Energie met korting

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig besparen op energie. Wij staan voor lage prijzen en de beste service. Bovendien betaalt u bij ons voor duurzame energie niets extra. Wat uw energieverbruik ook is, u krijgt altijd korting. Uw voordeel is gemiddeld € 385,00 in drie jaar. Een fijn bedrag om aan iets leuks te besteden. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest voor u. Goed voor elkaar.

Aanmelden

Weinig moeite, altijd een leuk extraatje

Doordat wij als consumentencollectief groot en slim inkopen, is er meer voordeel voor u als klant. Dat betekent evenveel energie, voor een lager tarief. Uw voordeel wordt niet verrekend op uw factuur, maar spaart u op in een persoonlijk bespaartegoed. Wilt u het bedrag laten uitbetalen? Dat kan! Wanneer u dat wilt. Wij keren uw bedrag rond de 15e van de maand uit. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wel zo handig.

Altijd wind mee

Met Altijd wind mee profiteert u van een scherp variabel leveringstarief. U krijgt korting op de gemiddelde variabele energietarieven van Nuon, Essent en Eneco. Als u kiest voor Altijd wind mee dan profiteert u ook meteen van een welkomstbonus en een vast voordeel per jaar. De korting stapelt zich voor u op. Dit werkt heel eenvoudig:

  • Flexibele tarieven: 1,00 cent korting op de gemiddelde variabele energietarieven van Nuon, Essent en Eneco.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 50,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 310,00 korting in drie jaar.

1 jaar wind mee

Wilt u zich niet te lang binden, maar toch profiteren van een scherp energietarief? Met 1 jaar wind mee van UnitedConsumers Energie heeft u een kortlopend contract. Uw leveringstarieven staan voor een jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 70,00. Bovendien profiteert u van 100% windenergie.

3 jaar wind mee

Met 3 jaar wind mee kiest u voor zekerheid. Uw energietarief staat voor drie jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 70,00. Daarnaast profiteert u jaarlijks van € 30,00 vaste korting , gemiddeld € 75,00 verbruikskorting per jaar en 100% windenergie.

Energie vergelijken

Bij UnitedConsumers Energie kunt u heel eenvoudig energie vergelijken. Met onze energievergelijker vindt u altijd een aanbieding die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Begin meteen met besparen en ontdek hoeveel voordeel u krijgt.