Contact
Mijn UnitedConsumers

T-Mobile en Tele2 gaan samen verder onder nieuwe naam: Odido

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 september 2023

De telecombedrijven T-Mobile en Tele2 Mobiel gaan samen door onder de naam Odido. Dat maakt T-Mobile Nederland vandaag bekend. Naast het nieuwe merk Odido blijven de merken Ben en Simpel als aparte dochterondernemingen bestaan. In dit artikel leggen we u uit wat er voor u als klant verandert.

odido banner

De nieuwe naam

Was u tot vandaag (5 september 2023) klant van T-Mobile of Tele2 Mobiel? Dan heeft u het wellicht al gemerkt: 'Odido' verschijnt voortaan linksboven op uw telefoonscherm. Dat is namelijk de nieuwe naam van de grootste provider in Nederland op dit moment.

Verder hebben we goed nieuws voor bestaande klanten van T-Mobile en Tele2: er verandert niets wat betreft uw abonnement en tarieven. Ook de einddatum van uw contract blijft gelijk.


Wat is er nieuw bij Odido?

Odido belooft een 'betere balans tussen mens en technologie.' Wat houdt dat in? Het nieuwe merk wil inclusief zijn. Iedereen kan dus klant worden en profiteren van supersnel internet.

Odido wil daarnaast de beste klantenservice bieden, zo geeft het aan. Dit moet merkbaar worden voor nieuwe én bestaande klanten. De openingstijden van de klantenservice worden bijvoorbeeld verruimd en het bedrijf biedt meer diensten aan via de app.


Unlimited de nieuwe standaard

Nieuwe klanten van Odido kunnen veel verschillende abonnementen kiezen. Het meest opvallend zijn de vier verschillende Unlimited abonnementen in het aanbod, met onbeperkt bellen en internet.

U kiest hierbij tussen verschillende datasnelheden: 10, 300, 600 en 1.000 MBit per seconde. De 'langzaamste' is ongeveer even snel als het 4G-netwerk, terwijl de laatstgenoemde variant het maximale uit het ultrasnelle 5G-netwerk haalt. De prijzen van deze abonnementen variëren tussen € 27,50 en € 49,50 per maand. Wilt u een goedkoper abonnement? Dit kan natuurlijk ook: Odido biedt verschillende bundels aan.


Odido via UnitedConsumers

Binnenkort sluit u een voordelig abonnement bij Odido af via UnitedConsumers. Daarmee profiteert u van alle voordelen van deze gloednieuwe provider én van de extra voordelen van UnitedConsumers. Zo regelen wij kosteloos en eenvoudig de overstap en behoudt u uw eigen nummer. Bij veel abonnementen bieden wij daarnaast een extra korting aan, die u uitbetaald krijgt in uw persoonlijke bespaartegoed. 

Abonnement Odido vergelijken


Alle nieuwsberichten