TopImage

Elke maand besparengeeft u energie

Energie met korting

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig besparen op energie. Wij staan voor lage prijzen en de beste service. Bovendien betaalt u bij ons voor duurzame energie niets extra. Wat uw energieverbruik ook is, u krijgt altijd korting. Uw voordeel is gemiddeld € 340,00 in drie jaar. Een fijn bedrag om aan iets leuks te besteden. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest voor u. Goed voor elkaar.

Aanmelden

Weinig moeite, altijd een leuk extraatje

Doordat wij als consumentencollectief groot en slim inkopen, is er meer voordeel voor u als klant. Dat betekent evenveel energie, voor een lager tarief. Uw voordeel wordt niet verrekend op uw factuur, maar spaart u op in een persoonlijk kortingstegoed. Wilt u het bedrag laten uitbetalen? Dat kan! Wanneer u dat wilt. Wij keren uw bedrag rond de 15e van de maand uit. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wel zo handig.

Stapelkorting

Met onze Stapelkorting krijgt u 1,00 cent korting op de energieprijzen van uw regioleverancier. Waar u ook woont, wat uw energieverbruik ook is. U bespaart gemiddeld € 340,00 in drie jaar. Bovendien profiteert u met Stapelkorting ook van de volgende voordelen:

  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Duurzaam: u betaalt nooit extra voor groene stroom.

Regiokorting

Wilt u liever een overeenkomst voor onbepaalde tijd? Kies dan voor Regiokorting. U krijgt 0,5 cent korting op de energieprijzen van uw regioleverancier. Dat kan oplopen tot een mooi bedrag voor u. Bovendien maakt u gratis gebruik van onze uitgebreide service.

Energie vergelijken

Bij UnitedConsumers Energie kunt u heel eenvoudig energie vergelijken. Met onze energievergelijker vindt u altijd een aanbieding die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Begin meteen met besparen en ontdek hoeveel voordeel u krijgt.

Bereken uw energiekorting

U kunt het gemiddeld jaarverbruik aanpassen naar uw jaarverbruik.

 
Stroom
Gas

Jaarverbruik
kWh
m3
Vast
80,00
80,00
Verbruik
120,00
60,00

 
200,00
140,00
Totale korting
(in 3 jaar)
340,00

Direct aanmelden