Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

Met energie van UnitedConsumers start u direct met besparen op uw vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers bent u verzekerd van goedkope energie en de beste service. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

U heeft bij UnitedConsumers goedkope energie met korting. Deze korting krijgt u na de jaarnota in een persoonlijk bespaartegoed.

Energie ico

U heeft altijd goedkope
energie met korting.

uitbetalen

De korting ontvangt u na de jaarnota in een persoonlijk bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting heeft u jaarlijks een mooi extraatje. Doe er iets leuks mee! 

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Doe de check! Het kost u slechts 2 minuten.

Bereken hoeveel ik kan besparen


Heeft u nog vragen?

De korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het persoonlijk bespaartegoed. U kunt uw bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten betalen op uw bankrekening.

De korting wordt na de jaarnota bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Hierna kunt u het bedrag laten uitbetalenn op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Heeft u al gas of stroom via UnitedConsumers en wilt u weten hoeveel korting u krijgt? U vindt de korting in uw leveringsovereenkomst.

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed bekijken. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

 

Ik heb een andere vraag