Telefoonabonnement: telefoon met abonnement

Toe aan een nieuwe smartphone? Dan is een telefoonabonnement met smartphone waarschijnlijk iets voor u. Een telefoonabonnement komt in vele vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor een telefoonabonnement met onbeperkt internet, onbeperkt bellen of beiden. Wilt u liever een telefoonabonnement met een klein beetje van alles? Geen probleem. Er is altijd wel een telefoonabonnement dat bij u past! 

t-mobile
Tele2
Vodafone
Youfone
BEN

Wat is een telefoonabonnement precies?

Een telefoonabonnement is een bundel aan belminuten, sms'jes en data, gecombineerd met een nieuwe, of refurbished smartphone. ook zijn er telefoonabonnementen zonder toestel, in dat geval kiest u voor een Sim Only abonnement

Een telefoonabonnement sluit u meestal af voor één of twee jaar. Het fijne aan een telefoonabonnement is dat u niet in één keer uw telefoon hoeft te betalen. Met een telefoonabonnement kunt u er namelijk voor kiezen de smartphone in delen af te betalen. Zo betaalt u, bijvoorbeeld, maandelijks abonnementskosten én een deel van de toestelkosten. Wilt u het toestel liever in-één-keer, of een groot deel ervan alvast aflossen? Ook dat is mogelijk bij het afsluiten van een telefoonabonnement. 

Telefoonabonnement afsluiten

Voor- en nadelen van een telefoonabonnement

Een telefoonabonnement met toestel heeft zowel voor- als nadelen. Wij zetten de voor- en nadelen van een telefoonabonnement inclusief toestel voor u op een rijtje:

 Telefoonabonnement voordelen Telefoonabonnement nadelen
Ruime keuze uit de beste smartphones. BKR-registratie bij een lening van meer dan € 250,-.
Direct in het bezit van een nieuw toestel. Geld lenen kost geld.
De kosten worden verdeeld over een langere tijd.  

Goedkoopste telefoonabonnement

Een telefoonabonnement hoeft niet duur te zijn. Als u een groot deel van de kosten van de nieuwe smartphone van tevoren betaalt, dan is uw maandbedrag vaak een stuk lager. Wilt u meer MB's en/of belminuten? Dan kunt u ervan uitgaan dat de abonnementskosten iets hoger zijn. UnitedConsumers biedt verschillende acties, waardoor een telefoonabonnement vaak nog goedkoper is. Vergelijk daarom ons aanbod, zodat u het goedkoopste telefoonabonnement vindt dat het beste bij u past! Kiest u voor een Sim Only abonnement zonder toestel, dan bent u waarschijnlijk nóg goedkoper uit.

Mobiele abonnement vergelijken

Vergelijken loont, en er zijn diverse providers en maandelijks wisselende acties. Wij raden u daarom aan om altijd de verschillende providers en acties met elkaar te vergelijken. Telefoonabonnement vergelijken kunt u heel gemakkelijk zelf; u selecteert de smartphone die bij u past, kiest de gewenste belminuten en databundel en komt er zo direct achter hoeveel u per maand kwijt bent!

Telefoonabonnementen vergelijken

Mobiele telefoon zonder abonnement: Sim Only

Heeft u nog een prima telefoon, en wilt u liever een abonnement afsluiten zonder toestel? Dat is mogelijk met een Sim Only abonnement. Ook met een Sim Only abonnement heeft u een ruime keuze uit databundels en belminuten. Het voordeel van een Sim Only abonnement is dat u verder geen kosten heeft aan en nieuw toestel en dat maakt een Sim Only abonnement vaak erg voordelig!

Sim Only abonnementen vergelijken