Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Hoe werkt de korting?

Met energie van UnitedConsumers start u direct met besparen op uw vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers bent u verzekerd van goedkope energie en de beste service. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

Iedere maand berekenen wij de gemiddelde landelijke energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt van ons altijd 10% korting op de gemiddelde landelijke energieprijs én een welkomstbonus. De korting en de welkomstbonus schrijven wij vervolgens bij in uw persoonlijke bespaartegoed.

Energie ico

Iedere maand betaalt u het termijnbedrag zonder korting aan UnitedConsumers.

uitbetalen

De korting ontvangt u samen met uw welkomstbonus na één jaar in uw persoonlijke bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting bespaart u al snel € 60,00 in het eerste jaar. Doe er iets leuks mee! 

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Doe de check! Het kost u slechts 2 minuten.

Bereken hoeveel ik kan besparen


Heeft u nog vragen?

U kunt uw persoonlijke bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

Let op: uw korting en welkomstbonus worden na één jaar, vanaf de start van de energielevering, bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed.

De korting wordt jaarlijks, na de jaarnota, bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Heeft u al gas of stroom via UnitedConsumers en wilt u weten welke korting u krijgt? U vindt de korting in uw leveringsovereenkomst.

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

Let op: uw korting en welkomstbonus worden na één jaar, vanaf de start van de energielevering, bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed.

Ik heb een andere vraag