Hoe werkt het bespaartegoed?

Bij UnitedConsumers Energie loopt uw voordeel op tot gemiddeld € 270,00 in drie jaar. Met al die korting kunt u een weekendje weg, of sparen voor de dure decembermaand. Wij betalen uw gespaarde bedrag uit wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Korting op uw energierekening

Afhankelijk van uw gekozen energiecontract krijgt u korting. Na het eerste volledige jaar schrijven wij de welkomstbonus bij in uw online bespaartegoed. De totale kortingen voor energie worden berekend over het daadwerkelijke energieverbruik.

Uw persoonlijke bespaartegoed

De opgebouwde korting wordt niet verrekend op uw energierekening. Het bedrag wordt voor u bijgeschreven in uw online bespaartegoed. Bij UnitedConsumers krijgt u de korting in geld. Geen spaarpunten of zegels, maar een bedrag in euro’s op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Inzien en uitbetalen

U vindt het bespaartegoed terug op uw persoonlijke pagina Mijn UnitedConsumers. Hier staat een overzicht van uw opgebouwde korting en al uw producten. U kunt de korting met één druk op de knop laten uitbetalen. Goed voor elkaar.

Andere veelgestelde vragen over energie

Wat ga ik betalen?
Hoe kan ik overstappen?
Wat is een slimme meter?
Wie is mijn contactpersoon?
Wat is een termijnbedrag?
Hoe kan ik energie besparen?
Hoe werkt energie met korting?
Zonnepanelen en uw energierekening.
Heeft UnitedConsumers groene stroom?
Ik ga verhuizen, wat gebeurt er met mijn gas en stroom?

> Vraag en antwoord