 128GB, 256GB of 512GB (uit te breiden tot 1TB met microSD)

Bestel direct

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S met abonnement

Heeft u de perfecte Samsung S telefoon gevonden? Dan wilt u natuurlijk ook het beste telefoonabonnement. Het is belangrijk dat u weet hoeveel u belt, internet en sms't per maand.

Op basis van deze informatie kunt u verschillende abonnementen vergelijken en vervolgens een passend én voordelig abonnement kiezen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Goedkoop abonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Los toestel kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement Sim Only
> Bekijk aanbod


Aanbevolen voor u


Abonnement afsluiten

Kiezen voor een telefoonabonnement met korting!

> Bereken mijn korting

 

Energie besparen

De 10 beste foto bewerk apps van dit moment

> Lees meer

 

Energie besparen in de winter

Hoe kies ik het beste Sim Only abonnement?

> Lees meer

 

Blog homepage

Terug naar boven