Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Hoe werkt de korting?

Met energie van UnitedConsumers start u direct met besparen op uw vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers bent u zo verzekerd van goedkope energie, de beste service én houdt u meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

Iedere maand berekenen wij de gemiddelde landelijke energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt van ons altijd 10% korting op de gemiddelde landelijke energieprijs én een welkomstbonus. De korting en de welkomstbonus storten wij vervolgens in uw online bespaartegoed. 

Energie ico

Iedere maand betaalt u het termijnbedrag zonder korting aan UnitedConsumers.

uitbetalen

De korting ontvangt u samen met uw welkomstbonus na één jaar in uw online bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting bespaart u al snel € 60,00 in het eerste jaar. Doe er iets leuks mee! 

Wilt u ook starten met besparen?

Doe de check! Het kost u slechts 2 minuten.

Bereken hoeveel ik kan besparen


Heeft u nog vragen?

U kunt uw online bespaartegoed gemakkelijk bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. In uw online bespaartegoed kunt u aangeven welk bedrag u wilt laten uitkeren. Het bedrag wordt dan binnen een maand op uw rekening gestort.

Let op: uw korting en welkomstbonus worden na één jaar, vanaf de start van de energielevering, bijgeschreven in uw online bespaartegoed.

De korting wordt jaarlijks, na de jaarnota, toegevoegd aan uw online bespaartegoed. Hierna kunt u het bedrag laten uitkeren wanneer u wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening.

Heeft u al gas of stroom en wilt u weten welke korting u krijgt? U vindt dit gemakkelijk terug in uw leveringsovereenkomst.

Via uw persoonlijke account op UnitedConsumers kunt u op elk moment uw online bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u uw online bespaartegoed - of een deel ervan - rechtstreeks op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt er ook voor kiezen om een Leuker Leven Doel in te stellen

Het Leuker Leven Doel maakt besparen nóg leuker. Stel simpelweg een doel naar keuze in en start met (be)sparen. Wie meer bespaart, behaalt zijn of haar doel sneller. U hoeft verder niks te doen, wij houden de tussenstand in de gaten en laten het u weten als uw doel is bereikt. U kunt uw tegoed vervolgens uitbetalen en gebruiken voor uw persoonlijke doel.

Let op: uw korting en welkomstbonus worden één jaar na de start van de energielevering, bijgeschreven in uw online bespaartegoed.

Ik heb een andere vraag