Contact
Mijn UnitedConsumers€ 243,95

Motorola Moto G84

motorola moto g84 voor achter
Moto G84 voor
Moto G84 achter
Moto G84 liggend
Moto G84 zij links
Moto G84 zij rechts
 
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Moto G84

plus De Moto G84 gaat bij gemiddeld gebruik zo'n 2 dagen mee op een volle accu.
plus Goede hoofdcamera met optische beeldstabilisatie.

min Ontvangt na Android 14 geen Android-updates meer.

Bekijk de Moto G84 aanbiedingen


Motorola Moto G84: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,5 inch
info Camerakwaliteit sterstersterster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB

> Bekijk alle Motorola Moto G84 specs


wist u dat... Goed om te weten...

"De Moto G84 is te bestellen in de kleuren donkerblauw, lichtblauw en paars. Deze kleurvarianten hebben een iets ander design: in het donkerblauw heeft de Moto G84 een plastic achterkant, bij de andere kleuren is de achterzijde van leer."

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Motorola Moto G-serie

Naast de Moto G84 bracht Motorola in september 2023 ook de Moto G14 uit. Maar, welk toestel uit de Moto G-serie past het best bij u? Vergelijk hieronder de Moto G-serie:

  Moto G84
moto g84
Moto G14 
moto g14
Geheugen 256 GB 128 GB
Camera's 50 + 8 MP (achter)
16 MP (voor)
50 + 2 (achter)
8 MP (voor)
Batterij 5.000 mAh 5.000 mAh

Motorola Moto G84 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Motorola Moto G84 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Moto G84


Moto G84 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw Moto G84 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Moto G84 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw Moto G84 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Moto G84
 

De Moto G84 is het meest krachtige nieuwe toestel uit de betaalbare Motorola Moto G-serie en heeft een vanaf prijs van € 299,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe Moto G84 betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

Moto G84 prijs bekijken

Jazeker, dat kan! De Moto G84 biedt de mogelijkheid om het interne geheugen met een microSD-kaart uit te breiden tot 1TB.

Nee, de Moto G84 is met een IP54-certificering niet waterdicht. Deze certificering betekent 'stofbestendig en plensdicht'. Het toestel kan tegen besproeiing (maximaal 10 liter water per minuut onder iedere hoek). In de praktijk moet deze telefoon een zware regenbui dus kunnen overleven.

Nee, de Moto G84 is niet uitgerust met een telelenscamera. Wel kunt u tot 8x digitaal inzoomen (met kwaliteitsverlies).

De Moto G84 kan opladen met een vermogen tot 30W. U krijgt de bij dit toestel behorende oplader meegeleverd. Het duurt met deze lader iets minder dan 1,5 uur om de batterij volledig op te laden.

Na uw aanvraag voor de Moto G84, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Moto G84 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag