Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor iedereen. We kopen groot in en de korting die we krijgen, geven we aan u. U bespaart samen met meer dan 500.000 andere deelnemers op uw vaste lasten. Zo houdt u meer over voor een leuker leven.


Zo werkt de korting

2 beeldscherm
De korting ontvangt u in een persoonlijk bespaartegoed. U vindt dit bedrag online in Mijn UnitedConsumers.
3 cadeau
Laat uw korting uitbetalen op uw bankrekening wanneer het u uitkomt. Of besteed het in onze Kadoshop!

Maak sparen makkelijk en leuker!

Wilt u sparen voor een nieuwe gadget of voor onverwachte uitgaven? Wat uw spaardoel ook is, wij helpen u graag een handje! Spaar uw korting in een persoonlijk Leuker Leven Doel. U kiest zelf waar u voor wilt sparen en stelt het gewenste bedrag is. Heeft u het spaardoel bereikt? Dan sturen wij u een bericht.Leuker leven doel


Winkelen in de Kadoshop

U kunt uw persoonlijke bespaartegoed besteden in onze Kadoshop. In samenwerking met Paradigit selecteren we mooie aanbiedingen voor u. U kunt uw korting in één keer besteden, een gedeelte gebruiken of een bedrag naar keuze bijbetalen.

kadoshop

Wilt u ook besparen op uw vaste lasten?

Meedoen is eenvoudig. Kies een product, meld u aan en start direct met besparen! Wij regelen alles voor u.

Ja, ik wil besparen


 

Heeft u nog vragen?

Als consumentencollectief houden we prijzen laag met vaste en variabele kortingsbedragen.

Bekijk hoeveel u kunt besparen

Die korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het persoonlijk bespaartegoed. U kunt dit bedrag op elk moment online bekijken in Mijn UnitedConsumers.

De korting wordt bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen.

Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening. U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag