Contact
Mijn UnitedConsumers

Dit is wat we doen

Bij UnitedConsumers hebben we maar één doel voor ogen: jou verlichten in je vaste lasten. Dit doel streven we nog altijd na. En we worden zelfs steeds ambitieuzer. Daardoor vinden we steeds meer manieren om onze deelnemers te laten besparen op hun vaste lasten. 


Wij zijn hét consumentencollectief van Nederland

Wij zijn een consumentencollectief voor iedereen en bieden voordeel op jouw vaste lasten. 

Wij kunnen groot inkopen en de korting die we daarmee krijgen, geven we aan jou. Zo bespaar je direct op je vaste lasten en houd je meer over voor een leuker leven!

dit is wat we doen


 • Iedereen is welkom
  Besparen begint bij je inschrijving: deelname is gratis. Zo houden we ons collectief laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ruim 500.000 deelnemers besparen via UnitedConsumers op hun vaste lasten. Dit geeft jou meer ruimte voor de leuke dingen in het leven.

 • Afspraak is afspraak
  Wij vertellen je graag dat wij eerlijk en betrouwbaar werken, dat wij ons aan onze afspraken houden en dat wij jou de beste service leveren. Maar onze deelnemers kunnen dat veel beter. Wij reageren altijd op opmerkingen en staan open voor suggesties om onze producten en service te blijven verbeteren.
   
 • Eenvoudig besparen
  Vaste lasten nemen meestal een flinke hap uit je budget, dat je liever anders zou besteden. Bovendien zijn het vaak ingewikkelde producten. Bij ons kan dit anders. Wij nemen jou de lasten uit handen en leggen het je uit in begrijpelijke taal. Jouw belangen staan bij ons voorop. Daarom bieden wij je iedere dag weer voordeel met de beste service.
   
 • Wij staan voor je klaar
  Je vindt veel informatie over onze producten op onze website. Zo kun je de beste autoverzekeringen vergelijken en vind je tips om energie te besparen. Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag met persoonlijk advies. E-mails beantwoorden we binnen één werkdag en als je ons belt, krijg je direct een deskundige medewerker aan de lijn. Overdag, 's avonds en ook op zaterdag.

Direct besparen

via UnitedConsumers


Over UnitedConsumers