Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoera! De winnaars van de Google Home Mini zijn bekend

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 11 maart 2019

Bij UnitedConsumers geven we onze deelnemers graag iets extra. Daarom maakten drie van onze deelnemers afgelopen februari kans op een Google Home Mini. De winnaars zijn inmiddels bekend en de gloednieuwe gadgets worden deze week al verstuurd.

Alle deelnemers van UC die in de maand februari hun tankpas lieten zien na het tanken maakten kans op een smartspeaker voor in huis. Uit de lijst met kansmakers zijn drie gelukkige winnaars gerold die worden verrast met de Google Home Mini. De namen van de winnaars zijn hieronder terug te vinden:

  • Melvin uit Brunssum
  • Ramona uit Geldermalsen
  • Andre uit Waalwijk

Bij UnitedConsumers verwennen wij onze deelnemers regelmatig met een extraatje. Ook kans maken op een mooi cadeau? Houd dan onze nieuwsbrief goed in de gaten. Via onze nieuwsbrief en sociale media blijft u precies op de hoogte van onze win-acties. Nog geen abonnee? Schrijf u nu in!

Consumenten die nog niet geabonneerd zijn op onze nieuwsbrief maken momenteel kans op een weekendje weg ter waarde van € 450,00. De bestemming mag u helemaal zelf uitzoeken! Zo maakt UnitedConsumers uw leven nóg leuker.

Schrijf u in en win!