Contact
Mijn UnitedConsumers

Collega aan het woord

Wie kan er beter vertellen hoe het is om bij UnitedConsumers te werken, dan je toekomstige collega’s? Waarom kozen zij voor UnitedConsumers, wat vinden zij leuk aan hun baan en wat zijn hun uitdagingen en ervaringen? Je leest het in de verhalen van onze collega’s!

Marjolein Marjolein - 2

Marjolein, HR manager

"Het menselijke aspect staat altijd voorop."

Jannes Jannes - 2

Jannes, Software engineer

"Ik werd direct betrokken bij grote projecten, dat gaf vertrouwen."

Inge Inge - 2

Inge, Supervisor webcare 

"De onderlinge samenwerking is voor mij heel waardevol." 

Marijke

Marijke, Trainer/coach

"Continu nieuwe dingen leren, bedenken en ontwikkelen." 

Selma Selma - 2

Selma, Marketeer

"Het is hier echt één team, één taak."

 
 
 

 

Het verhaal van Marjolein - Manager HRM

"Ik vind het belangrijk dat het menselijke aspect hier altijd voorop staat." 

Marjolein is sinds 2010 HR Manager bij UnitedConsumers. Zij vertelt waar ze energie van krijgt op haar werk én wat haar daarnaast bezighoudt.

Marjolein

Als klein meisje al had ik de droom om dierenarts te worden. Hetgeen ik dan ook altijd steevast in de vriendenboekjes schreef die je voor elkaar invulde op de basisschool. Maar goed, dingen lopen niet altijd zoals je vooraf bedacht had. Dus koos ik na de middelbare school uiteindelijk voor een HR studie. Toen ging het eigenlijk allemaal heel snel. Al voor mijn afstuderen kreeg ik de kans om bij een autobedrijf in Eindhoven de HR afdeling mee voort te zetten. Heel spannend, maar vooral een erg leerzame ervaring.

Hoe kwam je uiteindelijk bij UnitedConsumers terecht?

In de zomer van 2010 werd ik benaderd door Paul, een van de oprichters van UnitedConsumers. Toen nog met een club van ongeveer 25 mensen zonder HR afdeling. Er volgde een heel open en fijn gesprek met beide directeuren Bas en Paul en het klikte meteen. Mijn toenmalige baan nog afrondend, maar bijna direct ook aan de slag met het werven van collega’s voor het zorgseizoen voor UnitedConsumers. Dit gezien het drukke seizoen voor UnitedConsumers en de vele collega’s die we zochten. Dus dit was direct een vliegende start.

Wat is jouw rol bij UnitedConsumers?

Ik ben verantwoordelijk voor HR bij UnitedConsumers. Dat wil zeggen de instroom van nieuwe medewerkers, de ontwikkeling van collega’s en uiteindelijk ook de uitstroom. Dit doe ik inmiddels niet meer alleen, maar samen met vier collega’s binnen ons HR- team. Het goed presenteren van ons bedrijf als werkgever bij werkzoekenden vind ik heel erg belangrijk. De cultuur en sfeer van onze organisatie op de juiste manier kunnen overbrengen. Hetgeen wat juist ons zo speciaal maakt als werkgever en waarom het écht fijn is om bij UnitedConsumers te werken. De zoektocht naar juist die mensen die passen bij ons team. Het stimuleren en bewaken van de cultuur van de organisatie. Zorgen dat onze nieuwe collega’s goed terechtkomen.

En daarna is het zaak om ervoor te zorgen dat we onze medewerkers aan ons binden, blijven boeien en behouden. Dit doen we door aandacht te besteden aan onder andere trainingen en vitaliteit. We doen ons best voor het welbevinden van onze medewerkers. Voldoening halen uit je werk, kunnen bijdragen aan een doel waar je samen voor gaat. Plat op het stuur als het nodig is, met altijd ruimte voor ’n geintje en veel aandacht voor ieders werkgeluk. We streven er naar dat uiteindelijk iedereen een ambassadeur wordt voor ons bedrijf.

Wat geeft jouw energie tijdens je werk?

Als het na een lang traject is gelukt om die ene nieuwe collega te verwelkomen, dat is toch wel echt een geluksmomentje. Of als iemand na verzuim weer lekker aan de slag kan. Ik haal mijn energie uit de kleine dingen. Ik vind het belangrijk dat het menselijke aspect hier altijd voorop staat. Attent zijn, een kleinigheidje, en oprechte aandacht voor iemand, dat kan zo waardevol zijn.”

Waar krijg je voldoening van in je vrije tijd?

Zodra ik thuis kom, stap ik in een ander wereldje. Ik ben heel betrokken bij het wel en wee van mijn werk en de collega’s, maar dat laat ik dan achter me. Er staat een hele andere zorg op me te wachten. Pumps uit, laarzen aan! Er hinnikt een pony, er komt een dolenthousiaste grote herdershond op me af en de kippetjes scharrelen lekker rond. In 2020 zijn we van een nieuwbouwwijk verhuisd naar een oude boerderij. Een mega (verbouw)project. En we hebben inmiddels een heel scala aan dieren rond lopen. Dus bij thuiskomst, eerst alle dieren voeren en daarna pas gaan wij met ons gezin aan tafel. Heerlijk om een intensieve werkdag op die manier af te sluiten. Voor mij heel waardevol zo’n ‘ander wereldje’.

’s Ochtends begint mijn dag heerlijk vroeg. Lekker een stuk lopen met de honden, ook in de winter in het pikdonker. De natuur in, alleen maar dierengeluiden, een roofvogel die voorbij vliegt of een ree die over het zandpad weg rent. Daarna thuis de dieren voeren en checken hoe het gaat. Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren. Zo voel ik, net als bij mijn kinderen, heel goed aan als er iets niet helemaal lekker zit bij een van de dieren. Dat geeft ook weleens slapeloze nachten, maar dat hoort erbij. En ik heb dit jaar voor het eerst zelf kunnen helpen met het ter wereld brengen van de lammetjes, onbetaalbaar!”

Marjolein - 2

Marjolein Bekkers – Van Kaathoven werkt als HR Manager bij UnitedConsumers, woont samen met haar man en drie zonen én de honden, katten, pony’s, schapen, kippen en haan Kareltje in een oude boerderij.


 

Het verhaal van Selma - Affiliate Marketeer

"Het is hier echt één team, één taak." 

Selma Bouman is in juli 2020 bij UnitedConsumers gestart. Ze vertelt over haar werkzaamheden, hoe haar rol zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en waar ze graag mee bezig is in haar vrije tijd.

Selma

Hoe ben je bij UnitedConsumers terechtgekomen?

Via LinkedIn werd ik in 2020 door UnitedConsumers benaderd voor de functie van Affiliate Marketeer. Ik dacht eerst dat UnitedConsumers niks voor mij zou zijn; ik vond verzekeringen namelijk geen sexy vakgebied. Na een belletje met een van de marketingmanagers werd ik toch enthousiast. Op dat moment werkte ik als projectmanager bij een marketingbureau, waar ik ook mijn afstudeerscriptie voor mijn studie Business Innovation had gemaakt. Ik zat in een klein team en er was te weinig tijd om nieuwe dingen te leren. UnitedConsumers is een groot bedrijf met de juiste kennis en kunde om mijn professionele ervaring uit te breiden. Daarom vond ik de uitdaging bij UnitedConsumers juist zo interessant. Dus ik solliciteerde en een week later had ik een nieuwe baan als Affiliate Marketeer!

Wat doe je als Affiliate Marketeer?

Toen ik begon, kreeg ik een fijn inwerkprogramma en heb ik het bedrijf en de markt goed leren kennen. Mijn functie is heel divers; ik werk veel met externe partners en zet samenwerkingen op. Doordat ik dagelijks contact met ze heb, bouwen we echt een band op. Samen gaan we op zoek naar nieuwe business modellen, maak ik dedicated content, promotiematerialen, e-mails en nog veel meer. Alles met als doel de consument aantrekkelijke aanbiedingen te kunnen doen en zo ons klantenbestand te vergroten.

Dit doe ik uiteraard niet alleen, maar samen met een team van drie andere marketeers. Samen maken we deel uit van de marketingafdeling die momenteel uit 17 collega’s bestaat. Ons team start elke dag met een stand-up. Daarin bespreken we waar we mee bezig zijn, wat de doelen zijn voor die week en helpen we elkaar als er vragen zijn. We nemen ook regelmatig de tijd om te brainstormen over hoe we dingen aan kunnen pakken. We gaan niet harder werken, maar juist slimmer!

Wat geeft jou energie tijdens je werk?

Mijn rol heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Ik wilde graag kijken op welke gebieden ik me nog meer kon ontwikkelen. Zo kon ik direct aan de slag met het oppakken van de directe samenwerkingen, samen met onze marketing managers. Dat is echt maatwerk en daar zijn hele andere deals mee te maken, waar voor mij een nieuwe uitdaging lag. Ik heb dat ook echt nodig, om mezelf te blijven uitdagen en nieuwe dingen te leren.

Vorig jaar is ons team uitgebreid met een New Business Marketeer, waardoor er voor mij een stoel vrijkwam om te kijken naar de strategie binnen ons team in een meer leidinggevende rol. Dus dat is ook weer een heel leerzaam vakgebied.

Daarnaast ben ik bezig met het optimaliseren van interne marketing processen en het opzetten van nieuwe campagnes. Zo leer ik ook heel veel over wat er binnen het bedrijf gebeurt. Ik ben de spin in het web tussen het team externe marketing en de afdeling Autoverzekeringen, dus een ontzettend leuke rol. Het is een mooie uitdaging om dat helemaal zelf op te pakken en ik krijg ook de volledige vrijheid om samen met de productmanagers na te denken over nieuwe acties voor onze klanten. Op persoonlijk vlak doe ik daar natuurlijk ook mijn voordeel mee en profiteer ik nu van de beste verzekeringen!

Wat is je volgende stap binnen UnitedConsumers?

Ik ben iemand die het beste leert in de praktijk. Laat mij maar lekker doen, uitvinden, klikken, vallen en opstaan. Gelukkig biedt UnitedConsumers daar ook echt de ruimte voor en zijn ze heel relaxt. Daardoor pak ik ook graag extra dingen op naast mijn functie, want ik weet dat ik die vrijheid heb. Er wordt hier dus eigenlijk bijna gestimuleerd om wel eens fouten te maken, omdat je daar alleen maar van leert en zo kun je weer verder. Dat vind ik heel waardevol.

Er zijn natuurlijk nog ontzettend veel commerciële mogelijkheden, die niet direct te maken hebben met sales. Een stukje merkuitbreiding, branding, linkbuilding. Dus daar liggen wat ons betreft nog veel kansen. Dus dan komt er ook weer een nieuw speelveld die we kunnen veroveren.

Een bezige bij op werkgebied, waar krijg je in je vrije tijd energie van?

Ook in mijn vrije tijd ben ik altijd druk bezig: van afspreken met mijn leuke vriendinnengroep tot aan een kop koffie op zondagmiddag met mijn moeder en tweelingzus, waar ik een hele sterke band mee heb. Vaak met een heerlijk chocoladekoekje, koekjes zijn mijn leven!

Ik vind het ook heerlijk om in beweging te zijn. Zo ben ik drie à vier keer per week samen met mijn vriend in de sportschool te vinden en werk ik daar een heel sportschema af. Ik vind het mentaal fijn, omdat ik dan echt even mijn gedachten eruit kan gooien, volledig knallen en me even in mezelf keren. Ik combineer het altijd met het kijken naar mijn favoriete series, dus voordat ik het weet is mijn sportsessie alweer voorbij.

Verder ben ik een echt buitenmens en vind ik het ontzettend lekker om in de natuur te wandelen en te joggen. Of lekker op het water zeilen, ergens aanmeren en daar zwemmen of gezellig een terrasje pakken.

Selma - 2

Selma Bouman werkt als Teamlead Externe Partnerships bij UnitedConsumers, geniet in haar vrije tijd van haar vrienden en familie en is dol op sporten, wandelen en koekjes.


 

Het verhaal van Inge - Supervisor webcare

"De onderlinge samenwerking en gezellige teamuitjes zijn voor mij heel waardevol." 

Inge Hollander werkt sinds 2006 bij UnitedConsumers. Een leuk sollicitatiegesprek en een goede klik vormden de basis voor jarenlang werkplezier!

Inge

Hoe ben je bij UnitedConsumers terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een nieuwe baan en had mijn cv op een vacaturebank geplaatst. Binnen een paar dagen werd ik gebeld door UnitedConsumers en mocht ik op gesprek komen. Er was direct een klik en ik kreeg meteen na het gesprek te horen dat ik kon beginnen.

Inmiddels werk ik hier al 18 jaar en kan ik nog steeds zeggen dat ik blij ben dat ik in zo’n warm bad terecht ben gekomen. Toen ik begon, was ik de 11e medewerker van het bedrijf; nu heb ik meer dan 140 collega’s! Ik heb ook nog heel veel collega’s van het eerste uur die hier werken en we zijn er altijd voor elkaar. UnitedConsumers is een goede werkgever voor mij en ik ben op mijn beurt trouw aan UnitedConsumers. Zo werkt het gewoon!

Hoe heeft je rol zich de afgelopen jaren ontwikkeld?

Ik heb binnen UnitedConsumers veel verschillende functies gehad, allemaal even leuk! Toen ik startte, hadden we nog maar één product: korting op tanken. Ik ging dus eerst aan de slag op de klantenservice van de Afdeling tanken. Na een paar jaar maakte ik de overstap naar energie. Daar was ik ook medeverantwoordelijk voor debiteurenbeheer. Vanuit energie kwam ik terecht bij de serviceafdeling mobiel en eind 2012 maakte ik de overstap naar de afdeling zorg. Hier heb ik mijn Wft-diploma behaald (Wet financieel toezicht). Dit is verplicht als je in de verzekeringswereld werkt. Op de Afdeling zorgverzekeringen zochten we op een gegeven moment een assistent teamleider, dus dat heb ik ook nog een aantal jaar gedaan. Inmiddels ben ik supervisor webcare.

Waar ben je mee bezig als Supervisor webcare?

Ik ben eindverantwoordelijk voor onze social media kanalen, reviews en Puck: onze chatbot. Ik houd deze kanalen in de gaten en zie erop toe dat er op elke post goed gereageerd wordt door de verschillende collega’s. Op het moment dat collega’s het lastig vinden om een reactie te plaatsen, kloppen ze bij mij aan en help ik ze daarbij. Ik zorg er ook voor dat er geen chatgesprekken verloren gaan en dat Puck blijft draaien.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik vind de persoonlijke sfeer bij UnitedConsumers super fijn. Ook mijn directeur heeft tijd voor een praatje en vraagt oprecht hoe het met je gaat. De onderlinge samenwerking met collega’s en de gezellige teamuitjes zijn voor mij heel waardevol.

Het is ook iedere keer weer een mooie uitdaging om onze deelnemers blij te maken. Als iemand die een klacht had later een positieve review schrijft, is mijn doel bereikt. Deze klant stuur ik dan een van onze kaartjes toe om te laten zien hoe blij we daarmee zijn. Samen met het grafische team heb ik een tijd geleden een aantal kaarten ontworpen, die we kunnen opsturen naar onze klanten. Bijvoorbeeld wanneer we een deelnemer spreken die door een moeilijk periode gaat, of een deelnemer met een baby op komst. Maar soms dus ook gewoon om een deelnemer te bedanken voor die ene leuke review.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Van heel veel dingen, maar voornamelijk van koken. Sinds een jaar heb ik een outdoor cooker, zo’n grote barbecue. En dan lekker zes uur lang spareribs marineren, bedruipen en urenlang laten garen. Maar ik maak net zo graag groenten klaar, een lekker visje of een pan risotto. Zelf sushi of poké bowls maken vind ik ook heel leuk. Alleen al het snijden van al die groenten; dat is dan echt even mijn zen-momentje.

Ik heb ook iedere keer een andere creatieve hobby; van handletteren tot airbrushen, van een schminkcursus tot het inkleuren van een kleurplaat met mijn dochter. Daar kan ik ook van genieten, lekker creatief bezig zijn en op die manier lekker ontspannen.

Als gezin gaan we ook veel naar buiten, we zijn echt een buitenfamilie. Veel wandelen in het bos of met de laarsjes aan de golven van de zee bestrijden.

Inge - 2

Inge is ook de stem van UnitedConsumers. Wanneer je ons bijvoorbeeld buiten openingstijden belt, vertelt zij je via het bandje wanneer we weer voor je klaarstaan.


 

Het verhaal van Jannes - Software Engineer

"Ik werd direct betrokken bij grote projecten, dat gaf vertrouwen."

Jannes Melis werkt sinds september 2019 bij UnitedConsumers. Hij kreeg na afloop van zijn afstudeerstage direct een baan aangeboden!

Jannes

Hoe kwam je bij UnitedConsumers terecht?

Begin 2019 liep ik drie maanden stage bij UnitedConsumers voor mijn studie IT (Information Technology) aan de Thomas More Hogeschool. Ik kom uit België en woon dichtbij de Nederlandse grens. Ik vond het erg leuk dat ik mijn stage bij een Nederlands bedrijf kon volgen en heb veel nieuwe dingen geleerd. De samenwerking vond ik sinds dag één fijn omdat Nederlanders vaak lekker direct zijn!

Na afloop van mijn stage kreeg ik een baan aangeboden. Dat was natuurlijk een mooi compliment. Ik heb toen wel nog een aantal andere bedrijven gesproken, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. En het werd UnitedConsumers! Ik ben wel pas later dat jaar gestart, zodat ik eerst nog even van een lange vakantie kon genieten.

Was het anders om na je stage in dienst te zijn bij UnitedConsumers?

Doordat ik het team al kende, voelde het als een warm welkom. Het was natuurlijk wel anders dan tijdens mijn stage. In de eerste maanden heb ik voor mijn gevoel al zoveel meer geleerd dan tijdens mijn studie, dat was heel tof.

Ik heb samen met een andere collega meteen een extra opleiding gevolgd (C# programmeertaal). Daarnaast werd ik vrijwel direct betrokken bij de grotere projecten, dat gaf me vertrouwen. Al doende leert men. Inmiddels ben ik voornamelijk bezig met de producten auto- en zorgverzekeringen.

Wat houdt jouw rol als Software Engineer in?

Wij verzorgen de auto-en zorgverzekering processen. Zo passen we bijvoorbeeld de aanmeldmodules aan op de website. Team marketing bedenkt regelmatig nieuwe acties om klanten te werven en die zaken bouwen wij dan in op de website voor de klant.

Maar we zijn ook bezig met het ontwikkelen van middelen op ons intranet. Zo kunnen onze collega’s van de klantenservices eenvoudig een autoverzekering voor de klant afsluiten, of een wijziging aanbrengen in een polis. We zorgen ervoor dat processen zo makkelijk en snel mogelijk gebouwd worden voor onze collega’s om ze te verlichten in hun werkzaamheden.

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Het werken aan grotere projecten geeft me veel voldoening. Kleine klusjes tussendoor horen er natuurlijk ook bij. Doordat we met Agile/Scrum werken, worden de tussendoortjes goed gemanaged door onze Scrummaster. Ik vind het heel fijn om samen met een andere collega aan een project te werken, we maken dan vooraf een taakverdeling en kunnen samen overleggen. Zo ontstaan er vaak goede ideeën, dat motiveert enorm. Bovendien leer ik iedere dag wat bij!

Het Agile/Scrum werken geeft een geweldig overzicht van waar we met elkaar mee bezig zijn. Ik maak onderdeel uit van één van de multidisciplinaire development teams. Elk multidisciplinair team beheert haar eigen domein binnen het landschap. Ik vind het leuk dat de teams veranderingen van A-Z zelfstandig uitvoeren en dat we nauw samenwerken met elkaar. Ons applicatielandschap is volledig in eigen beheer en dat geeft mij een apetrots gevoel.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Hetgeen waar ik het meeste uithaal is het maken van een goede wandeling met mijn vriendin. Eerst heerlijk 10 à 20 kilometer wandelen en daarna neerploffen op een terrasje met een heerlijk drankje. Ik kan ook genieten van een leuk gezelschapsspelletje met vrienden of familie, of het lezen van een informatief boek om mijn kennis bij te spijkeren. Dat hoeft dan niet persé over IT zaken te gaan; een financieel boek over beleggen spreekt mij ook aan.

Ik ben ook dol op reizen. Mijn vriendin en ik proberen ieder jaar een verre reis te maken. Zo zijn we vorig jaar drie weken naar Costa Rica geweest en dit jaar gaan we naar Thailand. Afrika staat ook nog op de planning, dus ik ben heel blij dat UnitedConsumers de mogelijkheid biedt om vakantiedagen bij te kopen.

Jannes - 2

Jannes Melis werkt als Software Engineer bij UnitedConsumers en reist in zijn vrije tijd graag de wereld over.


 

Het verhaal van Marijke - Trainer/Coach 

"Continu nieuwe dingen leren, bedenken en ontwikkelen." 

Marijke Klevant Groen - Gunneman werkt sinds 2010 bij UnitedConsumers. Ze vertelt hoe ze begon op de serviceafdeling en nu werkt als trainer/coach en stagebegeleider.

Marijke

Hoe kwam je bij UnitedConsumers terecht?

"In 2010 was ik op zoek naar een andere baan. Een vriendin werkte toen al bij UnitedConsumers en vertelde over een vacature. Elk jaar opnieuw wordt in de laatste maanden van het jaar het serviceteam zorgverzekeringen tijdelijk uitgebreid vanwege de topdrukte. Ik heb gesolliciteerd en ging aan de slag als Consumer Service Advisor Zorgverzekeringen."

En daarna werd je teamleider van de afdeling? Hoe ging dat?

"Twee maanden later zag UnitedConsumers in mij een teamleider voor meer stabiliteit binnen de serviceafdeling van zorgverzekeringen. Dit was toen door het jaar heen de kleinste afdeling en in de laatste drie maanden van het jaar de grootste. Het is super om aan zo’n groot team te bouwen in korte tijd. Iedereen met de schouders eronder en knallen. Des te vervelender om in het nieuwe jaar weer afscheid te nemen van je topteam, maar gelukkig vervullen er velen inmiddels een andere functie binnen UnitedConsumers!"

Nu ben je trainer/coach van de UnitedConsumers Academy, wat houdt dat in?

"Na zes jaar als teamleider te hebben gewerkt, en inmiddels moeder van twee kindjes, wilde ik iets anders. Het leukste in de functie van teamleider vond ik het laten groeien van mensen in hun werk. Dit gebeurde bij alle andere afdelingen van UnitedConsumers natuurlijk ook, maar nog niet gecentraliseerd. (Nieuwe) collega’s inwerken, trainingen ontwikkelen en meedenken over persoonlijke ambities, dat werden mijn nieuwe werkzaamheden.

Alle trainingen en opleidingen binnen UnitedConsumers vallen nu onder mijn hoede en noemen we de UnitedConsumers Academy. Inmiddels hebben we een groot deel hiervan ook gedigitaliseerd. We hebben een online leersysteem waar medewerkers allerlei cursussen kunnen volgen, afgestemd op functie, benodigde certificeringen of de persoonlijke behoefte."

Wat vind je leuk aan jouw werk?

"Geen dag is hetzelfde klinkt heel cliché, maar dat is het zeker. Ik ben continu nieuwe dingen aan het leren, bedenken en ontwikkelen om hier de kennis en ervaring van mijn collega’s mee te kunnen verhogen. Ook geef ik een groot deel van de trainingen zelf.

Nog steeds ben ik nauw betrokken bij afdeling zorgverzekeringen in het piekseizoen, vooral omdat alle collega’s in het bezit moeten zijn van een geldig Wft-diploma (Wet op het financieel toezicht). De andere Wft-diploma’s en certificeringen zijn gelukkig meer over het jaar verspreid. Om zoveel collega’s het officiële Wft-examen te laten behalen, is wel een sport. Maar samen met het team lukt het gelukkig keer op keer!

Daarnaast ben ik ook stagebegeleider. UnitedConsumers is een erkend stagebedrijf. Ik ben het aanspreekpunt voor de stagiairs en de scholen en regel de praktische zaken van het stagelopen. Om studenten een kijkje in onze ‘keuken’ te geven is erg leuk en leerzaam voor beide partijen. En op deze manier krijgen we ook regelmatig nieuwe collega’s, die na hun stage bij ons komen werken!"

 

Werken bij UnitedConsumers

boogje

Wat wordt jouw verhaal bij UnitedConsumers? Bekijk onze vacatures!