Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar ben je naar op zoek?

Smartphones met de beste accu: onze top 10

| Laatste update: 1-5-2024 |

Een smartphone met de beste batterij; die zoek je! Niet gek, want zo heb je langer plezier van jouw smartphone en hoef je deze minder vaak op te laden. Maar, welke smartphone heeft de beste batterij? Wij hebben de 10 beste smartphones met lange accuduur van 2024 voor je geselecteerd. Ook geven we je de beste tips om je batterij nóg langer mee te laten gaan!

smartphone met de beste batterij


 

Hoe kies ik een smartphone met de beste batterij?

Wanneer je een smartphone met een lange accuduur wilt kiezen, moet je op een paar zaken letten. Maar, hoe weet je of je een smartphone met de beste batterij hebt gekozen? De volgende factoren zijn van invloed op je keuze:

 
Accucapaciteit Hoe hoger de accucapaciteit (mAh), hoe langer de batterij meegaat.
 
Accutype

De meeste smartphones hebben een Li-Ion of Li-Polymeer batterij. Hoewel beide accutypes meer dan prima zijn, hebben ze toch ieder hun eigen kwaliteiten.

Li-Ion: is milieuvriendelijk, kent een lange levensduur en loopt niet zo snel leeg.
Li-Polymeer: is de opvolger van Li-Ion, kan nóg meer energie afgeven en is enorm snel opgeladen. 

 
Opladen Een smartphone met een lange accuduur gaat uiteindelijk een keer leeg. In dat geval is het fijn als je smartphone een snellaadfunctie heeft, of draadloos kan opladen

 

Smartphones met de beste batterij: onze top 10

Je bent op zoek naar een smartphone met lange accuduur, maar niet zomaar een. Je zoekt natuurlijk de smartphone met de beste accu! Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem. Wij hebben uit ons assortiment een top 10 van smartphones met een lange accuduur van 2024 opgesteld!


10. Batterij Xiaomi Redmi 10 2022

Naast dat de Xiaomi Redmi 10 2022 een geweldige 5.000 mAh accu heeft, heeft de Redmi 10 2022 ook nog eens een zuinige chip. Zo kun je met gemak langer dan 24 uur je toestel gebruiken. Zonder deze te hoeven opladen! De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Xiaomi redmi 10 2022

9. Batterij Oppo A58

De Oppo A58 gaat met zijn 5.000 mAh batterijcapaciteit lekker lang mee en laadt ook weer snel op. De A58 ondersteunt namelijk snelladen met 33W vermogen. Zo hoef je jouw telefoon nooit te missen! De belangrijkste specs:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

oppo a58

8. Batterij Xiaomi 13

Een snelle en krachtige batterij: dat is wat de Xiaomi 13 heeft. Met een accucapaciteit van 4.500 mAh kun je met gemak de hele dag appen, streamen, bellen en gamen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 4.500 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

xiaomi 12

7. Batterij Oppo Reno10 Pro

Met de Oppo Reno10 Pro is een lege smartphone verleden tijd. Dankzij een accucapaciteit van 4.600 mAh kun je de hele dag genieten van de Oppo Reno10 Pro. Bovendien kun je de Oppo Reno10 Pro tot 100% opladen in iets meer dan een halfuur. De belangrijkste specificaties van de Oppo Reno10 Pro:

Accucapaciteit 4.600 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

oppo reno10 pro

6. Batterij Nokia G22

De Nokia G22 is een stijlvolle budget smartphone met lange accuduur die van alle gemakken is voorzien, zoals uitstekende hardware. Bovendien heeft de Nokia G22 een snellaadfunctie, waarmee je binnen no-time weer op pad kunt met je Nokia smartphone. De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.050 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Nokia G22

5. Batterij Motorola Moto G84

Een telefoon met goede batterij hoeft niet duur te zijn, dat bewijst Motorola met de Moto G84. Dit toestel heeft een krachtige accu met 5.000 mAh, waardoor je met een volle batterij makkelijk anderhalf tot twee dagen vooruit kunt! Snelladen kan hij ook, met de meegeleverde oplader van 30W.

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

motorola moto g84

4. Batterij iPhone 15 Pro Max

De iPhone 15 Pro Max heeft de beste batterij die Apple tot nu toe in een iPhone heeft verwerkt. Je kunt met de iPhone 15 Pro Max tot wel 29 uur video afspelen, voordat het toestel weer aan de oplader moet. Dit high-end toestel is dus een echte krachtpatser!

Accucapaciteit 4.852 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

iphone 15 pro max

3. Batterij Oppo A78

De Oppo A78 is voorzien van een geweldige batterij. Niet alleen heeft deze smartphone een lange accuduur, hij is ook nog eens betaalbaar én klaar voor het 5G netwerk. Dat maakt de Oppo A78 een goede keuze! De belangrijkste specificaties van deze smartphone met beste accu:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Oppo A78

2. Batterij Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro combineert zowel snelladen als draadloos opladen met een hoge accucapaciteit. Dit zorgt er (samen met een uitstekende processor en professionele camera's) voor dat deze telefoon een erg goede keuze is. De specificaties van deze smartphone met één van de beste accu's:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

Oppo A74 5G

1. Batterij Samsung Galaxy S24 Ultra

De smartphone met de beste accu van het moment is de Samsung Galaxy S24 Ultra. De S24 Ultra is namelijk voorzien van een 5.000 mAh accu. Ook heeft deze beste Samsung telefoon een supersnelle Qualcomm Snapdragon 8 Gen3-chip, die zuinig is voor deze krachtige accu. Zo kun je dus met gemak de hele dag appen, bellen, gamen en streamen! De belangrijkste specificaties:

Accucapaciteit 5.000 mAh
Draadloos opladen
 
Snelladen
 

Bestel direct

samsung galaxy s24 ultra

 

Batterij besparen: 5 tips!

Wil je jouw telefoon batterij een handje helpen om het einde van de dag te halen? Dan hebben wij een aantal tips voor je om batterij te besparen. Dit zijn de beste tips om je telefoon batterij langer mee te laten gaan:

 • Tip 1: verlaag de helderheid van je scherm.
  Een helder scherm is bij veel daglicht prettig voor je ogen, maar het kost ook veel energie. Stel daarom de functie 'automatische helderheid' in. Je telefoon past dan automatisch de helderheid aan de hoeveelheid licht aan. 
 • Tip 2: zet je telefoon op spaarstand.
  De meeste telefoons hebben een spaarstand die je kunt instellen om batterij te besparen. In deze stand is de snelheid van je processor lager en de hoeveelheid taken op de achtergrond kleiner. Dat kost je telefoon minder energie.
 • Tip 3: bekijk welke apps veel batterij verbruiken.
  Check in de instellingen van je telefoon welke apps de meeste batterijlading verbruiken. Staan er apps tussen die je niet gebruikt? Die kun je afsluiten of helemaal verwijderen. Daarmee schoon je jouw telefoon op en maak je het werkgeheugen van je toestel leeg. Dat is goed voor de batterij!
 • Tip 4: snelle automatische vergrendeling instellen.
  Je telefoonscherm schakelt automatisch uit, als je het beeldscherm langere tijd niet aanraakt. Dit gebeurt standaard na één of twee minuten. Die tijd kun je zelf aanpassen: stel de automatische vergrendeling korter in (bijvoorbeeld 15 of 30 seconden) om langer van een volle batterij te genieten!
 • Tip 5: zet GPS, bluetooth en wifi uit.
  Heb je een app toestemming gegeven jouw locatie te gebruiken? Als je GPS hebt aanstaan, gebruikt deze app veel van je batterij, omdat jouw locatie telkens wordt geüpdatet. Ook bluetooth en wifi laten je batterij snel leeglopen, vooral tijdens het reizen. Je telefoon gaat dan namelijk continu zoeken naar nieuwe netwerken en apparaten om mee te verbinden. 

Telefoon met beste batterij kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je smartphone met goede batterij alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een smartphone met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop jouw telefoon met de beste batterij extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Ook interessant
 

Kleine mobiele telefoon

Wat is de beste kleine smartphone van dit moment?

> Lees meer

 

beste camera smartphone

Welke telefoon heeft de beste camera? Bekijk onze top 10!

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Kan ik mijn smartphone draadloos opladen?

> Lees meer

 

Blog homepage