Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar ben je naar op zoek?

Smartphone kinderen: een smartphone voor kinderen kiezen

Een smartphone voor kinderen komt steeds vaker voor. Kinderen komen namelijk steeds vroeger in aanraking met een smartphone, dus krijgen ze vaak ook al op jongere leeftijd een eigen smartphone. Wanneer je eraan denkt om een smartphone voor je kind te kopen, wil je natuurlijk de juiste keuze maken. Wat is de beste smartphone voor kinderen? 

Smartphone kinderen

 

Top 5 smartphones voor kinderen

Een smartphone voor een kind hoeft niet de duurste, grootste of meest luxe smartphone te zijn. Maar, welke smartphone kies je dan voor jouw kind? Wij hebben onze top 5 favoriete smartphones voor kinderen op een rij gezet, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken:

5. Samsung Galaxy A13 5G

De A13 van Samsung is een ideale smartphone voor kinderen. Deze smartphone voor kinderen heeft een lange batterijduur, een kunststof behuizing en verschillende camera's. De telefoon ondersteunt daarnaast het nieuwe 5G-netwerk. Bekijk hier alle specificaties van de Samsung Galaxy A13 5G.

4. iPhone SE (2022)

Op zoek naar een smartphone voor je kind die perfect in zijn of haar broekzak past? Dan is de iPhone SE (2022) een uitstekende keuze. Deze compacte telefoon is van alle gemakken voorzien en relatief gunstig geprijsd. Bekijk hier alle specificaties van de iPhone SE (2022).

3. Oppo A17

Veel voor weinig: dat is de OPPO A17. Deze goedkope Android smartphone voor kinderen is voorzien van uitstekende specificaties, heeft een imitatieleren behuizing en ook nog eens een prettig formaat. Bekijk hier de specificaties van de OPPO A17.

2. Xiaomi Redmi 10 2022

Deze goede Xiaomi telefoon is een prima optie als smartphone voor je kind. De Xiaomi Redmi 10 2022 heeft vier verschillende camera's, een goede accu, heeft een mooi design en is ook nog eens laag geprijsd. Absoluut een van de betere smartphones voor kinderen! Bekijk hier de specificaties van de Xiaomi Redmi 10 2022.

1. Samsung Galaxy A32 5G

Dit toestel is toch wel de perfecte smartphone voor je kind als je het ons vraagt. De Samsung Galaxy A32 5G heeft een kunststof behuizing, een goede prijs en innovatieve specs. Met deze smartphone kan je kind nog jaren vooruit! Bekijk hier alle specificaties van de Samsung Galaxy A32 5G.


 

Smartphone voor kinderen: 3 tips

Je bepaalt als ouder wanneer het tijd is dat je kind een eigen smartphone krijgt. Sommige kinderen krijgen zelfs al een smartphone wanneer zij 9 jaar zijn. Welke leeftijd je kind ook heeft; je bent op zoek naar een smartphone die bij hem of haar past. Om je een handje te helpen, zetten wij een aantal factoren op een rij die belangrijk zijn bij de keuze van een smartphone voor je kind.

Tip 1: het formaat van de smartphone voor je kind

Een smartphone voor kinderen moet niet té groot zijn. Een te grote telefoon is namelijk minder handig in gebruik voor een kind. Smartphones worden steeds groter en dus is het vinden van een kleine smartphone bijna een uitdaging. Een smartphone met een schermdiagonaal van ongeveer 6 inch is voor kinderen groot genoeg om games op te spelen of films op te kijken. Bovendien is een formaat van ongeveer 6 inch een prima te bedienen smartphone voor kinderen.

Tip 2: materiaal van de smartphone voor je kind

Een smartphone met een volledig glazen behuizing is geen ideale keuze voor kinderen. Deze smartphones zijn namelijk gevoeliger voor schade. En een gebroken scherm brengt kosten met zich mee die je als ouder natuurlijk liever wilt voorkomen. Een smartphone met een kunststof behuizing is daarom een betere keuze. Daarnaast is het verstandig om altijd een telefoonhoesje en screenprotector aan te schaffen bij de smartphone van je kind. Zo is de telefoon beter beschermd tegen val- en stootschade. Wel zo fijn!

Tip 3: de prijs van een smartphone voor kinderen

Misschien wordt dit de eerste smartphone voor je kind of heeft hij of zij er al meerdere versleten. Het is verstandig om vooraf een budget te bepalen wat de smartphone van je kind mag kosten. Een eerste smartphone voor kinderen hoeft bijvoorbeeld niet duur te zijn. Bovendien betekent een goedkope smartphone niet dat deze slecht werkt. Er zijn meer dan genoeg budget smartphones die geweldig presteren, tegen een interessante prijs.

Goed om te weten: zoek je ook een nieuwe smartphone voor jezelf? Kies dan de telefoon die bij jou past met onze keuzehulp.


Smartphone voor kinderen kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij de telefoon voor je kind alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een telefoon met abonnement kopen en het nummer van je kind behouden? Wij regelen het!

 

munten

Extra voordelig

Koop een telefoon voor je kind extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Ook interessant
 

Energie besparen

Kiezen voor een telefoonabonnement met korting!

> Bereken mijn korting

 

Energie besparen

Hoe schadelijk is schermtijd voor mijn gezondheid?

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Mijn telefoon is kapot of gestolen: wat moet ik doen?

> Lees meer

 

Blog homepage