Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

Met energie van UnitedConsumers start je direct met besparen op je vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers ben je verzekerd van goedkope energie en de beste service. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

Je hebt bij UnitedConsumers goedkope energie met korting. Deze korting krijg je na de jaarnota in je bespaartegoed.

Energie ico

Je hebt altijd goedkope
energie met korting.

uitbetalen

De korting ontvang je na de jaarnota in je bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting heb je jaarlijks een mooi extraatje. Doe er iets leuks mee! 


Wil jij ook besparen op je energierekening?

Doe de check! Het kost je slechts 2 minuten.

Bereken hoeveel ik kan besparen


Heb je nog vragen?

De korting die je krijgt, wordt uitgekeerd in je eigen spaarpot: het bespaartegoed. Je kunt je bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kun je ook aangeven wat je met het gespaarde bedrag wilt doen. Je kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten betalen op je bankrekening.

De korting wordt na de jaarnota bijgeschreven in je bespaartegoed. Hierna kun je het bedrag laten uitbetalen op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Heb je al gas of stroom via UnitedConsumers en wil je weten hoeveel korting je krijgt? Je vindt de korting in je leveringsovereenkomst.

In Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment je bespaartegoed bekijken. Met één druk op de knop kun je het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op je bankrekening laten uitbetalen. Wanneer je jouw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op je bankrekening.

Je kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

 

Ik heb een andere vraag