Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers zorgcampagne 2019 van start

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 3 december 2018

We hebben leuk nieuws: in december komt u UnitedConsumers nog vaker tegen. Bijvoorbeeld in de auto, tijdens het luisteren naar de radio of het kijken van uw favoriete televisieprogramma.

Vanaf 1 december gaat namelijk onze grote zorgcampagne van start. Zo helpen we in 2019 nóg meer mensen aan een goede zorgverzekering voor de beste prijs.

UnitedConsumers op televisie

Voor het tweede jaar presenteren wij onze scherpe zorgpremie met een mooie reclamespot op RTL 4, 5, 7, 8, Net 5, RTL Lounge, RTL Crime, RTL Z, SBS 9, Fox Sports, 24Kitch en Eurosport. Zo weten de kijkers ook dat ze via het UnitedConsumers ZorgCollectief meer geld overhouden voor een leuker leven.

UC op de radio

Ook op de radio komt onze gloednieuwe commercial meerdere keren per dag voorbij. De reclame is te horen op NPO Radio 2, Sky Radio, QMusic, Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, SLAMFM, 100%NL en Sublime FM. Op die manier wordt ook aan de luisteraars van deze stations vertelt dat de zorgverzekering via UnitedConsumers een slimme keuze is.

UnitedConsumers langs de (snel)weg

Let ook op tijdens het autorijden. U vindt onze scherpe premie van 2019 namelijk langs de snelwegen in Nederland. Automobilisten vrolijken we op met de mededeling dat ze 10% kunnen besparen op hun basisverzekering. Ook op verschillende billboards door het land zijn de grote oranje platen van UnitedConsumers te zien.

Makkelijker vindbaar op het internet

Een tijd geleden maakten we al bekend dat UnitedConsumers ook vindbaar is als UC.nl. Met deze nieuwe zorgcampagne treden we voor het eerst op grote schaal naar buiten met de merknaam UC.nl. Op die manier kunnen (nieuwe) deelnemers ons extra snel en gemakkelijk vinden via de website UC.nl.