Contact
Mijn UnitedConsumers

Ledenvoordeel

Wij helpen onze deelnemers bij het besparen op hun vaste lasten. De korting wordt opgebouwd in een persoonlijk bespaartegoed in Mijn UnitedConsumers en kan uitbetaald worden wanneer de deelnemer dat wilt. Wij bieden de volgende producten aan:

 • Energie
 • Zorgverzekering
 • Autoverzekering
 • Telefoonabonnement
 • Tanken

UnitedConsumers is er voor iedereen. Ook voor uw leden. Zoekt u extra acties voor uw leden of wilt u uw ledenvoordeel uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Uw ledenvoordeel uitbreiden

Graag helpen wij u het voordeel voor uw leden uit te breiden. Wellicht kunnen wij u een exclusief voordeel bieden, bovenop onze huidige kortingen. Stuur uw verzoek naar marketing@unitedconsumers.com en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook bellen: 040 235 05 60


Korting op vaste lasten

Uw leden zijn bij ons voordeliger uit. Jaarlijks kunnen zij veel geld terugkrijgen door deel te nemen aan ons consumentencollectief. Onze deelnemers hebben een persoonlijk bespaartegoed op Mijn UnitedConsumers waarin ze hun opgebouwde korting kunnen inzien en laten uitkeren op hun bankrekening. Bij ieder product werkt de korting op een andere manier, maar we hebben het simpel gehouden.

Zorgverzekering

Scherp geprijsde basisverzekering en tot 20% korting op onze aanvullende verzekeringen + een gratis tandongevallenverzekering.

Autoverzekering

Bij ons vergelijkt u de beste en goedkoopste autoverzekeringen en ontvangt u minimaal 5% korting op uw premie.

Energie

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Bij ons profiteert u altijd van een goed aanbod met scherpe tarieven en 100% Nederlandse groene stroom. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een 9,1.

Telefoonabonnement

Of u nu kiest voor een Sim Only of een abonnement met toestel: met UnitedConsumers bespaart u altijd op de kosten van uw nieuwe telefoonabonnement.

Tanken

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u tanken met korting bij één van de ruim 600 deelnemende tankstations in Nederland. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

 • Kortingsgarantie 1: korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA)
  Met de tankkaart van UnitedConsumers krijgt u per liter brandstof gegarandeerd € 0,06 en bij enkele tankstations zelfs € 0,10 of € 0,20 (LPG) korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA).
 • Kortingsgarantie 2: korting bovenop de korting van het tankstation
  U krijgt van ons altijd minimaal € 0,01 - en in sommige gevallen zelfs € 0,03 - éxtra korting per liter!

Partnervoordeel

Heeft u interesse in een samenwerking met UnitedConsumers? Bekijk ons partner- en tankprogramma.