Contact
Mijn UnitedConsumers

Winnaar weekendje weg t.w.v. € 450 bekend!

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 23 april 2019

We kunnen eindelijk de winnaar bekend maken van het weekendje weg. De afgelopen twee maanden maakten bezoekers van onze website kans op een mooie reis ter waarde van 450,00 euro. De gelukkige winnares is mevrouw Van Dongen.

Iedere bezoeker van www.unitedconsumers.com kreeg in maart en april de kans om zich, opnieuw, in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Uit duizenden inschrijvingen is de winnaar gekozen voor een weekend weg naar een zelfgekozen bestemming.

Veel plezier!

De gelukkige prijswinnares krijgt een mooie reischeque toegestuurd, zodat zij er eens lekker tussenuit kan. In binnen- of buitenland gaat genoten worden van een heerlijk weekendje in de rustgevende natuur of misschien wel een citytrip naar een bruisende metropool. We zijn benieuwd waar de reis naartoe gaat!

Ook winnen?

Wil jij de volgende winnaar zijn van een van onze acties? We gaven eerder dit jaar bijvoorbeeld drie keer de Google Home Mini weg aan deelnemers die gebruik maakten van onze UnitedConsumers tankkaart.

Houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten. Wie weet zit jij de volgende keer in het vliegtuig op weg naar een van je favoriete vakantiebestemmingen.