Contact
Mijn UnitedConsumers

Samenwerkingen

Wij werken samen met diverse partijen, zoals verenigingen, vakbonden en collectieven. Op deze manier kunnen ook hun leden en klanten kennis maken met de producten en voordelen van UnitedConsumers.

ANBO

ANBO en UnitedConsumers

De Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO) behartigt de belangen van senioren op het gebied van: gezondheid, inkomen en wonen. Daarnaast geven zij advies op het gebied van wet- en regelgeving en profiteren leden van aantrekkelijke aanbiedingen.


CNV Vakmensen

CNV Vakmensen en UnitedConsumers

De vakbond CNV Vakmensen komt op voor werknemers in sectoren, zoals: de bouw, voeding, vervoer, industrie en facilitaire dienstverlening. Bekijk het unieke ledenvoordeel.


CNV Vakmensen

CNV Zelfstandigen en UnitedConsumers

De vakbond CNV Zelfstandigen biedt zelfstandige ondernemers, zoals zzp’ers, hulp en ondersteuning. Bekijk het unieke ledenvoordeel. 


ACP

ACP en UnitedConsumers

De politievakbond ACP behartigt de belangen van alle politiecollega’s in Nederland en draagt bij aan een veilig en gezond politievak. Bekijk het unieke ledenvoordeel.


ODIJ

ODIJ en UnitedConsumers

Kortingssite Over de IJssel (ODIJ) is een vereniging waar leden korting krijgen bij de aankoop van gevarieerde producten en diensten. Bekijk het unieke ledenvoordeel.


Zelfstandigen Bouw

Zelfstandigen Bouw en UnitedConsumers

De ondernemersorganisatie Zelfstandigen Bouw is speciaal in het leven geroepen voor zzp’ers in de bouw. Zij bieden ondersteuning en geven antwoord op juridische en ondernemersvragen. Bekijk het unieke ledenvoordeel.


Ondernemerscollectief

Ondernemerscollectief en UnitedConsumers

Het Ondernemerscollectief helpt ondernemers op weg helpen bij een succesvolle start. Ze geven leden juridische- en incassoservice en bieden collectieve kortingen
 


EuroClix

EuroClix en UnitedConsumers

Euroclix is een spaarprogramma waar consumenten geld kunnen verdienen door bij aangesloten partners diensten of producten af te nemen. Bekijk de voordelen.


EuroClix

NKC en UnitedConsumers

NKC is de expert op het gebied van campers en camperen. Als lid van NKC profiteer je van vele voordelen


Qassa

Qassa en UnitedConsumers

Het cashback platform Qassa maakt het mogelijk om geld te verdienen door producten en diensten af te nemen. Wil je geld verdienen met jouw aankoop? Bekijk de actie.