Contact
Mijn UnitedConsumers

Telefoonabonnement: telefoon met abonnement

Een telefoonabonnement kies je in combinatie nieuwe smartphone, of zonder als sim only abonnement. Een telefoonabonnement komt in vele vormen en maten. Zo kun je kiezen voor een telefoonabonnement met onbeperkt internet, onbeperkt bellen of allebei! Wil je liever een telefoonabonnement met een klein beetje van alles? Geen probleem. Er is altijd een telefoonabonnement dat bij jou past


Mobiel abonnement kiezen

Wil je een abonnement met telefoon? Of is jouw smartphone nog goed genoeg, en wil je daarom een sim only telefoonabonnement afsluiten? Selecteer dan één van onderstaande opties.

Nieuwe smartphone

"Ik wil een abonnement met telefoon!"

Kies de gewenste smartphone en bekijk direct welk telefoonabonnement bij jou past!

Smartphone kiezen

Sim Only

"Ik heb al een goede smartphone!"

Heb je al een goede smartphone? Dan is een sim only wellicht iets voor jou!

Sim only vergelijken


 

Wat is een telefoonabonnement?

Een telefoonabonnement is een bundel aan belminuten, sms'jes en data, gecombineerd met een nieuwe, of refurbished smartphone. Ook zijn er telefoonabonnementen zonder toestel, in dat geval kies je voor een sim only abonnementEen telefoonabonnement sluit je af voor één of twee jaar, daarna kun je jouw telefoonabonnement verlengen, opzeggen of overstappen naar een andere provider.

Telefoon met abonnement

Het fijne aan een telefoonabonnement met telefoon is dat je het toestel niet in één keer hoeft te betalen. Je kunt er namelijk voor kiezen de smartphone in gedeeltes af te betalen. Zo bestaat je maandbedrag uit zowel abonnementskosten als toestelkosten. Wil je het toestel liever in één keer, of een groot deel van tevoren alvast aflossen? Ook dat is mogelijk bij het afsluiten van een telefoonabonnement met toestel. 


 

Waarom kiezen voor een telefoonabonnement met toestel?

Een telefoonabonnement met toestel heeft zowel voor- als nadelen. Vóór je mobiele abonnementen gaat vergelijken, is het goed om de voor- en nadelen van een telefoonabonnement op een rijtje te zetten:

Voordelen telefoonabonnement met toestel Nadelen telefoonabonnement met toestel
 
Ruime keuze uit de beste smartphones.
 
BKR-registratie bij een lening van meer dan € 250,-.
 
Direct in het bezit van een nieuw toestel.
 
Geld lenen kost geld.
 
De kosten worden verdeeld over een langere tijd.    

 

Telefoonabonnement vergelijken in twee stappen!

Telefoonabonnement vergelijken kun je heel gemakkelijk zelf in twee stappen:

Stap 1: Je selecteert de smartphone die bij jou past.
Stap 2: Vervolgens kies je het gewenste aantal belminuten, sms'jes en databundel. Zo kom je er direct achter hoeveel je per maand kwijt bent!

Telefoonabonnementen vergelijken


 

Goedkoopste telefoonabonnement

Een telefoonabonnement hoeft niet duur te zijn. Als je een groot deel van de kosten van de nieuwe smartphone van tevoren betaalt, is je maandbedrag een stuk lager dan wanneer je jouw telefoon nog maandelijks afbetaalt. Wil je daarnaast ook nog meer MB's en/of belminuten? Dan kun je ervan uitgaan dat de abonnementskosten iets hoger zijn.

UnitedConsumers biedt maandelijks verschillende acties aan, waardoor een telefoonabonnement vaak nog goedkoper is. Vergelijk daarom ons aanbod, en vind het goedkoopste telefoonabonnement dat het beste bij jou past! Kies je voor een sim only abonnement zonder toestel, dan ben je waarschijnlijk nóg goedkoper uit.


 

Telefoonabonnement providers UnitedConsumers

UnitedConsumers werkt samen met verschillende providers, waardoor we vaak wisselende acties hebben. Wij raden je daarom aan om altijd de verschillende providers en acties met elkaar te vergelijken. UnitedConsumers werkt samen met de volgende providers:

BEN KPN tele2 tmobile vodafone youfone