Contact
Mijn UnitedConsumers€ 371,95

OnePlus Nord 3

oneplus nord 3 zij links
OnePlus nord 3 voor
OnePlus Nord 3 achter
OnePlus Nord 3 zijkanten
OnePlus Nord 3 voor achter
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Oneplus Nord 3

plus Sterke accu is supersnel weer opgeladen.
plus Groot, vloeiend en scherp beeldscherm.

min Groothoek- en macrocamera zijn van matige kwaliteit.

Bekijk de Nord 3 aanbiedingen


OnePlus Nord 3: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,74 inch
info Camerakwaliteit sterstersterster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB of 256GB

> Bekijk alle OnePlus Nord 3 specs


wist je dat... Advies van onze expert...

"Deze smartphone is voor de gemiddelde gebruiker nogal groot, met een display van 6,74 inch. Het toestel is daarom moeilijk met één hand te bedienen. Maar voor wie graag media bekijkt, is de OnePlus Nord 3 een uitstekende keuze!"

Lucy Maduro - Telecom expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Nord 3 met voorganger Nord 2T

De OnePlus Nord 3 is het nieuwste toestel in de Nord-serie van OnePlus. Daarmee is het de opvolger van de Nord 2T, die in mei 2022 uitkwam. Dit zijn de belangrijkste specificaties van deze toestellen:

  Nord 3
nord 3
Nord 2T 
nord 2t
Geheugen 128 of 256 GB 128 of 256 GB
Camera's 50 + 8 + 2 MP (achter)
16 MP (voor)
50 + 8 + 2 MP (achter)
32 MP (voor)
Batterij 5.000 mAh 4.500 mAh

OnePlus Nord 3 kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de OnePlus Nord 3 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de OnePlus Nord 3


OnePlus Nord 3 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je OnePlus Nord 3 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Nord 3 met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop de OnePlus Nord 3 extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de OnePlus Nord 3
 

De Nord 3 is de nieuwe toevoeging aan de Nord-serie van OnePlus. Deze toestellen staan bekend als allrounders met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De OnePlus Nord 3 is verkrijgbaar met een vanaf prijs van € 449,-. Hoeveel je bij UnitedConsumers voor de Nord 3 betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

OnePlus Nord 3 prijs bekijken

OnePlus heeft drie grote Android software-updates en vier jaar beveiligingsupdates beloofd. Dit toestel ondersteunt dus nieuwe updates tot 2027.

De OnePlus Nord 3 kan snelladen met een vermogen tot maar liefst 80W. Dit doe je met de SUPERVOOC-oplader van OnePlus, die bij je nieuwe toestel wordt meegeleverd. In een kwartier is je telefoon weer voor zestig procent gevuld en een volle laadbeurt duurt iets meer dan een halfuur.

Na je aanvraag voor de Nord 3, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Nord 3 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag