Waar bent u naar op zoek?

Telefoonabonnement: telefoon met abonnement

Bent u toe aan een nieuwe smartphone en wilt u graag goedkoop mobiel bellen? Dan is een telefoonabonnement met smartphone de juiste keuze voor u. Een telefoonabonnement komt in vele vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonabonnement met onbeperkt internet, onbeperkt bellen of beiden. Wilt u liever een telefoonabonnement met een klein beetje van alles? Geen probleem. Er is altijd wel een telefoonabonnement dat bij u past! 

Wat wilt u doen?

Weet u al precies wat u wilt: een specifieke telefoon, uw abonnement verlengen of een Sim-Only abonnement afsluiten? Selecteer dan één van onderstaande opties.

Nieuwe smartphone

"Ik weet welke smartphone ik wil!"

Kies dan de gewenste smartphone en kijk direct welke telefoon abonnement bij u past!

Smartphone kiezen

Verlengen

"Ik wil graag verlengen."

Wilt u graag bij uw huidige provider blijven? Verleng dan uw abonnement.

Abonnement verlengen

Sim Only

"Ik heb al een goede smartphone!"

Heeft u al een goede smartphone? Dan is een Sim Only wellicht iets voor u!

Sim Only vergelijken

Wat is een telefoonabonnement precies?

Een telefoonabonnement is een bundel aan belminuten, sms'jes en data, gecombineerd met een nieuwe, of refurbished smartphone. Ook zijn er telefoonabonnementen zonder toestel, in dat geval kiest u voor een Sim Only abonnement

Een telefoonabonnement sluit u meestal af voor één of twee jaar. Het fijne aan een telefoonabonnement met toestel is dat u niet in één keer uw telefoon hoeft te betalen. Met een telefoonabonnement kunt u er namelijk voor kiezen de smartphone maandelijks af te betalen. Zo betaalt u, bijvoorbeeld, maandelijks abonnementskosten én een deel van de toestelkosten. Wilt u het toestel liever in één keer, of een groot deel van tevoren alvast aflossen? Ook dat is mogelijk bij het afsluiten van een telefoonabonnement met toestel. 

Waarom kiezen voor een telefoonabonnement met toestel?

Een telefoonabonnement met toestel heeft zowel voor- als nadelen. Vóór u mobiele abonnementen gaat vergelijken, is het misschien goed om de voor- en nadelen van een telefoonabonnement op een rijtje te zetten. Wij helpen u alvast!

Voordelen telefoonabonnement met toestel Nadelen telefoonabonnement met toestel
 
Ruime keuze uit de beste smartphones.
 
BKR-registratie bij een lening van meer dan € 250,-.
 
Direct in het bezit van een nieuw toestel.
 
Geld lenen kost geld.
 
De kosten worden verdeeld over een langere tijd.    

Mobiel abonnement vergelijken in twee stappen!

Telefoonabonnement vergelijken kunt u heel gemakkelijk zelf:

Stap 1: U selecteert de smartphone die bij u past.
Stap 2: Vervolgens kiest u het gewenste aantal belminuten, sms-jes en databundel. Zo komt u er direct achter hoeveel u per maand kwijt bent!

Telefoonabonnementen vergelijken


Goedkoopste telefoonabonnement

Een telefoonabonnement hoeft niet duur te zijn. Als u een groot deel van de kosten van de nieuwe smartphone van tevoren betaalt, is uw maandbedrag een stuk lager dan wanneer u uw telefoon nog maandelijks afbetaalt. Wilt u daarnaast ook nog meer MB's en/of belminuten? Dan kunt u ervan uitgaan dat de abonnementskosten iets hoger zijn.

UnitedConsumers biedt maandelijks verschillende acties aan, waardoor een telefoonabonnement vaak nog goedkoper is. Vergelijk daarom ons aanbod, en vind het goedkoopste telefoonabonnement dat het beste bij u past! Kiest u voor een Sim Only abonnement zonder toestel, dan bent u waarschijnlijk nóg goedkoper uit.


Telefoonabonnement providers

UnitedConsumers werkt samen met verschillende providers, waardoor we vaak wisselende acties hebben. Wij raden u daarom aan om altijd de verschillende providers en acties met elkaar te vergelijken. UnitedConsumers werkt samen met de volgende providers:

t-mobile
Tele2
Vodafone
Youfone
BEN