Contact
Mijn UnitedConsumers

Ons team

Bij UnitedConsumers werken professionals op het gebied van energie, verzekeringen, telecom en brandstof, maar ook marketing, ICT, HR en finance. Ieder met zijn eigen specialisme, maar we helpen elkaar natuurlijk uit de brand als dat nodig is. 


Serviceteams

Het visitekaartje van UnitedConsumers: onze serviceteams. Zij verzorgen onder andere servicegericht het klantencontact via telefoon en e-mail. Samen met hun collega's gaan ze de uitdaging aan om ons hoge serviceniveau te behouden en verbeteren.

"Eén van onze succesfactoren is de beste service voor al onze deelnemers. Geweldig om hieraan bij te dragen." - Monique, Manager Serviceteams

ServiceteamsMonique (links op de foto)


Marketing

Onze marketingafdeling informeert onze deelnemers over alle producten, actie's en alle nieuwe ontwikkelingen. Zij zorgen ervoor dat alle informatie overal up-to-date is. Dit team slaat een brug tussen de organisatie en de deelnemers. 

"In een jong en groeiend bedrijf zie je direct de resultaten van jouw werk en draagt iedereen bij aan het succes." - Erwin, Manager Marketing

MoniqueErwin (links op de foto)


Development

Met verschillende scrumteams zijn wij verantwoordelijk voor het onderhouden en functioneren van alle processen en webpagina's. Op elk gebied hebben we onze eigen specialisten in huis. Elk team beheert haar eigen domein binnen het landschap. Daarnaast wordt door ons vormgegeven aan alle technische wensen van de organisatie.

"We ontwerpen en onderhouden alle applicaties zelf. Dit zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en voldoening!" - Martijn, Manager operations

development


ICT Beheer

Dit team is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van onze informatietechnologiesystemen en de infrastructuur van onze organisatie. Zij zorgen voor een stabiel, veilig en future-proof IT-landschap.

ICT Beheer


Facilitair

Het belangrijkste doel van dit team is om er voor te zorgen dat de ondersteunende diensten en faciliteiten binnen de organisatie in orde zijn en zo alle collega’s hun werk efficiënt kunnen doen. De taken variëren dan ook van facilitair onderhoud en schoonmaak, huisvesting en werkplekbeheer, inkoop van facilitaire benodigdheden tot ondersteuning bij onze events.

Facilitair


Finance

Verantwoordelijk voor het beheer van de financiële aspecten van onze organisatie. De boekhouding, rapportages, planningen en analyses. En werken nauw samen met alle afdelingen in verband met de (financiële) afstemmingen en interne controles.

Finance


HRM

Team HRM is verantwoordelijk voor het vormgeven van het personeelsbeleid. Het aantrekken van de beste mensen voor de juiste positie en het behoud van ons waardevolle team. Dit alles met de focus op een werkomgeving die bijdraagt aan het succes van onze organisatie én de persoonlijke groei van onze medewerkers.

"Het is fijn om deel uit te maken van dit team. In een gedreven sfeer waar iedereen echt wordt gewaardeerd!" - Marjolein, Manager HRM

HRMMarjolein (rechts op de foto)


Directie

Vaste lasten goedkoper maken, dat is al sinds 2000 het doel van UnitedConsumers en daar werken we met zijn allen vandaag de dag nog steeds keihard aan.

"Toen we in 2000 UnitedConsumers oprichtten, hadden we nooit kunnen dromen dat het zo'n succes zou worden!" - Bas, Directie

MoniqueBas (links op de foto)


Werken bij UnitedConsumers