Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Smartphones met de beste accu: onze top 10

| Laatste update: 03-02-2023 |

Een smartphone met de beste batterij; die zoekt u! Niet gek, want zo heeft u langer plezier van uw smartphone en hoeft u deze minder vaak op te laden. Maar, welke smartphone heeft de beste batterij? Wij hebben de 10 beste smartphones met lange accuduur van 2023 voor u geselecteerd!

smartphone met de beste batterij


 

Hoe kies ik een smartphone met de beste batterij?

Wanneer u een smartphone met een lange accuduur wilt kiezen, moet u op een paar zaken letten. Maar, hoe weet u of u een smartphone met de beste batterij heeft gekozen? De volgende factoren zijn van invloed op uw keuze:

 
Accucapaciteit Hoe hoger de accucapaciteit (mAh), hoe langer de batterij meegaat.
 
Accutype

De meeste smartphones hebben een Li-Ion of Li-Polymeer batterij. Hoewel beide accutypes meer dan prima zijn, hebben ze toch ieder hun eigen kwaliteiten.

Li-Ion: is milieuvriendelijk, kent een lange levensduur en loopt niet zo snel leeg.
Li-Polymeer: is de opvolger van Li-Ion, kan nóg meer energie afgeven en is enorm snel opgeladen. 

 
Opladen Een smartphone met een lange accuduur gaat uiteindelijk een keer leeg. In dat geval is het fijn als uw smartphone een snellaadfunctie heeft, of draadloos kan opladen
 

Smartphones met de beste batterij: onze top 10

U bent op zoek naar een smartphone met lange accuduur, maar niet zomaar een. U bent op zoek naar de smartphone met de beste accu! Weet u niet waar u moet beginnen? Geen probleem. Wij hebben een top 10 opgesteld uit ons assortiment van smartphones met een lange accuduur van 2023!


10. Batterij Motorola Moto E40

De Motorola Moto E40 is voorzien van een krachtige batterij met een accucapaciteit van 5.000 mAh. Zo kunt u non-stop doorgaan met slechts één keer opladen. Geniet meer dan 40 uur van uw content met de Moto E40! De belangrijkste specificaties van deze smartphone met lange accuduur:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

moto e40

9. Batterij Samsung Galaxy M13

Naast dat de Galaxy M13 een geweldige 5.000 mAh accu heeft, heeft de Samsung Galaxy M13 ook nog eens een zuinige chip. Zo kunt u met gemak langer dan 24 uur uw toestel gebruiken. Zonder deze te hoeven opladen! De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Samsung Galaxy m13

8. Batterij Samsung Galaxy A13

De Galaxy A13 heeft een accu van 5.000 mAh en gaat langer dan 24 uur mee. Zo kunt u de hele dag appen, bellen, streamen en gamen! De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

a13

7. Batterij Xiaomi 12

Een snelle en krachtige batterij: dat is wat de Xiaomi 12 heeft. Met een accucapaciteit van 4.500 mAh kunt u met gemak de hele dag appen, streamen, bellen en gamen. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lege batterij. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 4.500 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

xiaomi 12

6. Batterij Oppo Find X5

Met de Oppo Find X5 is een lege smartphone verleden tijd. Dankzij een accucapaciteit van 4.800 mAh kunt u de hele dag genieten van de Oppo Find X5. Bovendien is de Oppo Find X5 voorzien van Super VOOC flash charge. De belangrijkste specificaties van de Oppo Find X5:

Accucapaciteit 4.800 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

oppo find x5

5. Batterij Nokia G21

De Nokia G21 is een stijlvolle budget smartphone met lange accuduur die van alle gemakken is voorzien, zoals uitstekende hardware. Bovendien heeft de Nokia G21 een snellaadfunctie, waarmee u binnen no-time weer op pad kunt met uw Nokia smartphone. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.050 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Nokia G21

4. Batterij Oppo Find X5 Pro

Op nummer 4 van onze smarphones met beste accu staat de Oppo Find X5 Pro. Deze smartphone heeft een snelle en krachtige batterij. Met een accucapaciteit van 5.000 mAh kunt u de hele dag appen, streamen, bellen en gamen. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lege batterij. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

oppo find x5 pro

3. Batterij Samsung Galaxy A53

Wilt u graag een spotgoedkope smartphone met lange accuduur? Dan kiest u voor de Samsung Galaxy A53! Naast een onuitputtelijke accu, heeft deze smartphone ook een snellaadfunctie. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

galaxy a53

2. Batterij Oppo A74

De Oppo A74 is voorzien van een geweldige batterij. Niet alleen heeft deze smartphone een lange accuduur, hij is ook nog eens betaalbaar én klaar voor het 5G netwerk. Dat maakt de Oppo A74 een goede keuze! De belangrijkste specificaties van deze smartphone met beste accu:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Oppo A74 5G

1. Batterij Samsung Galaxy S23 Ultra

De smartphone met de beste accu van het moment is de Samsung Galaxy S23 Ultra. Met de Samsung S23 Ultra 24/7 online. De S23 Ultra is namelijk voorzien van een 5.000 mAh accu. Zo kunt u met gemak de hele dag appen, bellen, gamen en streamen. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

samsung galaxy s23 ultra

 

Het beste abonnement voor een smartphone met beste accu

Uw nieuwe smartphone met beste batterij verdient natuurlijk ook het beste abonnement. Het is belangrijk dat u weet hoeveel u belt, internet en sms't per maand. Op basis van deze informatie kunt u een passend én voordelig abonnement kiezen!

Weet u niet zo goed hoe u abonnementen vergelijkt? Wij helpen u bij het maken van de beste keuze. Zo bespaart u geld en houdt u meer over voor een leuker leven!

Smartphone met beste accu


afbeeldingSmartphone + abonnement
> Bekijk aanbod


afbeelding Smartphone met beste accu kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement Sim Only
> Bekijk aanbod


Ook interessant voor u
 

Kleine mobiele telefoon

Wat is de beste kleine smartphone van dit moment?

> Lees meer

 

Energie besparen

Hoe verleng ik de batterijduur van mijn smartphone?

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Kan ik mijn smartphone draadloos opladen?

> Lees meer

 

Blog homepage