Contact
Mijn UnitedConsumers

Het partnerprogramma van UnitedConsumers

uitbetaling binnen twee weken

Uitbetaling binnen
twee weken 

direct inzicht in opbrengsten

Direct inzicht in
opbrengsten

promotiemateriaal op maat

Promotiemateriaal
op maat

altijd één aanspreekpunt

Altijd één
aanspreekpunt

Partnerprogramma

Zo werkt het partnerprogramma

Als partner van UnitedConsumers heb je de kans om onze producten aan te bieden aan jouw achterban. Bepaal zelf welk product je op welke manier wilt promoten en wij zorgen voor de rest!

Voeg het materiaal toe aan jouw platform en wij registreren de aanmeldingen. Je ontvangt dagelijks een overzicht van de aanmeldingen en de behaalde commissie. Hulp nodig? Dan helpen wij je graag om een mooie campagne op te zetten.
 

Partnerprogramma
Goed om te weten

scherpe aanbiedingen

Scherpe aanbiedingen Laat jouw achterban profiteren van de scherpe aanbiedingen van UnitedConsumers en ontvang zelf een commissie voor nieuwe aanmeldingen. Gebruik ons partnerprogramma en start met verdienen!

campagnes op maat

Campagnes op maat Wij helpen je graag om een geschikte campagne op maat op te zetten. Onze marketeers maken samen met jou een plan voor een campagne die het beste aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

vlotte uitbetaling

Vlotte uitbetaling De commissie die je verdient met het UnitedConsumers Partnerprogramma wordt binnen twee weken aan je uitgekeerd. Je hoeft dus nooit lang op jouw inkomsten te wachten.

vaste contactpersoon

Vast contactpersoon Als partner van UnitedConsumers heb je een vast contactpersoon. Onze marketeer staat altijd voor je klaar om mee te denken, advies te geven en vragen te beantwoorden.

Stef van Hoogstraten

Ook partner worden van UnitedConsumers?

"Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer!"

Stef van Hoogstraten
Manager Externe Marketing