Contact
Mijn UnitedConsumers€ 452,95

OnePlus Nord 3

oneplus nord 3 zij links
OnePlus nord 3 voor
OnePlus Nord 3 achter
OnePlus Nord 3 zijkanten
OnePlus Nord 3 voor achter
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Oneplus Nord 3

plus Sterke accu is supersnel weer opgeladen.
plus Groot, vloeiend en scherp beeldscherm.

min Groothoek- en macrocamera zijn van matige kwaliteit.

Bekijk de Nord 3 aanbiedingen


OnePlus Nord 3: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,74 inch
info Camerakwaliteit sterstersterster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB of 256GB

> Bekijk alle OnePlus Nord 3 specs


wist u dat... Advies van onze expert...

"Deze smartphone is voor de gemiddelde gebruiker nogal groot, met een display van 6,74 inch. Het toestel is daarom moeilijk met één hand te bedienen. Maar voor wie graag media bekijkt, is de OnePlus Nord 3 een uitstekende keuze!"

Lucy Maduro - Telecom expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Nord 3 met voorganger Nord 2T

De OnePlus Nord 3 is het nieuwste toestel in de Nord-serie van OnePlus. Daarmee is het de opvolger van de Nord 2T, die in mei 2022 uitkwam. Dit zijn de belangrijkste specificaties van deze toestellen:

  Nord 3
nord 3
Nord 2T 
nord 2t
Geheugen 128 of 256 GB 128 of 256 GB
Camera's 50 + 8 + 2 MP (achter)
16 MP (voor)
50 + 8 + 2 MP (achter)
32 MP (voor)
Batterij 5.000 mAh 4.500 mAh

OnePlus Nord 3 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de OnePlus Nord 3 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de OnePlus Nord 3


OnePlus Nord 3 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw OnePlus Nord 3 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Nord 3 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw Nord 3 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de OnePlus Nord 3
 

De Nord 3 is de nieuwe toevoeging aan de Nord-serie van OnePlus. Deze toestellen staan bekend als allrounders met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De OnePlus Nord 3 is verkrijgbaar met een vanaf prijs van € 449,-. Hoeveel u bij UnitedConsumers voor de Nord 3 betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

OnePlus Nord 3 prijs bekijken

OnePlus heeft drie grote Android software-updates en vier jaar beveiligingsupdates beloofd. Dit toestel ondersteunt dus nieuwe updates tot 2027.

De OnePlus Nord 3 kan snelladen met een vermogen tot maar liefst 80W. Dit doet u met de SUPERVOOC-oplader van OnePlus, die bij uw nieuwe toestel wordt meegeleverd. In een kwartier is uw telefoon weer voor zestig procent gevuld en een volle laadbeurt duurt iets meer dan een halfuur.

Na uw aanvraag voor de Nord 3, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Nord 3 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag