Contact
Mijn UnitedConsumers

Zo werkt de korting

Wij zijn een consumentencollectief voor iedereen. We kopen groot in en de korting die we krijgen, geven we aan u. U bespaart samen met meer dan 500.000 andere deelnemers op uw vaste lasten. Zo houdt u meer over voor een leuker leven.


2 beeldscherm
De korting ontvangt u in uw persoonlijk bespaartegoed. U vindt dit bedrag in Mijn UnitedConsumers.
3 cadeau
Laat uw korting uitbetalen op uw bankrekening wanneer het u uitkomt. Of besteed het in onze Kadoshop!

Maak sparen makkelijk en leuker!

Wilt u sparen voor een nieuwe gadget of voor onverwachte uitgaven? Wat uw spaardoel ook is, wij helpen u graag een handje! Spaar uw korting in een persoonlijk Leuker Leven Doel. U kiest zelf waar u voor wilt sparen en stelt het gewenste bedrag is. Heeft u het spaardoel bereikt? Dan sturen wij u een bericht.Leuker leven doelWinkelen in de Kadoshop

U kunt uw persoonlijke bespaartegoed besteden in onze Kadoshop. In samenwerking met Paradigit selecteren we mooie aanbiedingen voor u. U kunt uw korting in één keer besteden, een gedeelte gebruiken of een bedrag naar keuze bijbetalen.

kadoshop


Wilt u ook besparen op uw vaste lasten?

Meedoen is eenvoudig. Kies een product, meld u aan en start direct met besparen! Wij regelen alles voor u.

Ja, ik wil besparen


 

Heeft u nog vragen?

Als consumentencollectief houden we prijzen laag met vaste en variabele kortingsbedragen. Hoeveel korting u krijgt, hangt af van het gekozen product en de lopende actie van het moment.

Voorbeeld van de korting

U betaalt bijvoorbeeld voor uw autoverzekering € 50,- per maand. Bij UnitedConsumers krijgt u 10% korting op deze verzekering. Dat betekent dat er maandelijks € 5,00 in uw persoonlijke bespaartegoed wordt gestort. Na 12 maanden heeft u dus op een eenvoudige manier € 60,00 gespaard.

Bekijk hoeveel u kunt besparen

Die korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het persoonlijk bespaartegoed. U kunt dit bedrag op elk moment online bekijken in Mijn UnitedConsumers.

Blij met UnitedConsumers? Als deelnemer van UnitedConsumers kunt u ook uw vrienden en familie mee laten profiteren van onze voordelen! Zij besparen op de vaste lasten en u krijgt een leuk extraatje.

U ontvangt € 25,00 in uw persoonlijke bespaartegoed voor iedere nieuwe deelnemer die een energiecontract, autoverzekering, zorgverzekering of telefoonabonnement afsluit.

Zo werkt het

vriendenbonus

Deel direct uw persoonlijke link met al uw vrienden en familie.

scherm

Wat leuk! Ook uw vrienden en familie starten met besparen.

munt

U ontvangt € 25,00 in uw persoonlijke bespaartegoed.

De korting wordt bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen.

Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening. U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ja, dat kan zeker! Klik op onderstaande tabel om een voorbeeld van een Mijn UnitedConsumers pagina met het bespaartegoed te zien.1
Bonus
€ 25,00


1
Opgebouwd
€ 1.122,84

1
Verrekend
€ 0,00


1
Openstaand
€ 822,84

> Ik heb een andere vraag


Over UnitedConsumers