10% korting op uw energie

Bij UnitedConsumers zit u altijd goed. Onze energie-experts zitten bovenop de markt en verzamelen elke maand de vaste en variabele leveringstarieven van de tien grootste energieleveranciers. Van die tarieven berekenen ze een gewogen gemiddelde en op dat gemiddelde leveringstarief krijgt u altijd 10% korting. Goed voor elkaar.

UnitedConsumers Energie producten

UnitedConsumers Energie kent drie contractvormen:

1 jaar vaste prijs:
eenjarig contract met een vaste energieprijs
+ € 20,00 welkomstbonus
+ altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers
3 jaar vaste prijs:
driejarig contract met een vaste energieprijs
+ € 160,00 welkomstbonus
+ altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers
1 jaar variabele prijs:
eenjarig contract met een variabele energieprijs
+ € 20,00 welkomstbonus
+ altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers

Tarieven per product

Kies product
Deze tarieven zijn geldig van 05-01-2022 tot en met 04-02-2022


Onze werkwijze

  • Onze energie-experts berekenen maandelijks voor ieder product het gewogen gemiddelde van het vaste en variabele leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers. De weging is gebaseerd op het marktaandeel van deze energieleveranciers per 1 juni 2020 en staan vast voor kalenderjaar 2020.
  • UnitedConsumers geeft vervolgens 10% verbruikskorting op het gewogen gemiddelde variabele leveringstarief. Bovendien ontvangt u van UnitedConsumers bij het afsluiten van een energiecontract voor stroom én gas een eenmalige welkomstbonus van € 20,00 bij een eenjarig contract en € 160,00 bij een driejarig contract.
  • Alle vaste en variabele leveringstarieven zijn afkomstig van de website van de desbetreffende leveranciers op peildatum 05-01-2022.
  • Eventuele welkomstbonussen en cashbacks worden niet in de berekening van het gemiddelde tarief meegenomen.
  • De verbruikskorting en welkomstbonus worden na één jaar toegekend in uw persoonlijk bespaartegoed.
  • Het leveringstarief gas is bij alle leveranciers gebaseerd op een G1A aansluiting in gasregio 4 (Groningen). Als u niet woonachtig bent in gasregio 4 dan profiteert u nog steeds van een leveringstarief gas op basis van gasregio 4 (laagste tarief).
  • Het leveringstarief stroom is gebaseerd op een aansluiting met een doorlaatwaarde van 3X25A. Het dubbeltarief stroom is afhankelijk van de schakeltijden zoals deze op uw adres door uw netbeheerder worden gehanteerd.
  • Het 1 jaar vaste prijs product van UnitedConsumers is gebaseerd op de 1 jaar vaste prijs producten van de tien grootste energieleveranciers. Indien er door een leverancier meerdere 1 jaar vaste prijs producten worden aangeboden, dan hanteert UnitedConsumers het tarief van het product dat het meeste lijkt op het 1 jaar vaste prijs product van UnitedConsumers.
  • Het 3 jaar vaste prijs product van UnitedConsumers is gebaseerd op de 3 jaar vaste prijs producten van de tien grootste energieleveranciers. Indien er door een leverancier meerdere 3 jaar vaste prijs producten worden aangeboden, dan hanteert UnitedConsumers het tarief van het product dat het meeste lijkt op het 3 jaar vaste prijs product van UnitedConsumers.
  • Het 1 jaar variabele prijs product van UnitedConsumers is gebaseerd op het 1 jaar variabele prijs producten van de tien grootste energieleveranciers. Indien er door een leverancier geen 1 jaar variabele prijs product wordt aangeboden, dan hanteert UnitedConsumers het tarief van het Modelcontract.

Terug naar boven