Contact
Mijn UnitedConsumers

Ledenvoordeel

Wij helpen onze deelnemers bij het besparen op hun vaste lasten. De korting wordt opgebouwd in een persoonlijk bespaartegoed in Mijn UnitedConsumers en kan uitbetaald worden wanneer de deelnemer dat wil. Wij bieden de volgende producten aan:

 • Energie
 • Zorgverzekering
 • Autoverzekering
 • Telefoonabonnement
 • Tanken

UnitedConsumers is er voor iedereen. Ook voor jouw leden. Zoek je extra acties voor jouw leden of wil je jouw ledenvoordeel uitbreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Jouw ledenvoordeel uitbreiden

Wij helpen je graag om het voordeel voor jouw leden uit te breiden. Wellicht kunnen wij je een exclusief voordeel bieden, bovenop onze huidige kortingen. Stuur jouw verzoek naar marketing@unitedconsumers.com en wij nemen contact met je op voor de mogelijkheden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 040 235 05 60.


Korting op vaste lasten

Jouw leden zijn bij ons voordeliger uit. Jaarlijks kunnen zij veel geld terugkrijgen door deel te nemen aan ons consumentencollectief. Onze deelnemers hebben een persoonlijk bespaartegoed op Mijn UnitedConsumers waar ze hun opgebouwde korting kunnen inzien en laten uitkeren op hun bankrekening. Bij ieder product werkt de korting op een andere manier, maar we hebben het simpel gehouden.

Zorgverzekering

Scherp geprijsde basisverzekering en tot 20% korting op onze aanvullende verzekeringen + een gratis tandongevallenverzekering.

Autoverzekering

Bij ons vergelijk je de beste en goedkoopste autoverzekeringen en ontvang je minimaal 5% korting op jouw premie.

Energie

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Bij ons profiteer je altijd van een goed aanbod met scherpe tarieven en 100% Nederlandse groene stroom. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9,1.

Telefoonabonnement

Of je nu kiest voor een Sim Only of een abonnement met toestel: bij UnitedConsumers bespaar je altijd op de kosten van jouw nieuwe telefoonabonnement.

Tanken

Met de UnitedConsumers tankkaart kun je tanken met korting bij één van de ruim 600 deelnemende tankstations in Nederland. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

 • Kortingsgarantie 1: korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA)
  Met de tankkaart van UnitedConsumers krijg je per liter brandstof gegarandeerd € 0,06 en bij enkele tankstations zelfs € 0,10 of € 0,20 (LPG) korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA).
 • Kortingsgarantie 2: korting bovenop de korting van het tankstation
  Je krijgt van ons altijd minimaal € 0,01 - en in sommige gevallen zelfs € 0,03 - éxtra korting per liter!

Partnervoordeel

Heb je interesse in een samenwerking met UnitedConsumers? Bekijk ons partner- en tankprogramma.