Contact
Mijn UnitedConsumers

Onze klantenservice beoordeeld met een 8,3 in online peiling Kassa

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 10 augustus 2023

UnitedConsumers Energie krijgt een 8,3 als beoordeling voor de klantenservice. Dat laat een online peiling van het BNNVARA-programma Kassa zien. Dit is het hoogste cijfer van de onderzochte energieleveranciers. Een rapportcijfer waar we trots op zijn!


Peiling onder deelnemers

Het programma Kassa vroeg in een enquête aan 2.500 deelnemers naar hun mening over de klantenservice van verschillende bedrijven. Het gaat om energiebedrijven, zorgverzekeraars en telecombedrijven. Van de 2.500 deelnemers vulden 1.860 klanten de peiling helemaal in. Gemiddeld kreeg de klantenservice van alle onderzochte bedrijven een 5,1. 


Hoogste cijfer voor UnitedConsumers

Onder de energiebedrijven komt het gemiddelde cijfer op een voldoende uit: een 6,4. UnitedConsumers krijgt de hoogste beoordeling (8,3), gevolgd door Vandebron (7,4). We zetten alle rapportcijfers van energiebedrijven voor u op een rijtje:

Energiebedrijf Rapportcijfer
UnitedConsumers 8,3
Vandebron 7,4
Greenchoice 7,1
ENGIE 7,0
Essent 6,6
Vattenfall 6,1
Budget Energie 5,8
Energiedirect 5,6
Oxxio 4,9

Meest voorkomende klachten

Naast het mooie cijfer voor UnitedConsumers valt het de onderzoekers vooral op dat bij veel bedrijven de klantenservice beter kan. Uit de enquête komt naar voren dat bijna driekwart (74%) van de ondervraagden een negatieve ervaring heeft gehad met een klantenservice, in het afgelopen jaar.

Er worden meerdere klachten vaak genoemd. De meestgehoorde zijn deze: klanten krijgen te maken met een lange wachttijd, kunnen telefoonnummers van bedrijven niet vinden op de website, moeten hun vraag meerdere keren toelichten of worden door een gebrek aan deskundigheid onvoldoende geholpen.


Geef ook uw mening!

UnitedConsumers zet zich in om de beste kwaliteit en service te bieden voor al onze producten. Daarom zijn we blij met de positieve beoordeling uit dit onderzoek. En omdat we veel waarde hechten aan de tevredenheid van onze deelnemers, doen wij ons best om onze service verder te verbeteren!

Wilt u ons hierbij helpen? Dat kan! Via het platform klantenvertellen.nl verzamelen we reviews van al onze deelnemers. Wij horen graag uw ervaringen met onze klantenservice en eventuele verbeterpunten.


Klantenservice van UnitedConsumers

Heeft u een vraag, of advies of hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

puck

Chat met Puck

Start chat 
Antwoord binnen 1 min

whatsapp

App ons

Start gesprek
Antwoord binnen 30 min

telefoon

Bel ons

040 235 05 60
Direct iemand aan de lijn

mail

Mail ons

info@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag


Alle nieuwsberichten