TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Hoe werkt het kortingstegoed?

Bij UnitedConsumers Energie loopt uw voordeel op tot gemiddeld € 340,00 in drie jaar. Met al die korting kunt u een weekendje weg, of sparen voor de dure decembermaand. Wij betalen uw gespaarde bedrag uit wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Korting op uw energierekening

U krijgt korting op de leveringstarieven van uw regioleverancier. De totale korting is afhankelijk van uw gas- en stroomverbruik. Als u de jaarafrekening krijgt, wordt de totale korting voor energie berekend over het daadwerkelijke energieverbruik. Op dat moment wordt ook de korting bijgeschreven op uw kortingstegoed.

Heeft u Stapelkorting? Dan krijgt u ook een vaste korting van € 30,00 per jaar en een welkomstbonus van € 70,00. Na het eerste volledige jaar schrijven wij de bonus bij in uw online kortingstegoed.

Uw persoonlijke kortingstegoed

De opgebouwde korting wordt niet verrekend op uw energierekening. Het bedrag wordt voor u bijgeschreven in uw online kortingstegoed. Bij UnitedConsumers krijgt u de korting in geld. Geen spaarpunten of zegels, maar een bedrag in euro’s op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Inzien en uitbetalen

U vindt het kortingstegoed terug op uw persoonlijke pagina Mijn UnitedConsumers. Hier staat een overzicht van uw opgebouwde korting en al uw producten. U kunt de korting met één druk op de knop laten uitbetalen. Goed voor elkaar.

Andere veelgestelde vragen over energie

Wat ga ik betalen?
Hoe kan ik overstappen?
Wat is een slimme meter?
Wie is mijn contactpersoon?
Wat is een termijnbedrag?
Hoe kan ik energie besparen?
Hoe werkt energie met korting?
Zonnepanelen en uw energierekening.
Heeft UnitedConsumers groene stroom?
Ik ga verhuizen, wat gebeurt er met mijn gas en stroom?

> Vraag en antwoord