Contact
Mijn UnitedConsumers€ 191,95
Top

Oppo A54 5G kopen

In april 2021 bracht Oppo een nieuwe budget smartphone uit, namelijk de Oppo A54 5G. Dit toestel heeft heel wat leuke specs, waaronder de mogelijkheid om gebruik te maken van het razendsnelle 5G netwerk. Maar wat heeft dit toestel nog meer in huis? Wij vertellen u alles over de Oppo A54 5G!

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A54 5G
vink Oordopjes
vink Oplader en USB-kabel

Samsung Galaxy A52s

 

Oppo A54 5G specs

De beste kwaliteiten van de Oppo A54 5G zijn het mooie beeldscherm met een snelle verversingssnelheid, de grote accu en de 5G-ondersteuning. Welke specs de Oppo A54 5G precies heeft, ziet u hieronder:

Formaat

6,5 inch LCD scherm + 90Hz verversingssnelheid

Camera

4 camera's aan de achterzijde

Netwerk

5.000 mAh batterij met snellaadfunctie

Processor

Qualcomm Snapdragon 480 5G chip + 4G werkgeheugen


Waarom de Oppo A54 5G wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Oppo A54 5G te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Oppo A54 5G. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Oppo A54 5G perfect bij u?

Vergeet u vaak uw telefoon aan de oplader te leggen? Dan kan u met de Oppo A54 5G uw geluk niet op. Het toestel is namelijk voorzien van een accucapaciteit van 5.000 mAh. Dit betekent dat u bij een lange reis gerust de hele dag series kunt kijken op het toestel - zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de batterij. 

Betaalt u liever contactloos? Dat kan dankzij de NFC-chip van de Oppo A54 5G. Zo is het niet erg als u eens een keertje uw portemonnee vergeet. Met de Oppo A54 5G voorkomt u het ongemakkelijke moment dat u uw boodschappen terug moet leggen in de supermarkt.

Ik wil de Oppo A54 5G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Zoals gezegd is dit toestel voorzien van prima specs. Maar bent u op zoek naar een toestel die u wat dat betreft veel meer kan bieden dan de Oppo A54 5G? Neem dan eens een kijkje in ons Oppo assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Oppo alternatieven


Oppo A54 5G kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Oppo A54 5G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Oppo A54 5G in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Oppo A54 5G

Is de Oppo A54 5G toch niets voor u? Geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Oppo A54 5G kopen: veelgestelde vragen

 

Wilt u de Oppo A54 5G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Oppo A54 5G aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A54 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A54 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven